sobota 27. júla 2013

Maybelline Color Whisper vs. Revlon Lip Butter

Revlon Lip Butter aj Maybelline Color Whisper sa stali veľkou senzáciou hneď ako boli uvedené na trhy v zahraničí a stali sa obľúbencami mnohých žien.

O čo vlastne ide?
Ide o zafarbený balzam s ľahkým zložením vhodný na leto, pretože pery nezaťažuje hustým zložením ako niektoré rúže, no taktiež na zimu, pretože pery úžasne hydratuje. Povahu produktov naznačujú už ich názvy, zatiaľ čo Maybelline zvolil názov Color Whisper (šepkanie farby), produkty od Revlonu nesú názov Lip Butter (maslo na pery). Už zo samotného názvu produktov je teda jasné, že nejde o klasické rúže, ale o čosi viac podobné balzamom na pery. Taktiež rozdiel zistíte hneď pri prvej aplikácii, pretože pigmentácia týchto produktov je jemnejšia. Samozrejme záleží aj od farebného odtieňa, niektoré sú pigmentované pomerne výrazne, iné sú jemnejšie aby si na svoje prišli aj tie z vás, ktoré uprednostňujú prirodzené líčenie.

Výdrž produktu na perách je priemerná, pretože ide o balzam predpokladá sa jeho opätovná aplikácia v priebehu dňa. Ak hľadáte niečo výrazné, čo vám na perách vydrží po celý deň, tieto produkty pre vás rozhodne nie sú určené! Víziou pri vytváraní týchto produktov bolo práve to, že mnohé z nás, ktoré potrebujú udržiavať svoje pery hydratované so sebou museli nosiť balzam na pery aj rúž a aplikovať ich jeden na druhý, čo pri mnohých rúžoch nerobilo dobrý finálny efekt, pretože mnohé samotné balzamy sú pomerne mastné a ak sa zmiešali s mastným rúžom na svete bola hotová katastrofa. Takto stačí ak so sebou máte jedne produkt a máte farbu aj hydratáciu. Povahe produktu je prispôsobené aj balenie, ktoré je jednoduchšie a pripomína viac balzamy na pery ako luxusné rúže.

Maybellin Color Whisper
Na Slovenský trh sa dostali začiatkom tohto roka v ochudobnenej ponuke odtieňov (asi polovičnej) a tiež v balení bez pekného nápisu, ktorý majú v iných krajinách.
Cena u nás je cca 6,- € no v rôznych akciách ich môžete kúpiť aj omnoho lacnejšie.





Prvý swatch - 430 Coral Ambition
Druhý swatch - 130 Pink Possibilities
Revlon Lip Butter
Kozmetiku značky Revlon na Slovensku vôbec nemáme, takže tieto si žiaľ môžeme priniesť iba z našich cestovateľkých potuliek svetom.





Prvý swatch - 063 Wild Watermelon
Druhý swatch - 040 Red Velvet

Maybelline Color Whisper vs. Revlon Lip Butter

Oba produkty sú v podstate rovnaké, pretože ich hlavným významom je hydratácia s náznakom farby. Ak by som vzala do úvahy často skloňovanú pigmentáciu, tak musím povedať, že Revlon Lip Butter sú pigmentované silnejšie, no pre mňa toto nie je smerodajné pri kúpe, pretože od začiatku ako som o týchto produktoch počula po prvý krát som mala v hlave zafixovaný pojem "farebný balzam".
Každý z výrobcov ako konkurencia toho druhého sľubuje rôzne veci a práve tu musíme povedať, že Revlon je v popise produktu presnejší ako Maybelline, čo žiaľ mnoho z vás nevedelo a charakteristika Maybelline Color Whisper priviedla mnohé z vás k zavádzajúcim očakávaniam.
Výdrž je tiež plus mínus rovnaká, keďže je to zafarbený balzam musíte ho počas dňa aplikovať znovu, z tohto produktu chcete predsa vyťažiť hydratáciu a nie farbu.
Produkty od oboch značiek krásne voňajú, takže tu je to remíza.
Balenie produktu má krajšie Revlon aj keby som ho porovnala s originálnym balením Maybelline s nápisom.
Cena záleží od krajiny, obchodu... v USA ich mimo akcie dostať za rovnakú cenu.

Hodnotiť tieto produkty je ťažké, pretože oba si plnia to čo sľubujú na jednotku, no predsa by sme o čosi lepšie hodnotenie dali Revlonu.

Naše hodnotenie - Maybelline Color Whisper

Naše hodnotenie - Revlon Lip Butter

Ešte by som na záver rada vyviedla z omylu každú z vás, ktorá zniesla Maybelline Color Whisper pod čiernu zem a bola nespokojná s týmto produktom, pretože čakala, že si kupuje rúž a dostala "dobre pigmentovaný balzam". Keďže som mala možnosť vyskúšať oba vyššie spomínané produkty, tak som sa rozhodla vysvetliť vám charakter týchto produktov prostredníctvom popisov týchto produktov, ktoré má vo svojom e-shope zverejnené sieť drogérií ULTA.

Revlon Lip Butter
EN - Color Burst Lip Butter by Revlon is a buttery balm with beautiful shiny color to give you baby soft, healthy glowing lip.
SK - Color Burst Lip Butter od Revlonu je balzam s maslovým zložením a prekrásne žiarivou farbou, ktorý vašim perám dodá detskú jemnosť a zdravý lesk.

Maybelline Color Sensational
EN - Dare to Whisper. Get truly translucent gel color from Color Whisper by Color Sensational from Maybelline.
SK - Nebojte sa Šepkania. Získajte skutočne priesvitnú gélovú farbu od Color Whisper z rady Color Sensational od Maybelline.

Ako sme už vyššie spomenuli Maybelline Color Whisper a taktiež tento predajca (ako zjavne ja mnohí iní) vo svojom popise tohto produktu zabudli spomenúť to najdôležitejšie, to že je to balzam!

Verím, že každá z vás sa na Maybelline Color Whisper odteraz bude pozerať ako na balzam, ktorý farbí skoro ako rúž a nie ako na slabo pigmentovaný rúž!!!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...