streda 18. decembra 2013

Essence Happy Holidays LE

Po limitke od Catrice, ktorá je síce trblietavá, no nie príliš vianočná prichádza do Essence stojanov stelesnenie Vianoc v podobe neskutočne úžasnej limitky. Limitka s názvom Happy Holidays obsahuje hneď niekoľko rôznych vianočne ladených produktov. Laky na nechty, ozdoby na nechty, tiene, krémové blushe, mihalnice... a to nie je ani zďaleka všetko. 

My sme sa tejto limitky nevedeli dočkať a hneď sme sa ponáhľali uloviť si to, čo nás už v preview na stránkach Essence zaujalo. 


Colour3 Nail Polish:
03 Light Up The Tree! (zelený)
01 Joy To The World! (bordovo-fialový)
02 Run, Run Rudolf! (červený)

Snowflake topper 01 Let It Snow!

Nail Sweets 01 Season's Greetings!


False Lashes 01 Golden Girl

Aj vám sa táto limitka páči tak ako nám? Tiene a balzamy sme si nekúpili, pretože tých máme naozaj prehnané množstvo, no lakom a ozdobám na nechty sme jednoducho neodolali.

Prehľad celej limitky nájdete na stránkach Essence http://www.essence.eu/happy-holidays/

4 komentáre:

  1. u nas este stale nic...chodim pozerat uz od pondelka a samozrejme to cakanie,zahanam nakupovanim inych blbiniek :D rozmyslam nad cervenym lakom a ozdobami :) len neviem ci nebudu prilis "odstavat" z nechtu a tym padom dlho nevydrzia

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veru krásna je, len nás trochu sklamalo, že tie gumičky nie sú s rolničkami, ale iba s plastovými guličkami. Keby boli s rolničkami už by sme ich mali a nosili ich až do Veľkej noci O:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten "snežný" lak vyzerá dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...