štvrtok 17. októbra 2013

Halloween nails 2

Blíži sa Halloween a aj keď väčšina dospelých obyvateľov Slovenska či Česka ani nevie čo to vlastne je, to vám v žiadnom prípade nebráni nalakovať si nechty v tomto duchu. Nakoniec halloweenske párty sú už bežnou vecou, a tak pre vás môže byť tento dizajn zaujímavou inšpiráciou.

Pumpkin patch, Hendersonville, NC, USA - photo by Owl Em

Okrem iného som na tento dizajn použila aj nový v tme svietiaci lak od Essence. Naniesla som ho hneď na podkladový lak a až naň som lakovala tekvice a pavučinu. Odfotiť sa to síce nedá, no v tme je efekt naozaj výborný, hlavne v prípade pavučiny. Takže ak sa rozhodnete použiť tento design na párty, môžete si nalakovať pavučiny na všetky nechty a okrem super efektu na svetle vám budú nechty zaujímavo svietiť aj v tme.

Použité laky:
Essence Studio nails 24/7 nail base
Essence Nail art Glow in the night top coat 18 Fly Firefly Fly - toto je ten v tme svietiaci lak
Essence LE Snow White 03 Doc
Essence LE Snow Whit 05 Sneezy
Essence Nail art Special effect! topper 08 Night in Vegas
Essence LE Snow White 07 Bashful
Essence Nail art Stampy polish 002 Stamp me! Black - alebo akýkoľvek iný čierny lak, ja som proste iný čisto čierny lak nemala
Decorative art Juli Rosse striper 2 (strieborné trblietky)
Essence Studio nails Ultra gloss nail shine


Minulý rok sme vám ukázali dve jednoduchšie inšpirácie s použitím kreklovacích lakov, nájdete ich tu: http://nightowlsdaily.blogspot.com/2012/10/halloween-nails.html

 Tak čo hovoríte na takýto netradičný design? Páčia sa vám takéto výtvory alebo ste skôr za obyčajné jednofarebné nechty?

Ak sa rozhodnete tento design vyskúšať určite nám postnite link do komentárov :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...