nedeľa 24. novembra 2013

Limitky zima 2013

Limitky od Essence a Catrice sú počas celého roka veľmi očakávané a ich príchod do obchodov sú pre nás také malé Vianoce zakaždým, keď sa nám limitka obzvlášť páči. Pre obe značky už vieme, aké limitky sa v predaji objavia zrejme niekedy v priebehu decembra, preto vám prinášame malý prehľad toho, čo nám pod stromček nadelia práve značky Essence a Catrice.

Každoročne netrpezlivo očakávame nové voňavé krémiky od Essence. Krémiková limitka pre rok 2013 má celá vôňu tmavej čokolády v kombinácii s rôznym ovocím.


Ďalej sa od Essence dočkáme aj prekrásnej čisto Vianočnej limitky s názvom Happy Holidays, ktorá bude obsahovať obojstranné laky, vianočné ozdoby na nechty, mono tiene, umelé mihalnice a mnoho ďalšieho.


V prípade Catrice to síce nebude práve sviatočne ladená limitka, no na vianočné a novoročné oslavy sa produkty z nej určite budú hodiť. Trblietavú linka, trblietavé ozdoby na nechty, nalepovacie diamanty a mnoho ďalšieho vám ponúkne limitka odetá do čiernej a zlatej s názvom Feather & Pearls.


Páčia sa vám niektoré z týchto limitkových produktov? My sa určite chystáme na krémiky, všetky veci na nechty z Essence limitky a tiež trblietavé ozdoby od Catrice.

3 komentáre:

  1. uplne zboznujem vianocne limitky... aj ked kremov na ruky mam slusnu zasobu, tomu s kiwi neodolam :) od essence ma zaujali najma laky a catrice ma zaujimave pero na obocie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ty krémíky jsou super:) musim si určitě nakoupit nějaké do zásoby :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Len škoda, že tie krémiky nebudú v DM-kách. Budú iba v normálnych drogérkach, ktoré majú spoluprácu s Essence a teda ich stojany. Odporúčam teda objednať si krémiky na http://www.mel.sk/ my sme tak už spravili :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...