utorok 3. decembra 2013

Revlon Lip Butter

Značka Revlon sa síce do našich obchodov ešte nedostala, no určite ju všetky veľmi dobre poznáte. Snáď najznámejším produktom sú pigmentované balzamy na pery Revlon Colorburst Lip Butter, ktoré sú v zahraničí v ponuke až v 22 odtieňoch. Asi polovica odtieňov je pigmentovaná pomerne silno, ostatné majú iba jemnú pigmentáciu. Dvojicu Revlon Lip Butter ste už mohli v jednom z našich článok vidieť už dávnejšie, kedy sme ich porovnávali s podobným produktom a to Maybelline Color Whisper, článok tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2013/07/maybelline-color-whisper-vs-revlon-lip.html

V tomto článku vám predstavíme tri ďalšie odtiene a to (v poradí z ľava do prava) 025 Peach Parfait, 080 Strawberry Shortcake035 Candy Apple.




bez blesku

s bleskom

Máte aj vy niektorý z Revlon Lip Butters? Ak áno ako ste s nimi spokojné? My veľmi a je naozaj veľká škoda, že u nás nie sú dostať, pretože by sme ich naozaj každej z vás odporučili.

2 komentáre:

  1. Ahoj, kočky sovičky :) Akurát som nevedomým klikaním natrafila na váš blog a hneď sa mi zapáčil. Akosi sú mi sympatickejšie tie blogy, ktoré ešte nie sú tak okukané. Váš som hneď celý "prelustrovala" a okamžite začínam sledovať, aby som nepremeškala žiadny zaujímavý článok ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ďakujeme za milý komentár a sme veľmi rady, že sa ti náš blog páči :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...