pondelok 21. októbra 2013

LadyBox zabudnutý produkt

Človek je tvor omylný, a tak sa sem tam nejaká tá chybička pritrafí aj pri kompletizácii krabičiek krásy LadyBox. Zabaliť a vyexpedovať niekoľko tisíc krabičiek každý mesiac vôbec nie je hračka a niekedy si malý škriatok ukradne čosi pre seba. 

Nám v augustovom boxe chýbal produkt, na ktorý sme sa asi najviac tešili a to Korres Lip butter. Hneď ako sme zistili, že nám niečo v boxíku chýba kontaktovali sme klientský servis na info@ladybox.cz a dohodli sme sa, že chýbajúci produkt nám, keďže máme predplatné, bude pribalený do ďalšej krabičky. Keďže na to v LB pozabudli, sami nám ešte pred doručením krabičky, v ktorej produkt mal byt poslali mail s ospravedlnením a uistením, že ho pošlú samostatne. 

Korres Lip Butter, odtieň Plum
Saloos Bio Karité Rakytníkový balzam
Senzabox zrkadielko


Síce sme zásielku s chýbajúcim produktom aj darčekom ako ospravedlnením dostali už pred dvoma týždňami, chceli sme LadyBoxu aj takto verejne poďakovať, pretože my si box objednávame už od jeho druhého vydania, čiže rok a doteraz sme boli vždy spokojné s obsahom krabičiek aj s komunikáciu s ľuďmi, ktorý stoja za tvorbou krabičky krásy LadyBox.

Ak vás zaujímajú všetky predošlé vydania LadyBoxu, ktoré sme mali, môžete si ich prezrieť tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2013/07/ladybox.html

Pokiaľ ste LadyBox doteraz nepoznali, prejdite na ich oficiálne stránky, kde sa o krabičke krásy, fungovaní celej služby a predplatno dozviete viac: http://www.ladybox.cz/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...