nedeľa 5. januára 2014

Empties december 2013

Opäť prešiel mesiac a my zase máme plnú krabicu prázdnych obalov od produktov. Tento mesiac sme opäť minuli mnohé vecí, o ktorých ste u nás ešte nečítali, takže sa opäť máte na čo tešiť.


L’Oréal Paris – Mythic Oil Souffle d’Or Sparkling Shampoo, 250 ml
Toto bol šampón z LadyBoxu, ktorý sme dostali iba nedávno, no hneď sme ho aj vyskúšali. Mali sme k nemu aj kondicionér, no ten uvidíte až v niektorých ďalších empties. Šampón mal byť vraj ultra ľahký, no práve toto nespĺňal a to bol jeho problém. Tým, že obsahoval saflorový a arganový olej vlasy zaťažoval a rýchlejšie sa mastili. Nebola to síce až taká katastrofa, no určite nie je vhodný pre tie z vás, ktoré si vlasy neumývajú každý deň. Šampón je vhodný pre všetky typy vlasov a neobsahuje silikón ani parabény. Zaujímavé bolo jeho balenie s pumpičkou a pekná zlatistá farba so zlatými trblietkami. Parfemácia bola pomerne silná a ťažká, od šampónu skôr očakávam sviežu vôňu, tento šampón bolo dokonca z vlasov cítiť aj na druhý deň a niekedy naozaj dosť silno.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE, tento šampón nám vôbec nevyhovoval

Či by tento produkt sovičky odporučili? Možno ak máte extrémne suché vlasy a hľadáte šampón, ktorý by ich nie len hydratoval, ale aj vyživil vďaka olejom a dodal im lesk, inak nie.

Syoss – Oleo Intense Permanent intensive oil color, odtieň 6-76 Teplý medený
Neviem presne, kedy sa tieto farby začali predávať, no ja som ich zrejme keď som si ju kupovala videla po prvý krát. Táto farba je z toho mála u nás predávaných farieb, ktorých vyvíjacia emulzia je postavená na olejovej báze. Farba je teda bez amoniaku, no patrí k dlhotrvácnym. Krytie bolo veľmi dobré aj s farebným výsledkom som bola spokojná.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, s touto farbou som bola veľmi spokojná a určite si ju znovu kúpim.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, hlavne ak hľadáte farby bez amoniaku alebo ak chcete vyskúšať niečo nové.


Balea – Dusch Lotion Beautiful Berries, 200 ml
Hustý, krémový sprchový gél s vôňou lesného ovocia patrí k tomu množstvu limitovaných vôní od Balea. Sprchový gél ma neutrálne PH a na pokožku by mal mať hydratačný účinok. S gélom sme boli spokojné, tak ako je tomu vždy v prípade značky Balea. Hustá konzistencia vytvárala naozaj hustú penu a tá úžasná vôňa... mňam.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, všetky sprcháče od Balea skutočne odporúčame

Balea Young – Dusche Sweet Wonderland, 250 ml
Tento mesiac tu máme ešte jeden sprcháč od Balea a to s omamnou, sladkou čokoládovou vôňou. Aj tento gél patrí k tým s hustejšou krémovou konzistenciu a tiež výborne penil.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Grace Cole England – Pineapple & Passion Fruit Body Scrub, 238 ml
Na tento sprchový telový píling od anglickej značky, ktorá sa nedávno objavila v našich obchodoch, sme sa dosť tešili. Píling patrí k tým jemnejším, bol to klasický píling, takže nepenil a pre rýchlejšie sprchovanie aj píling, ho treba zmiešať so sprchovým gélom. Má regenerujúce a osviežujúce zloženie, pokožku upokojuje a obnovuje jej zdravý vzhľad. Vôňa bola tiež príjemná, ovocná.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, aj keď sme už mali aj lepšie, tento naozaj nebol zlý.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, hlavne ak rady skúšate nové značky


Palmers – Cocoa Butter Formula, 50 ml
Vzorka kakaového telového masla bola skutočne super. Viac o tomto masle sa dočítate v našej nedávnej review http://nightowlsdaily.blogspot.sk/palmers-cocoa-butter-formula.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Adidas for Women – Protect Mineral Actives Cool & Care, 150 ml
Deosprej od Adidas, ktorého zloženie bolo podľa popisu na obale vyvinuté v spolupráci s vrcholovými športovcami sme ak ma pamäť neklame vyskúšali po prvý krát. Je bez obsahu alkoholu, rešpektuje PH pokožky a jeho zloženie bolo dermatologicky testované. Tento deosprej bol naozaj dobrý, nezanechával biele fľaky na oblečení a mal príjemnú jemnú vôňu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, síce naše obľúbené Garnier stále neprekonal, no patrí k tým najlepším, ktoré sme kedy skúsili.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Fa – Yogurt – Aloe deodorant, 150 ml
Tak tento deosprej s jogurtom a aloe vera bol naopak dosť sklamaním. Síce vlastnosti ako zloženie bez alkoholu a 24 hodinovú ochranu spĺňal, no jeho vôňa nebola až taká príjemná a navyše na oblečení zanechával biele fľaky.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE


