piatok 2. novembra 2012

It’s shower time

Pre pravidelné zákazníčky DM-iek to zrejme nebude nič nové, no možno práve na základe tohto review niektoré z vás zájdu do DM aby pohľadali niektoré z neskutočne chutne voňajúcich Balea sprchových gélov.

Momentálne máme nasledovné tri produkty, no vyskúšali sme ich už mnoho a každý jeden z nich voňal úžasne.


Balea Young Dusche Zucker Schnute

Tento sprchový gél z edície Balea Young je pomerne hustý, má jemnú textúru a krásny perleťový odlesk. Výrobok má neutrálne PH, je dermatologicky testovaný a neobsahuje farbivá. Obsah balenia je 250 ml. Gél robí dobrú penu a po použití vám zostane pokožka jemná a príjemne voňavá. Obal uvádza, že vôňa je citrónovo šľahačkovo vanilková, v skutočnosti je svieža, rozhodne cítiť citrón aj vanilku a celkovo je cukrovo sladká, na zožratie, mňam. Popravde poliala by som si s tým zmrzlinu :) Okrem toho, že podľa nás je úplne úžasný má aj rozkošný, v stojane neprehliadnuteľný obal.

Naše hodnotenie

Z tejto edície sme už mali:
Traum Geschöpf – obal uvádzal, že vôňa je po pižme, ružiach a mandliach, no my sme cítili sladkú broskyňovú vôňu s jemným mandľovým nádychom
Mademoiselle Chic – v tomto prípade obal uvádzal sladkú čokoládovo pomarančovú vôňu, ktorá aj naozaj taká bola

  
Balea Young Dusch-Schaum Erdbeer Traum

Tento zaujímavý výrobok je v podstate umývacia pena, ktorá je v skutočnosti jahodová sprchovacia šľahačka a dokonca sa ako šľahačka aj dávkuje. Pena obsahuje výťažok z jahôd a jogurtové proteíny. K pokožke je jemná, nevysušuje a zanecháva príjemnú, aj keď trochu umelú jahodovú vôňu. Obsah balenia je 150 ml, produkt sa dávkuje ako klasická sprejová šľahačka. Pri kontakte s vodou sa začne pena rozpúšťať, pri nanášaní je však pekne hustá a jemná. Popravde tento produkt je skôr o vôni ako o umývaní, no za cenu cca 2,- € sa to oplatilo vyskúšať.

Naše hodnotenie vrátane extra bodov za nápad ;)

Balea Dusch Peeling Buttermilk & Lemon

Sprchový píling je hustý, obsahuje pílingové čiastočky a farebné rozpustné perličky. Po použití je pokožka výrazne jemnejšia, krásne voňavá a verím, že aj dôkladne očistená. Obsah balenia je 200 ml. Vôňa je taktiež na zjedenie, veľmi letná a osviežujúca, pripomína nám citrónovú zmrzlinu. Tento produkt je limitovaná edícia, takže si rozhodne ešte musím skočiť do DM pre zásoby.

Naše hodnotenie

Vyskúšali sme už aj podobný výrobok z rady Balea Young a to Dusch-Sorbet Mango Vanille, ktorý bol tiež úžasný voňavučký, no bola to tiež iba limitovaná edícia :/


A čo vy, vyskúšali ste už niektoré z týchto sprchových gélov? Čo hovoríte na tie úžasné vône a celkovo ako ste s nimi boli spokojné? 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...