nedeľa 27. januára 2013

Essencia krásy

Rozhodla som sa, že začnem zhŕňať čo-to málo o známych značkách (nazvime to seriálom), ktoré Nightowls používajú - používame ;P

Začala by som hlavne značkou Essence


Ak nás pravidelne navštevujete, tak určite viete, že táto značka je použitá hádam v každom príspevku, no závislosťou sa to určite nazvať nedá! Ide predovšetkým o kvalitu za dokonalú cenu. :)

Kde začať? Hádam pri absolútnom začiatku - táto značka je tu pre nás na svete už od roku 2002, no mám pocit, že na Slovensku sa objavila o niečo neskôr. Pochádza z Nemecka. Táto značka dbá o vysokú kvalitu a trendovosť svojich výrobkov za neuveriteľne nízke ceny. 

Kvalita je prvoradou prioritou  a tento princíp platí aj pri výbere ich výrobných závodov, ako aj pre všetky fázy samotného výrobného procesu - od samotného začiatku až po finálnu fázu výrobkov. 

Kvalita namiesto výdavkov na reklamu - mohli ste si všimnúť, že táto značka nie je veľmi propagovaná v TV ani v novinách, no preto je práve taká výnimočná. Značka Essence namiesto toho investuje do rozvoja prémiových produktov s trvalo vysokou úrovňou kvality.

Na stránke Essence si môžte prezrieť aj zloženie (pre návštevu stránky kliknite) konkrétnych typov výrobkov, či už očných tieňov, lakov na nechty, alebo iných výrobkov tejto značky. 

A čo je ešte ohromnejšie na tejto značke? To, že absolútne žiaden výrobok Essence nebol testovaný na zvieratách a taktiež je komukoľvek inému prísne zakázané testovať výrobky Essence na zvieratách. Platí to nielen pre Nemecko, ale aj pre kohokoľvek iného na svete! Platí to tak pre samotné výrobky ako aj pre ich jednotlivé zložky. Essence je striktne proti akémukoľvek testovaniu na zvieratách. Považujú za strašné, týrať zvieratá kvôli kozmetickým a skrášľujúcim výrobkom.  
Aj to je jeden z faktorov, ktorý sa berie do úvahy pri výbere dodávateľov, ktorí pracujú s kozmetikou Essence. Od všetkých dodávateľov požadujú písomné prehlásenie, že žiaden z ich výrobkov nebol testovaný na zvieratách.


Ale ako poznáme Essence my? No samozrejme so všetkým tým, že kvalita a cena je super súhlasíme! No, čo ešte vieme o tejto značke? Privádza nás do šialenstva, keď vieme, že vyložia nejakú novú 'limitku'! Samozrejme vás vždy upozorníme o novinkách a aj vám ich ukážeme a teda za vás otestujeme ;)

Veľký ošiaľ naposledy spôsobila limitka Breaking Dawn, ktorá nie náhodou má rovnaký názov ako posledná časť Twilight ságy. A to je na tom to skvelé! Prežívate svoje obľúbené témy spolu s kozmetikou a hneď sa cítite ako súčasť filmu - že ste niečo 'spešl'. V prípade Breaking Dawn, že ste aspoň na pár hodín Bellou, kým sa neodlíčite :P Čoskoro, ako sme už avizovali, pribudne limitka k filmu Čarodej zo zeme Oz. Tak sa veľmi tešíme, že ju budeme môcť vyskúšať a podať vám informácie a samozrejme ako býva zvykom aj odporučiť ;)

Zopár fotiek toho, ako Essence vyzerá:


Stojan Essence

Essence laky na nechty
Essence starostlivosť o pleť

A v neposlednej rade voňavky, ktoré sú prakticky novinkami


Ak máte nejaké skúsenosti s touto značkou, podeľte sa s nami o ne. :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...