streda 27. novembra 2013

Big fall haul

Za posledný mesiac sme toho tak nejak trochu viac nakúpili, tak sme sa rozhodli podeliť sa o naše úlovky aj s vami. Nakupovali sme samozrejme v DMke a tiež z Avonu a z e-shopu http://eshop.zahir.sk/

Toto je síce trochu starší prírastok, no nakúpili sme so zľavou v už spomínanom e-shope http://eshop.zahir.sk/ a objednali sme si populárnu Macadamia hĺbkovo regeneračnú masku na vlasy a tiež Macadamia liečivý olej v spreji.


K nákupu sme ako darček dostali plátenú masku na tvár DermaMASK Royal Jelly Essence mask, o ktorej sa viac dočítate už v tohto mesačných empties.


Zastaviť sa v DM vždy keď ideme okolo už iba preto, aby sme sa poobzerali čo je nové, je v našom prípade už taký rituál. Tento krát sme chceli využiť akciu, kedy sme za nákup nad 15,- € dostali bonus 100 DM bodov, a tak sme si pre porovnanie kúpili make-up MaxFactor Face Finity All Day Flawless 3 in 1 Foundation v odtieni 45 Warm almond, čo je vlastne najbledší odtieň, ktorý je u nás v ponuke. Tento make-up je vlastne to isté, čo Covergirl Outlast Stay Fabulous 3 in 1 Foundation. Určite sa o oboch týchto make-upoch čoskoro dočítate viac ;)


Na skúšku sme si kúpili aj vodeodolnú ceruzku na oči Catrice Longlasting Eye Pencil v tmavo šedom odtieni s trblietkami 020 The World's Greytest. Ceruzka je síce vodeodolná, no na tiene takmer vôbec nekreslí, o tejto ceruzke sa toho teda zrejme viac nedočítate. Ak je náhodou jej čierna varianta lepšia, určite nám dajte vedieť.




Taktiež sme sa potešili aj lakom na nechty z novej Catrice limitky Arts Collection v odtieni C03 Bronze-Deco.


Z DM sú aj nasledovné dva laky, ktoré sme si prikúpili už asi pred mesiacom. Tento krát boli oba od Essence. Kúpili sme si v tme svietiaci top coat Essence Nail art Glow in the night top coat 18 Fly Firefly Fly a trblietkový Essence Nail art Special effect topper 16 Cool Breeze.


Z Avonu sme si objednali šampón na vlasy z rady Naturals s výťažkami z avokáda a macadamie, tak uvidíme aký bude. Šampóny z tejto rady máme rady, takže sa naň už tešíme.


Tak toľko naše nákupy za posledných pár týždňov. Keď náš opäť niekedy chodí podobná nákupná horúčka určite opäť nafotíme naše zaujímavé úlovky.

4 komentáre:

  1. Mám silný pocit, že masku i olej Macadamia nutně potřebuji!
    The Huge Lover

    OdpovedaťOdstrániť
  2. velmi ma zaujalo to porovnanie max factoru s covergirl....podla americkych recenzii je covergirl uplne super..resp.aspon ma paradne krytie,chcela by som ho vyskusat...tak najprv omrknem ten max factor :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono je to od tej istej firmy, my sme našli už veľmi veľa rovnakých produktov, ktoré sú v Amerike ako Covergirl a v Európe sa predávajú ako MaxFactor. Napríklad aj špirála Clumpcrasher má už MaxFactor verziu, Clupm Defy takú fialovú s krídelkami. V Amerike sa napríklad MaxFactor vôbec nepredáva aj keď to je kozmetika, ktorá vznikla v Hollywoode, tak sa tam nepredáva.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...