sobota 16. marca 2013

Úlovky z H&M a Lindex

V piatok sme šli do mesta so zámienkou, že sa pozrieme, čo majú vo vynovenej predajni Lindex a domov sme sa vrátili s plnou taškou! Nezostalo to totiž iba pri pozeraní! Celé to skončilo poriadnym prievanom na platobných kartách.

V Lindexe sme si nenechali ujsť nové oddelenie so spodným prádlom, kde sme si rozhodne vybrali pár kúskov, ale nezostalo iba pri tom. Naša musela byť nie len krásna zelená kabelka, ale aj ozdobná gumička a "drátenka" do vlasov.

Úplne nádherná kabelka

"Drátenka" do vlasov

V ľavo môžete vidieť tú z Lindexu, v pravo je stašia, ktorú máme z Claire's

Ozdobná gumička

V Lindexe sme ako darček k nákupu dostali aj darček v podobe Missoni náramku, ktoré sa minulý rok predávali za 10,- €

Nemohla chýbať ani návšteva v H&M-ku, no uznajte bolo nám to všetko treba?

Gumičky do vlasov, ktoré sú v USA veľmi populárne. Gumičky značky Twistband sa dokonca objavili aj v americkej krabičke krásy Birchbox. Cena jednej takejto gumičky je 2,- $, my sme balíček 4 kusov kúpili v H&M za 2,95 €.

Farebné gumičky, ktorých nikdy nemáme dosť


Perličkové náušnice, toto je už naša 4. sada a ešte stále nemáme dosť, lebo v každej sade nájdeme farby, ktoré ešte nemáme a hodili by sa nám

Trblietkový lak

2 komentáre:

  1. Milé sovičky, povedl se Vám skvělý nákup. Zelenou barvu zbožňuju a ta kabelka je naprosto boží. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme, kabelka sa páčila aj nám od momentu ako sme vošli do obchodu. Tak krásne sa na nás "usmievala". Mali ju aj v bielej farbe, ale tá by bola stále špinavá a zelená farba sa nám predsa len páčila viac. Je v nej dosť priestoru, má vzorovanú modro bielu výstelku, vo vnútri má jedno vrecko na mobil a jedno na zips na doklady a celá sa zvrchu uzatvára na zips. Má dva páry ozdobných strapcov, jeden modrý zboku a zelený je upevnený vo vnútri. V Lindexe majú krásne kabelky, no dosť drahé :( ale tak sem tam si predsa môžeme spraviť radosť.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...