streda 26. februára 2014

LadyBox február 2014

Nevieme ako ste na tom vy, no nám sa zdá, že ten čas plynie nejako priveľmi rýchlo. Veď je to ako keby sme iba včera otvárali januárový LadyBox a už máme pred sebou ten februárový.

Februárový boxík má valentínsku tematiku, čomu zodpovedá jemná bledo ružová krabička, informačná kartička so srdiečkami a tiež väčšina produktov, ktorých odtiene respektíve farba obalov je ladená v ružových tónoch. 


Zaujímavosťou je určite aj zloženie krajín, z ktorých produkty pochádzajú. V krabičke totiž tento mesiac objavíte Izrael, Anglicko, USA, Poľsko, Nemecko a ako bonus rozprávkový Orient. WAU!!! Za toto má od nás tento mesiac LB obrovské plus.


Opäť raz sme nevydržali kým príde box aj k nám na Slovensko a už včera sme špehovali na českých blogoch čo sa v krabičke tento mesiac ukrývalo a teda po tom, čo sme odhalili čo je obsahom februárového boxíku sme sa tešili ešte viac.

NevO Hand & Body Lotion French Vanilla, 240 ml
Nebudem klamať, toto ma nesmierne potešilo a o to viac, že sme ho dostali vo variante, ktorú som ešte nemala. Momentálne mám ešte asi polovicu fľašky v modrej variante s vôňou Ocean a kedysi som mala aj oranžovú variantu, ktorá bola dáka exotická ak si dobre spomínam. Voňa levandule a vanilky v tomto telovom kréme je zaujímavá, pretože prevažuje práve levanduľa. Mlieko je obohatené vitamínom E, prírodnými esenciálnymi olejmi a minerálmi z Mŕtveho mora. Tieto telové mlieka proste milujem!


LilyLolo Pressed Mineral Eye Shadow Duo, odtieň Nightfall, 3 g
Duo paletka očných tieňov od nám neznámej značky bola personalizovaným produktom. My sme dostali zlato-modrú kombináciu, s ktorou sme spokojné tak na 50%. Farby sa nám síce páčia obe, ale pigmentácie modrého odtieňa je trochu slabšia, určite bude pri nanesení štetcom trochu výraznejšia, no nečakáme žiaden zázrak. Zlatý odtieň je pigmentovaný omnoho lepšie a je naozaj veľmi pekný, ten určite využijeme. Tieto minerálne tiene majú prírodné zloženie a popis uvádza hodvábnu textúru, ktorú teda na dotyk môžeme potvrdiť.




Paese Colore Mio Lipgloss, odtieň 517, 6,5 ml
Lesk na pery od značky Paese, ktorá sa už v minulosti objavila ešte v Senzaboxe. Vo väčšine krabičiek sme videli priesvitný, no my sme s našim ružovým celkom spokojné. Lesk je krémový, má ružový farbu a jemné trblietky. Postrehli sme aj jemnú sladkú vôňu.



Jordana Diamond Boost Hardener, 15 ml
Podkladový lak na nechty s diamantovým prachov, ktorý spevňuje nechty a po zaschnutí na nich vytvorí diamantovú vrstvu – tvrdú a lesklú. Na napísanie môjho tipu na FB LadyBoxu, že by mohli zaradiť nejaký podkladový alebo povrchový lak, s ktorým by bola určite spokojná väčšina zákazníčok som sa chystala už dávno, no tak vidím, že nemusím, pretože niekto v LB mal rovnaký nápad. Tento lak nás veľmi potešil a už sa tešíme na jeho vyskúšanie.


Dr. Hauschka Lavender Sandalwood Calming Body Wash, 10 ml
Vzorka upokojujúceho sprchového balzamu od avizovanej značky Dr. Hauschka. Vôňa by mala byť zmesou santalového dreva a levandule, tak vyskúšame. Vzorka je taká mini na telovú kozmetiku, vyskúšame a uvidíme.


Arabské parfémy – vzorkový balíček, 2 ks
Tak toto je riadna exotika aj keď taká orientálna, ale je to asi to najzaujímavejšie čo sme kedy v LB našli. Iste za ten vyše rok nás potešilo mnoho produktov, no toto je wau. Po prvé asi preto, že sme o tom, že sa u nás takéto niečo dá zohnať netušili, po druhé preto, že sme sa nad tým, že arabské ženy používajú iné parfémy ako my asi nikdy ani nezamýšľali a po tretie preto, že sa nám tie vône nesmierne páčia. Zmyselné, ťažké, korenisté, sladké... teraz si už presne vieme predstaviť ako to tak asi vonia v háreme :D
Fakt za toto má LB ďalšie veľké plus.


NevO Cuticle Trimmer
Ehm... brrr, zase tá husia koža, ktorá nám naskakuje vždy, keď vidíme orezávač nechtovej kožičky. Toto nie ani keby od toho záležalo prežitie ľudstva. Viac to nehodnotíme, však to bol bonus, ktorý nie je ani na kartičke, tak sa radšej tvárime, že sme to v tej februárovej inak dokonalej krabičke ani nevideli.


Februárový LadyBox ako ste si už určite podľa našich reakcií všimli hodnotíme naozaj na jednotku. Rôzne značky, z ktorých sme jednu dokonca nepoznali. Zaujímavý výber produktov a teda dobrý výber, telové mlieko na jednotku, taktiež podkladový lak aj lesk na pery, tiene a vzorka sprcháču na jedna mínus, no a teda vzorky arabských parfémov na jednotku s hviezdičkou. Tento mesiac bola vysoká aj hodnota produktov v krabičke, ktorá presiahla dvojnásobok ceny boxu.

A teraz trochu čísiel!!!
Cena Ladyboxu pre Slovensko je 14,- €
Hodnota všetkých produktov a vzoriek ktoré sme v boxe mali je 33,06 €

5 komentárov:

  1. Toto vydání boxu se mi líbí :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hej táto bola super :) síce sme videli aj pár nie tak lichotivých názorov ako je náš, no sovičky si tentokrát naozaj prišli na svoje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jé, máš to hezky nafocené, ty parfémy se mi taky líbí nejvíc :) Mrkni na můj blog, mám tam fotky mýho LB, ty stíny jsou podle mě na prd, ale zdá se mi, že mám hezčí odstíny.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru tie tiene nie sú bohvie čo, ale náhodou ten náš zlatý odtieň mi príde celkom fajn. Ty máš naozaj krajšie, aj tá ružovo hnedá varianta bola krajšia než tieto zlato modré, ale tak aspoň vyskúšame nejakú novú značku. My sme LilyLolo doteraz nepoznali.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...