Neutrogena – Oil-free Eye Makeup Remover, 162 ml
Dvojzložkový odličovač vodeodolného make-upu od Nutrogena bol zase veľmi príjemnou vecou na vyskúšanie. Skutočne dokázal odlíčiť akúkoľvek špirálu, takže sme boli maximálne spokojné. Zloženie bolo bez obsahu olejov a odličovač nezanechával po použití mastný povlak na pleti, aj keď teda dočistenie odporúčame vždy, no oproti iným skutočne nebol mastný. Odličovač obsahuje výťažky z aloe a uhorky, ktoré pokožku upokojujú a predchádzajú jej začervenaniu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, aj keď teda patrí k tým drahším

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, neviem však, či ho už dostať kúpiť už aj u nás, no mnoho výrobkov na pleť od Neutrogena sme videli napríklad v DM-ke.

Ziaja – Uhorkový Pleťový Tonik, 200 ml
Pleťové tonikum od Ziaja s výťažkom z uhoriek bol doslova osviežujúcim potešením. Toto tonikum je okrem výťažku z uhoriek obohatené aj o provitamín B5, neobsahuje alkohol a je určené pre mastnú, normálnu a zmiešanú pleť. My sme s ním boli veľmi spokojné, pretože neštípal, príjemne voňal a nezanechával pleť lepkavú. Jeho jedinou nevýhodou bolo iba to, že ho výrobca neodporúča používať na pokožku okolo očí.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Ziaja – Kakaové Maslo Krém, 50 ml
Tento mesiac toho máme od značky Ziaja nejako veľa. Krém na tvár s kakaovým maslom som si kúpila už dávno, no vzhľadom na jeho bohatú, hustú a trochu mastnejšiu konzistenciu to pre mňa nebol krém na každodenné používanie. Všetky vymenované vlastnosti mi však prišli veľmi vhod vždy, keď som mala extrémne suchú pokožku a potrebovala som jej dodať extra hydratáciu. Krém má bielu farbu, sladkú kakaovú vôňu a husté mastnejšie zloženie, ktoré však na tvári zanecháva mastnú vrstvu. Krém som používala na noc a on si skutočne od večera do rána dokázal poradiť s akýmkoľvek suchým miestom na tvári, preto som s ním bola nadmieru spokojná.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO ak máte suchú pleť a neprekáža vám sladkastá kakaová vôňa a mastnejšie zloženie krému, prípadne skúste jeho menej mastnú variantu s modrým vrchnáčikom.

Ziaja – Kozie Mlieko Maska, 7 ml
Masky s kozím mliekom sme testovali ešte začiatkom decembra. Táto maska bola skutočne výborná, viac sa o nej dočítate v recenzii tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2013/12/testujeme-so-ziaja.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, s maskou sme boli veľmi spokojné

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Olay Fresh Effects – {S’WIPE OUT!} Refreshing Make-up Removal Cloths, 20 ks
Odličovacie obrúsky na pleť od Olay z rady, ktorú u nás žiaľ zatiaľ nedostať. Obrúsky boli dostatočne mokré, hrubšie, mali hladký povrch bez textúry, mali veľmi peknú sviežu vôňu a trošku štípali v očiach, inak boli naozaj fajn a keby ich predávali aj tu u nás, určite by sme si ich ešte niekedy kúpili.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Balea Young – Soft & Care Čistiace obrúsky na pleť Pink Orchid, 25 ks
Opäť obrúsky od Balea, tieto sú také isté ako ste mohli vidieť v novembrovom empties, pretože sme si ich kupovali v dvojbaleniach. Tieto obrúsky vo variante Pink Orchid mali sladkú vôňu a z trojice vôni z limitovanej edície nám voňali asi najmenej.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Iseree - Cotton pads Soft, 120 ks
Tieto kozmetické tampóny snáď už ani netreba nijak zvlášť predstavovať, pretože sa v našich empties nachádzajú pravidelne každý mesiac.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Wet n Wild – Coverall Pressed Powder, odtieň 823B Light, 7,5 g
S týmto kompaktným púdrom od Wet n Wild som bola veľmi spokojná. Farba bola bledá a veľmi prirodzená. Púder dobre zmatňoval, výdrž bola veľmi obstojná a ani veľmi neprášil, takže za tie 3 či 4 doláre to bol púder na jednotku.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, keby túto značku mali aj u nás, určite by sme si ho kupovali pravidelne.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Essence – Kiss Care Love Lipbalm, odtieň 01 Fruit Crush, 4 g
Ďalší z Essence balzamov, ktoré sme si kedysi nakúpili vo všetkých „príchutiach“. Tento na rozdiel od ostatných nemal žiaden shimmer, iba jemnulinký sheen. Nebol pigmentovaný no pery veľmi pekne zvýrazňoval. Navyše aj pekne voňal, tento sa nám zo všetkých páčil asi najviac.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi ÁNO, síce tie ostatné trblietavé nás až tak neohúrili, tento môže byť

