streda 1. januára 2014

Palmer’s Cocoa Butter Formula - review

So značkou Palmer’s sme sa po prvý krát stretli v LadyBoxe, no a teda musíme sa priznať, že sme si toto úžasné kakaové maslo zamilovali hneď po prvom použití.

Palmer’s Cocoa Butter Formula

Toto telové maslo totiž nie je iba také obyčajné telové maslo, ale je určené na suchú, namáhanú pokožku, ktorú hojí, hydratuje a zjemňuje. Zjemňuje a vyhladzuje strie a jazvy, tónuje pokožku a navyše nádherne vonia. Palmers Cocoa Butter je vyrobené z čistého kakaového masla obohatené o vitamín E. Toto telové maslo je vhodné na každodenné použitie pre celé telo, taktiež je vhodné používať ho po opaľovaní.


Maslo má hustejšiu konzistenciu a bledo žltú farbu. Ľahko sa rozotiera, veľmi dobre a rýchlo sa vstrebáva a na pokožke nezanecháva mastnú vrstvu. Čo sa týka vône je typicky kakaová (nie čokoládová), preto nemusí vyhovovať každému.


S týmto telovým maslom sme nadmieru spokojné, preto sme si ho kúpili aj v plnom 350 ml balení. Nám vyhovuje aj jeho kakaová vôňa, preto sa tento produkt veľmi rýchlo zaradil medzi naše najobľúbenejšie produkty čo sa telovej starostlivosti týka.

Naše hodnotenie  

Prostredníctvom LadyBoxu sme mali možnosť vyskúšať aj dva ďalšie produkty od značky Palmer’s, s ktorými sme boli tiež spokojné, preto sme aj tie zaradili do tejto review.


Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Cream for Stretch Marks

Tento masážny krém je určený špeciálne na strie, čiže ich zjemnenie, redukciu a zabraňuje tvorbe ďalších. Krém je vyrobený z čistého kakaového masla a bambuckého masla, je obohatený o vitamín E a Bio C-Elastínu (Bio C-Elastín je kombinácia kolagénu, elastínu, výťažkov z rastliny Gotu Kola, sladkého mandľového oleja a arganového oleja).  Tento masážny krém je určený na strie, ktoré vznikajú počas a po tehotenstve, ale jeho použitie sa odporúča aj na strie, ktoré sú spojené so zmenou hmotnosti.


Krém má hustú konzistenciu, bielu farbu a neutrálnu krémovú vôňu, ktorá sa veľmi rýchlo vytráca. Krém sa rýchlo vstrebáva a na pokožke nezanecháva mastnú vrstvu.

Naše hodnotenie

Palmer’s Cocoa Butter Formula for Dry, Ashy Skin

Toto telové mlieko patrí k novinkám od značky Palmer’s. Je určené na suchú, matnú pokožku, do ktorej sa po nanesení rýchlo vstrebáva a udržiava ju hydratovanú. Unikátne zloženie tohto telového mlieka obsahuje kakaové maslo, bambucké maslo, vitamín E a kyseliny alfa a beta hydroxid (alpha/beta hydroxy acid).


Mliečko má bledučko žltú farbu, je redšie než vyššie spomínané maslo a má zvláštnu kakaovú, trochu kyslú vôňu. Ľahko sa rozotiera a veľmi rýchlo sa vstrebáva do pokožky.

Naše hodnotenie

Mali ste už aj vy možnosť vyskúšať nejaké produkty od americkej značky Palmer's? Ak áno boli ste spokojné alebo vám hojivý charakter týchto produktov nesadol? Dajte nám vedieť do komentárov :)


4 komentáre:

  1. To máslo mi přijde hrozný. Hrozně mi smrdí a při mazání jsem neměla vůbec žádnou radost z toho. :D To na strie mi ale přišlo fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne to je tá vôňa surového nepraženého kakaa, ktorá každému nesadne ;)

      Odstrániť
  2. Konečně někdo, kdo Palmers taky miluje jako já :-D Já na to máslo nedám dopustit ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...