piatok 22. marca 2013

LadyBox marec 2013

Ani sme sa nenazdali a je tu druhá polovica marca, čo znamená aj príchod marcového LadyBoxu. Tento mesiac sme sa naň veľmi tešili, pretože bola oznámená prítomnosť plného produktu značky Illamasqua!  Obsah boxu je naozaj zaujímavý a hneď na začiatok prezradíme, že v boxe sa nenachádza žiaden produkt od Fleur de Santé ani od u konkurencie obľúbeného Dermacolu.

Témou marcového boxu boli produkty, ktoré boli nejakým spôsobom ocenené, takže bola zaručená prítomnosť len tých najlepších produktov. Výrobky boli opäť zabalené v rovnakej krabičke ako minulý mesiac, keďže je táto krabička kvalitná a veľmi pekná určite potešila každú Lady.


Illamasqua lak na nechty, 15 ml odtieň Throb
Plné balenie laku na nechty svetoznámej značky. Tento produkt bol personalizovaný, takže sa v boxoch nachádzal v 4 rôznych farbách.  Nám bolo vlastne jedno akú farbu dostaneme, takže s červenou sme rovnako spokojné ako by sme boli s akoukoľvek inou. Kozmetika značky Illamasqua je zrejme pre väčšinu z nás trochu nad rámec bežného rozpočtu, preto sme za umiestnenie takéhoto produktu v českej krabičke krásy naozaj vďačné. Lak je krásne krémový a pre dokonalé prekrytie stačí jedna vrstva (aj keď sú na produkte uvádzané dve).  Produkty ako napríklad tento lak sú dôvodom, prečo sme verné LadyBoxu!!! High-end produkt svetovej značky  raz za 2-3 mesiace, ktorého hodnota je minimálne taká ako hodnota boxu, zatiaľ  to ponúka iba LadyBox.



Líbej mě! Ladybox balzam na pery, 10 ml
Balzam na pery, ktorý bol vyrobený špeciálne pre LadyBox. Ten balzam vonia na zjedenie, naozaj úžasná vôňa! Jahodový balzam obsahuje vitamín E a výživné prírodné maslá a oleje. Tuhý balzam sa pri dotyku s teplou pokožkou mení na jemný olej, ktorý krásne pery hydratuje a dodá im jemné zafarbenie.



Eveline Slim extreme spevňujúce sérum na dekolt a poprsie, 50 ml
Spevňujúce sérum je založené na jedinečnej technológii, ktorá zdvihne, vyplní a vymodeluje vaše prsia. Sérum vraj pri pravidelnom používaní funguje ako neviditeľná push-upka!  Hmm... tento produkt fakt stojí za vyskúšanie. Výsledky by sa mali dostaviť do 4 až 8 týždňov na čo síce 50 ml balenie stačiť nebude, no na vyskúšanie produktu to rozhodne stačí.


Palmer’s CBF masážny krém na strie, 30 g
Krém s obsahom kakaového masla, vitamínu E a kolagénu predchádza vzniku strií a ošetruje suchú pokožku. Krém je vhodný na problematické miesta s výskytom strií a tiež na namáhanú a suchú pokožku.


Weleda Čistiace toniku 2 v 1, 10 ml
Jemná prírodná emulzia so sviežou vôňou má výborné čistiace schopnosti. Tonikum čistí póry, posilňuje pleť a pôsobí na ňu upokojujúco. Produkt je vhodný aj na odličovanie make-upu z tváre, pozor nie z očí!


Salcura Antiac čistiaci sprej na akné, 15 ml
Aj tento produkt bol personalizovaný a mohli ste v boxe nájsť dve rôzne varianty. My sme v boxe našli 100% prírodný hĺbkovo čistiaci a upokojujúci sprej na problematickú pleť. Sprej sa dá použiť lokálne na problematické miesta.


Biopekáreň Zemanka Bio čoko-kokosky s Fair trade čokoládou, 30 g
Sladké lifestyle extra, ktoré nás rozhodne veľmi potešilo. Mňam!


A teraz trochu čísiel!!!
Cena LadyBoxu pre Slovensko je 15,- €
Hodnota všetkých produktov a vzoriek, ktoré sme v boxe mali je 23,60 €

Ak vás LadyBox zaujal určite zájdite na oficiálnu stránku http://www.ladybox.cz/

S boxom sme boli opäť spokojné a čo sme videli obsah dvoch konkurenčných krabičiek, tak jedna bola hotová katastrofa a v druhej sa opäť opakoval Dermacol. LadyBox je naša jednotka!

6 komentárov:

  1. Ahoj, pekna recenzia !

    Len by som chcela upresnit, ze co sa tyka konkurencie - jeden balik bol katastrofa/Greatbox/ , Senzabox bol sice s Dermacolom, ale Fleur de Sante v nom NIE JE....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme za upozornenie, Fleur de Santé bolo v marci iba v Greatboxe a boli tam až dva produkty.

      Odstrániť
  2. Musím říct že tohle vydání je super, mám stejný odstín laku jako ty:) je naprosto skvělý, byla jsem překvapená jak nádherně kryje a jak rychle schne:))aaach miluji ho:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne ten lak je úžasný, na fotke máme iba jednu vrstvu. A po zaschnutí sa aj krásne leskne :)

      Odstrániť
  3. ak by ste nevyuzili ten sprej na kne radi za nieco vymenime z ineho LB alebo odkupime :)
    Ela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Práve ten sprej som používala od prvého dňa ako sme box dostali, bol naozaj dobrý a účinkoval. Mrzí ma to, no už som ho dokonca dávno minula.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...