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, tento konkrétny odtieň odporúčame


Weleda – Hafer Aufbau-Shampoo, 10 ml
Šampón s prírodným zložením s výťažkami z ovsa sme mali z LadyBoxu a teda v tomto prípade sme boli rady, že to bola iba takáto vzorka na jedno použitie. Šampón vôbec nepenil, vlasy poriadne neumyl a tá vôňa, teda vlastne zápach... to bolo niečo strašné.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? NIE!!!

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Weleda – Hirse Pflege-Shampoo, 10 ml
Tento šampón bol zase s výťažkami z prosa, no bol navlas rovnaký ako ten v oranžovom obale. Jediný rozdiel bol, že tento zapáchal ešte horšie.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? NIE!!!

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Mineral Beauty System – Classic Mineral Shampoo, 7 ml
Vzorka šampónu obohateného o minerály z Mŕtveho mora, aloe vera, levanduľový olej, vitamín E a provitamín B5 bola už o čosi lepšia. Vzorka bola síce malá na dlhšie vlasy, no tento šampón reálne aj trochu spenil a vlasy umyl. Dokonca mal aj príjemnú, typickú šampónovú vôňu.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? Asi NIE, ale rozhodne to nebol zlý produkt

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO aj NIE, záleží od toho komu, ale pre bežné spotrebiteľky asi NIE

TMT – Pandora Oil, 3 ml
Vzorky vlasového oleja z LadyBoxu boli nakoniec naozaj dobré. Olej mal príjemnú vôňu, ľahko sa nanášal a dobre sa vstrebával. Vlasy boli po jeho použití jemnejšie, takže svoj účel plnil veľmi dobre, taktiež sa vlasy po jeho použití rýchlejšie nemastili, takže sme s ním boli naozaj spokojné.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? Asi ÁNO, keby bol bežne dostupný v obchodoch a nestál prehnane veľa určite by sme po ňom niekedy siahli.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Nivea – Pure & Natural Firming Cream
Spevňujúci telový krém vyrobený z 95% prírodných ingrediencií s bio arganovým olejom a výťažkami z lopúcha. Neobsahuje parabény, silikóny, farbivá ani minerálne oleje. Krém mal pomerne riedku konzistenciu, rýchlo sa vstrebal a mal jemnú príjemnú vôňu. Či pokožku skutočne do dvoch týždňov spevní sa podľa takej malej vzorky povedať nedá, no bol fajn.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? Asi ÁNO


Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

5 komentárov:

  1. Mythic oil je naprosto příšernej, už aby došel. Pěkná spotřeba.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mythic oil mě původně lákal, ale po všech těch hrozných recenzích do toho teda nejdu :D jinak Wet and Wild mam taky rada! Věčná škoda, že není u nás..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá rada Mythic oil mi fakt neprišla dobrá, lebo podľa mňa vlasy zbytočne zaťažuje. Nemala som počas používania týchto produktov pocit čistých umytých vlasov, lebo vždy som v nich mala ako keby vrstvu niečoho mastného a ťažkého. Hladké, leské a jemné vlasy sa dajú dosiahnuť aj inými produktami. Napríklad tie olejčeky ako je Biosilk alebo tie vzorky čo sme mali z LB sú omnoho lepšie, pretože vlasy nezaťažujú.

      Odstrániť
  3. Hezká spotřeba a na dost produktů máme stejné názory. Jen mě trošku zarazilo to, jak píšeš peeling:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Poslovenčene O:) pretože po slovensky je píling správne ako preklad https://www.google.sk/#q=p%C3%ADling
      Ja väčšinou používam slovo "scrub", ale snažíme sa nepoužívať tu na blogu anglické výrazy v každej druhej vete :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...