utorok 25. februára 2014

Legendárny Seche Vite... funguje?

O zázračnom rýchloschnúcom top coate značky Seche ste už na 100% niekde počuli alebo čítali. U nás je to nedostupná záležitosť, no keď som sa k tejto značke dostala, nedalo mi nevyskúšať, či to naozaj funguje, alebo sú to iba legendy zo zámoria.

Keďže som to chcela mať kompletné, kúpila som si base coat (podkladový lak) Seche Clear aj top coat (povrchový lak) Seche Vite. Poviem vám, cena vôbec nebola vysoká, tie laky ma vyšli tak okolo $ 8,- (cca 5,80 € alebo 159,- CZK) čo nie je až tak veľa na zázrak vo fľaštičke. Ten podkladový bol dokonca myslím ešte o dolár lacnejší. Objem oboch lakov je 14 ml, takže to tiež nie sú žiadne mini balenia.


Seche Clear – Crystal Clear Base Coat
Podkladový lak má redšiu konzistenciu, je úplne priehľadný, ľahko sa nanáša a pri aplikácii máte zvláštny pocit jemného chladenia na nechtoch. Lak veľmi rýchlo zasychá (asi 20 sekúnd), keďže je redší nechty dokonale nevyhladí, no o vyhladzovaní nedokonalostí sa ani na obale nepíše. Na nechtoch však samozrejme vytvorí ochrannú vrstvu a dobrý podklad pre nanášanie farebného laku.

Seche Vite – Dry Fast Top Coat
Povrchový lak, ktorý sľubuje to zázračne rýchle schnutie má omnoho hustejšiu konzistenciu. Taktiež je dokonale priehľadný, síce riadne zapácha, no to iba počas aplikácie, po zaschnutí tento nepríjemný zápach úplne vyprchá. Povrchový lak treba nanášať v hrubšej vrstve asi 2 minúty po nanesení farebného laku. Vďaka jeho hustej konzistencii nie je nanesenie hrubšej vrstvy žiaden problém. Potom už stačí iba počkať minútku či dve a akoby zázrakom lak je na dotyk suchý a pevný. Ešte určitý čas si treba dávať pozor na silné pritlačenie nechtov, no v konečnom dôsledku to naozaj funguje! Tento lak skutočne dokáže niekoľkonásobne skrátiť dobu schnutia laku na nechty a to nie, že v jednej, ale v dvoch aj troch vrstvách a taktiež je rovnako účinný na trblietkové laky. Tento top coat okrem rýchleho zaschnutia a vytvrdnutia dodáva nechtom aj krásny lesk a vyzdvihuje sýtosť farebného laku.

Musím povedať, že o tom, že tento lak je naozaj zázračný a funguje presne tak, ako sa o ňom hovorí mi bolo jasné hneď po prvom použití, pretože ako to už v prípade lakov na nechty býva zvykom, stačí jedno vyskúšanie aby sme vedeli, či stoja za to alebo nie.

Za zmienku okrem toho úžasne rýchleho zaschnutia laku stojí aj výdrž, s týmto lakom vám vydržia dokonalé nechty nie 7 dní, ale aj 14!!! Neklameme! Pokiaľ nemáte extrémne štiepiace sa nechty a používate kvalitné husté laky (napríklad aj Essence vo väčšine odtieňov je kvalitný lak ;) ), tak tento lak vám skutočne zaručí predĺženie dokonalého vzhľadu vašich nechtov. Samozrejme odporúčame použiť aj kvalitný base coat, ktorý nechty ochráni pred zažltnutím a napomôže k zjednoteniu a spojeniu všetkých vrstiev.


Naše hodnotenie   

Oba tieto laky teda hodnotíme naozaj dobre, teda hlavne ten top coat, ktorý skutočne vie robiť zázraky. Opäť pripájame aj odporučenie, ak sa náhodou k tomuto rýchloschnúcemu top coatu Seche Vite dostanete, určite neváhajte. Viem, že zohnať ich u nás cez internet môže byť problém, preto som však uviedla aj ich originálnu cenu, aby ste v prípade záujmu veľa nepreplatili a našli si skutočne tú najnižšiu možnú cenu. Tento článok má byť informačný aj z hľadiska fotiek, aby ste vedeli ako vyzerá originál.

Ak sa však neodhodláte objednávať veci zo zahraničia mám aj pre vás dobrú správu. V ponuke na Slovensku som nedávno objavila veľmi podobný lak aj v podobnej cene. Ak vás zaujíma aký je to lak, koľko stojí a ako funguje, určite sledujte náš blog, pretože vás nechcem dlho naťahovať a článok o tom laku uverejníme čo najskôr.

4 komentáre:

  1. Seche Vite som znáňala, ale na Slovensku sa len tak zohnať nedá, takže som zvažovala internet. Napokon som sa odhodlala kúpiť to, čo u nás máme, a to funguje dokonale. Nebudem nič prezrádzať, možno sme narazili na rovnaký produkt ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno sme naozaj natrafili na to isté, už som pár recenzií toho, čo sa dá zohnať aj u nás videla, takže rozhodne ho pár blogeriek už objavilo. My ho už máme asi mesiac a teda je úplne rovnaký ako Seche Vite ešte dokonca aj menej zapách :D

      Odstrániť
    2. Jj, objavili sme rovnakú vec. A teda spokojnosť nadovšetko! :)

      Odstrániť
    3. Rovnako u nás, ten Sally Hansen je naozaj výborný :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...