piatok 25. januára 2013

LadyBox január 2013

Doručenie januárového LadyBoxu trvalo na Slovensko ešte dlhšie než minulý mesiac. Zatiaľ čo ho väčšina českých zákazníčok dostala už 15.1., my nám ho poštár doručil až v stredu a podľa pečiatky je vidno, že bol poslaný až tento pondelok a nie minulý týždeň ako nám bolo sľúbené. Ale dosť bolo o problémoch s doručením a pozrime sa radšej na obsah LadyBoxu.
Januárová edícia bola tak ako minulá zabalená vo vrecúšku. Biele bavlnené vrecko je ozdobené trblietavými vločkami a logom LadyBox. K LadyBoxu bol samozrejme pribalený aj sprievodný list s popisom všetkých produktov.




Lumene Riasenka pre zväčšenie objemu, 7 ml čierna
Riasenka s obsahom oleja z arktických čučoriedok, ktorý riasy vyživuje a posilňuje. Riasenka má plastovú kefku (hurá, sláva, konečne to niekto pochopil, že tie obyčajné kefky, čo ešte naše mamy používali patria do múzea, sme rady, že v boxe sa propaguje niečo novodobé). Kefka má dokonca ako keby dve strany, pretože je plochá sú na nej dlhé aj kratšie „zúbky“. Riasenka by mala riasam dodať objem a vytvoriť dramatický efekt. Aj sme ju narýchlo vyskúšali a musíme ju pochváliť, je krásne čierna, zhusťuje aj trochu predlžuje a nerobí hrudky. Výdrž zatiaľ nevieme posúdiť, no vyzerá to celkom sľubne. A má aj krásny obal, na prvý pohľad je čierny, no keď sa lepšie pozriete uvidíte, že sa celý trblieta do modra.

 

Od tejto fínskej značky by som v budúcnosti rada v LadyBoxe našla aj ďalšie produkty.

Cosm´etika Kompaktný bronzer, 9 g odtieň 003
Tento produkt nás tiež zaujal a veľmi potešil. Bol to personalizovaný produkt, takže každá Lady si v boxe našla niečo iné, no bohužiaľ mali mnohé výhrady. Podľa toho, že my sme dostali vhodný odtieň usudzujeme, že problém bol v sťažovateľkách, ktoré do dotazníka zadali že majú tmavú pleť. Bronzer obsahuje minerálne pigmenty, ktoré odrážajú svetlo vďaka čomu rozjasnia tvár, zloženie je obohatené o marhuľový a slnečnicový olej a bambucké maslo. Za nás si palec hore určite zaslúži aj balenie, keďže sa jedná o produkt prírodnej kozmetiky, páči sa nám papierový obal, ktorého výroba aj následné „zneškodnenie“ zaťaží prírodu menej než plastové obaly.

 

L´AMBRE Lak na nechty, 8 ml odtieň 7
Vlastne obyčajný lak na nechty, našťastie v peknej využiteľnej farbe. Tmavá cyklámenová s perleťovým efektom sa na toto ročné obdobie hodí.



Yves Rocher Lesk na pery vanilka, 10 ml
Aj keď to nie je nič výnimočné lesk pekne vonia, takže rozhodne poteší.


Mary Cohr Creme NutriZen, 3ml
Krém vhodný hlavne na zimné obdobie, pretože vďaka obsahu esenciálnych mastných kyselín a bambuckého masla pleť chráni a vyživuje.

Mari Cohr Nouvelle Jeunesse Contour Yeux, 3 ml
Očný krém, ktorý sľubuje obnovenie mladistvého vzhľadu pokožky okolo očí. Vďaka svojmu zloženiu pokožku v okolí očí chráni, hydratuje a prináša úľavu unaveným viečkam.


Saloos Hydrofilný odličovací olej, 5 ml
Odličovaní olej vyrobený z bio slnečnicového a esenciálnych olejov, jednoducho zbaví tvár make-upu a nečistôt. Zloženie olejčeka zabraňuje vysušovaniu pleti a po odlíčení a opláchnutí nezanecháva mastný pocit, navyše aj krásne vonia.


A teraz trochu čísiel!!!
Cena LadyBoxu pre Slovensko je 13,- €
Cena všetkých vzoriek, ktoré sme v našom boxe mali je 50,30 €

Ak vás LadyBox zaujal určite zájdite na oficiálnu stránku http://www.ladybox.cz/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...