sobota 12. januára 2013

39th People's Choice Awards 2013

Pred pár dňami sa v LA odovzdávali ceny People's Choice Awards 2013. Výsledky ankety nás určite všetkých zaujímali, no v tesnom závese za nimi bol záujem o to, čo mali zúčastnené celebrity oblečené. Aj my sme si vybrali pár ukážok, prevažne známych tvárí, ktoré sa prešli po červenom koberci.

Kaley Cuoco, ktorá celé odovzdávanie cien moderovala za večer vystriedala až 6 rôznych šiat. Na červenom koberci sa ukázala v šatách od Christiana Siriana doplnených topánkami Giuseppe Zanotti. Aj keď ju "módne polície" na rôznych mienkotvorých weboch veľmi nechválili, rozhodne to boli jedni z najlepších šiat, aké sa na červenom koberci ukázali a nám sa v nich Kaley páčila.


Jennifer Lawrence, ktorá vyhrala hneď niekoľko cien za film The Hunger Games, prišla na odovzdávanie cien v čiernych šatách Valentino Couture. Ak si odmyslíte sukňu, celé to pôsobilo ako vyťahaná mikina. Čo tam po tom, že mala topánky od Nicholasa Kirkwooda a šperky od Cartiera, tie šaty to už žiaľ nezachránilo.


Najväčší úspech a pochvaly za šaty a styling rozhodne zožala Taylor Swift, ktorá výborne využila svoju výšku a štíhlu postavu a poslúžila tak ako dokonalá reklama na šaty od Ralpha Laurena. Dlhé jednoduché biele šaty s hlbokým V výstrihom a jemným náznakom vlečky, doplnené topánkami od Christiana Louboutina a modrými náušnicami boli naozaj pekne zladené a Taylor sa tak stala hviezdou večera.


Ak ste si pozreli fotogalérie na rôznych bulvárnych weboch, určite ste si všimli prevahu fotiek s ružovým fľakom. Na fotkách bola Lea Michele, predstaviteľka Rachel v seriály Glee, v krátkych ružových čipkovaných šatičkách a ružových sandálikoch, oboje od Elie Saab. Na nás to celé pôsobilo ako keby Lea zabudla, že už nie je na dovolenke na Havaji, pretože tento outfit by sa viac hodil do tiki baru ako na odovzdávanie People's Choice. Nemôžeme však povedať, že by jej to nebolo pristalo.


Naopak zrejme najzaujímavejšie šaty, ktoré sa na červenom koberci ukázali boli tie z dielne Tony Ward Couture doplnené striebornými lodičkami Guiseppe Zanotti, ktoré si obliekla nám doteraz neznáma Julianne Hough. O tejto štýlovej blondínke sme si vygooglili, že je to profesionálna tanečníčka, country speváčka a herečka, až 5 krát sa zúčastnila súťaže Dancing with the Stars, ktorú sa jej až dva krát podarilo vyhrať. Šaty akoby ušité z nočnej oblohy sa nám veľmi páčili, rozhodne sa jej nimi podarilo zaujať aj keď už vo svete zvanom šoubiznis nie je žiadny nováčik.


Na červenom koberci sem tam vidíme aj nie celkom vydarené kúsky, príkladom čoho bola tento krát žiaľ aj Emma Watson. Inokedy pekne oblečená Hermiona to proste nezvládla, alebo jej stylistka. Outfit zložený zo šiat Peter Pilotto a topánok Tabitha Simmons sa nie len nehodil na príležitosť, akou je odovzdávanie cien, ale celkovo sa nehodili samotnej Emme. Rozhodne si ju vieme predstaviť v krajších, menej deravých a viac slávnostnejších šatách.


Zo seriálu The Big Bang Theory, ktorý získal cenu People's Choice za najlepší komediálny seriál poznáte okrem Kaley Cuoco, ktorá program moderovala aj drobnú Melissu Rauch. V seriály vždy usmiata Bernadette mala oblečené pekné žlté šaty Junko Yoshioka, doplnené zlatými topánkami, ktorých značku sme nezistili a zlatou kabelkou Vincent Camuto. Škoda, že to Melissa nestihla pred odovzdávaním cien ku kaderníkovi.


Jennifer Aniston á la gladiátorka si z People's Choice síce odniesla cenu za najlepšiu herečku v komediálnom filme, no pochvala za oblečenie sa jej tento krát neušla. Krátke čierne kožené šaty Dior, v ktorých vyzerala ako rocková bohyňa či ako keby ušla z natáčania pokračovania filmu Gladiátor, sa žene v jej veku na takúto spoločenskú udalosť nehodia. Jennifer má však stále dobrú postavu a keby sa predsa len nejaké to pokračovanie Gladiátora chystalo, určite by mali porozmýšľať nad jej obsadením v jednej z hlavných úloh. Pre zaujímavosť topánky boli značky Tom Ford.


Shay Mitchell netreba nejak zvlášť predstavovať. Je však príjemné vidieť ju v niečom inom ako sú prevažne športovo ladené outfity, ktoré sú charakteristické pre jej seriálovú postavu Emily v Pretty Little Liars. Shay bola fakt kočka a na odovzdávaní cien sa vytiahla v oranžových vzorovaných šatách Giorgio Armani, doplnených dopánkami Jimmy Choo a Chanelkou.


Na odovzdávaní People's Choice Awards sa objavila napríklad aj dcéra Brucea Willisa a Demi Moore, krásna Rumer Willis. Fotografov zaujala svojimi dlhými treblietavými šatami Alice + Olivia doplnenými striebornou kabelkou a modrými náušnicami, ktorých značky sa nám nepodarilo zistiť. Každá celebrita si predsa chvíľu zaslúži byť v centre pozornosti a Rumer sa outfit na tento večer rozhodne vydaril.


1 komentár:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...