pondelok 27. januára 2014

LadyBox január 2014

Januárový LadyBox sa opäť na Slovensko dostal až v pondelok. Keďže krabička bola tento mesiac dizajnovo naozaj nádherná, nevedeli sme sa dočkať, kedy si ho budeme môcť rozbaliť. Síce nikdy nevydržíme a obsah si vygooglime hneď ako sa objavia prvé fotky, no nejak nám to, že potom nemáme prekvapenie neprekáža. Tento mesiac sme sa tešili na avizovanú značku Jelly Pong Pong, no poďme pekne po poriadku.



Jelly Pong Pong Fairy Lashes mascara, 8 ml
Túto značku sme doteraz nemali možnosť vyskúšať, preto sme sa ne jej zaradenie do LB dosť tešili. Keďže sme čo v boxíkoch je videli už piatok, tak nám zostalo iba dúfať, aby sme opäť nedostali špirálu, keďže je to už naša ak dobre rátam štvrtá špirála z LB, už nás trochu omrzeli. Čo nás však zamrzelo ešte viac sú nie veľmi dobré ohlasy a tiež nás hneď odradil aj tvar kefky a jej štetinky. Špirála je čierna, vodeodolná a riasy by mala zvýrazniť, zahustiť a natočiť. Aby sme neboli až také kritické, špirála je zabalená v peknej krabičke. 



Dermacol Lift & Matt Day cream, 50 ml
Z pleťových krémov zaraďovaných do LadyBoxu máme obyčajne obrovskú radosť a všetky doteraz predstavené plné balenia aj väčšina vzoriek boli skutočne výborné, no v tomto prípade jednoducho trochu vytŕčame z rady. Proti tomuto produktu nemáme inú výhradu až na to, že je od značky Dermacol. Tento hydratačný krém má špeciálny zmatňujúci účinok znižujúci tvorbu kožného mazu až o 32%, ktorý zaručuje aktívna zložka EVERMATTM. O omladzujúci účinok, regeneráciu buniek a redukciu vrások sa zase starajú výťažky z morských rias. Keďže so značkou Dermacol naozaj nemáme dobré skúsenosti, krém sme ani nerozbalili a ponúkame ho na výmenu v našej novej kategórii Výmena produktov z Ladyboxu.


Goldwell Rich Repair Shampoo, 100 ml
Regeneračný šampón od Goldwell určený na suché a poškodené vlasy nás celkom potešil. Je z limitovanej edície vôni  Precious Darling, ktorá je trochu ťažko opísateľná, taká šampónová, no určite nie zlá, stavila by som sa, že pri použití bude voňať inak a intenzívnejšie, než takto na ovoňanie z fľaštičky. Šampón vďaka hodvábnym proteínom z kašmíru okamžite vlasy ošetruje, dodáva im jemnosť a zdravý lesk.


Guenerve balíček pre formovanie postavy, 3 x 20 ml
Na tieto produkty sme teda veľmi zvedavé, pretože boli súčasťou špeciálnej Gold edície, ktorú sme kvôli skutočne rýchlemu vypredaniu nestihli. Balíček sa skladá z 3 produktov, ktoré vytvárajú komplexnú starostlivosť o pokožku. Prvý krok – intenzívny prehrievací gél prekrvuje a prehrieva pokožku a podporuje odbúravanie podkožného tuku. Druhý krok – neutralizujúci chladiaci gél pokožku upokojuje, chladí a spevňuje. Tretí krok – výživný a spevňujúci telový krém zase pokožku vyživuje, spevňuje a zoštíhľuje.


Le Chaton Mladé Oči Pleťová očná maska, 1 ks
Táto plátená maska na oči je vhodná pre všetky typy pleti, hlavne však na citlivú pokožku. Maska osviežuje, upokojuje a uvoľňuje pleť okolo očí. Obsahuje sušenú srvátku z kozieho mlieka, výťažky z orchidei, morského planktónu a pomarančov. Škoda, že maska bola v boxíku iba jedna, my by sme prijali aspoň dve aby sme ju mohli vyskúšať obe.


Kefka na riasy a obočie 3 v 1, 1 ks
Bonusom v tomto balení bola kefka, ktorá má slúžiť na rozčesávanie mihalníc a obočia a ako pomocník pri aplikácii špirály aby ste si ňou nezašpinili viečka ani oblasť pod očami. Zatiaľ čo štetec z minulého boxu nás milo prekvapil, táto vychytávka nás veľmi neoslovila.


Bubbleology voucher 50 Kč
Kupónik respektíve kartička s kreditom na kúpu Bubble Tea nás tiež potešil, pretože stánok Bubbleology máme v nákupnom centre a doteraz sme túto novinku nikdy nevyskúšali, takže teraz budeme mať vďaka LB dôvod vyskúšať zase niečo nové.


Tohto mesačný boxík bol skôr taký priemerný, niektoré veci nás potešili, iné zase sklamali, pretože sme od nich čakali viac. No rozhodne to nebola úplná katastrofa a už teraz sa tešíme na ten ďalší.

A teraz trochu čísiel!!!
Cena Ladyboxu pre Slovensko je 14,- €
Hodnota všetkých produktov a vzoriek ktoré sme v boxe mali je 31,30 € + šampón Goldwell (cena nebola uvedená) a kefka 3 v 1

4 komentáre:

  1. Mě se líbí pouze vrchní část dopisu, dolní ne. :D Z pytlíčků nadšená nejsem, to raději jeden větší produkt.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď tie tri vzorky majú dokopy 60 ml, čo je pomerne dosť, len škoda tých masiek na oči, tých naozaj mohli dať viac, veď podľa ceny to bola najlacnejšia vec, no pritom by určite viaceré potešilo, keby dostali viac kusov.

      Odstrániť
  2. už som ho videla. ten šampón od goldwellu som skúšala a prišiel mi, že je fakt skvelý :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa tešíme, máme ešte aj inú nevyskúšanú vzorku od Goldwellu, ktorú sme dostali ako darček k predplatnému a ten vonia ešte lepšie, než tento :)))

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...