sobota 9. marca 2013

Maybelline Color Tattoo 24hr

No nevyskúšajte to, keď o tom hovorí a píše úplne každý! Keďže Maybelline je značka, na ktorú sa dá väčšinou úplne spoľahnúť, tak sme sa toľko ospevované krémové tiene Color Tattoo 24hr rozhodli vyskúšať aj my. Poctivo som si spravila skúšobné swatche v DMke a keďže mi tie bez trblietok neprišli až také úžasné rozhodla som sa pre strieborný odtieň 50 - Eternal silver. Produkt je v sklenenej nádobke s čiernym plastovým vrchnáčikom, zaujímavosťou balenia je, že cez sklenený spodok vidíte produkt (čiže skutočnú farbu) a ostatné informácie sú na vrchnáčiku. Na obale žiaľ nie je uvedený objem (alebo aspoň my sme ho tam nenašli a to sme hľadali dve). Cena v DM-ke bola 6,49 € bez zliav či akcie, takže rozhodne ho s kupónom či v nejakej akcii môžete zohnať aj lacnejšie. 

Samotný produkt je krásne trblietavý, krémový vďaka čomu sa dobre rozotiera, nezanáša sa do záhybov na viečkach a použiť sa dá ako tieň a tiež ako podklad pod tiene. Výdrž je tiež vynikajúca, takže jediné čo nás až tak neteší je cena.

Ak do úvahe neberieme cenu rozhodne kúpu odporúčame, no skôr tie odtiene s trblietkami, pretože čierny a fialový sa až tak dobre nerozotierali a zanášali sa do štruktúry pokožky, čiže to isté by zrejme robili aj na viečkach. U nás je zrejme v ponuke iba 6 odtieňov, z ktorých odporúčam hlavne tento strieborný alebo potom zlatý.

Naše hodnotenie: 





2 komentáre:

  1. Ja mam dva, zlaty a strieborny a skvele mi nahradili linky :D Neviem, ale vynikajuco sa mi so stetcekom nanasaju ako linky, tak ich vyuzivam len tak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nám sa osvedčili ako samotné tiene aj ako podklad, super tip využiť ich ako linku, vlastne aj majú podobnú konzistenciu ako gélová linka, tak prečo nie.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...