štvrtok 6. marca 2014

Astor Perfect Stay

Nedávno sme sa rozhodli vyskúšať pár produktov z dekoratívky od Astoru, pretože sme z DM dostali kupóny na 50% zľavu. Jedným z týchto produktov bol lak na nechty Astor Perfect Stay. Lak od Astoru sme nikdy predtým nevyskúšali, preto sme nemali ani žiadne očakávania. Tento lak nás však milo prekvapil, pretože má široký štetček, krásnu farbu, dobrú konzistenciu, ľahko sa nanáša a s kvalitným top a base coatom aj čo to vydrží. Momentálne mám lak na nechtoch už 4. deň a stále sú perfektné bez jediného odlúpeného kúska.

Použité laky:
Jordana Diamond Boost Hardener
Astor Perfect Stay 204 Happy-Go-Lucky
Sally Hansen Insta-Dri Top Coat


Máte aj vy skúsenosti s Astor lakmi? Síce napríklad práve rada Perfect Stay neposkytuje takú farebnú škálu ako mnohé iné značky, no my sme s jeho kvalitou boli spokojné a teda hlavne milo prekvapené.

5 komentárov:

  1. Ach, tak toto je pre mňa poriadna nostalgia. Ešte kedysi dávno na strednej som si kúpila svoj prvý Astor lak (vtedy ešte Margaret Astor) v nude odtieni a brutálne som sa tešila na lakovanie. Až kým som nezistila, že lak nelakuje. Po čase som pochopila, že je to sérum na odstraňovanie nechtovej kožičky (ktorý mi neskôr dosť bodol, bola som s ním strašne in). Začala som si kupovať ich laky a medzi nimi bol presne tento odtieň (videla som ho v časopise na nohách nejakej modelky). Brutálne sa mi tá farba páčila, lenže prišiel boom francúzskej manikúry a ja som s touto farbou veľmi kričala. Používala som ho teda len na nechty na nohách, až kým som si nepripadala blbo a lak vyhodila.
    Keď ho vidím na týchto nechtíkoch, chcela by som ho späť. Nádhera!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pekný príbeh :) tiež si spomínam na časy, keď sa táto kozmetika volala ešte Margaret Astor. Ten odtieň je fakt krásny, ani sa nečudujem, že ho majú ešte aj teraz v ponuke, teraz dokonca má taký ten širší štetček, je to trochu vidno aj na nálepke na vrchnáčiku, takže sa hneď po prvom použití stal našim obľúbencom :)

      Odstrániť
  2. Presne takýto lak, ale v červenej farbe som kúpila mamine na Vianoce. Naschvál som vybrala tento, pretože som ho kupovala v TESCU a bol z nich najdrahší. Prvé čo ma napadlo bolo: "čím drahšie, tým lepšie." Mamina sa z laku vytešovala, aká krásna farba a boom. V ten deň, kedy si ho nalakovala sa jej aj zlúpal. Mala iba jednu vrstvu, pretože perfektne kryl, síce je pravda, že nepoužila ani base a ani top coat, ale myslím si, že ten jeden deň mohol vydržať. A to ani nerobila nejakú namáhavú prácu, tak neviem či to len ten jeden odtieň je taký nekvalitný, alebo to bolo kvôli tomu, že nepoužila coat....
    V každom prípade krásna farba!


    http://beautyandfashiontipsbynicol.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja neviem, ale ja ho už mám nalakovaný od pondelka a ešte stále nemám ani jeden odlúpený. Použila som hore uvedený top a base coat. Hlavne tento Sally Hansen top coat vrelo odporúčam http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/02/sally-hansen-insta-dri-top-coat.html ;) a base coat som napríklad v tomto prípade použila ten od značky Jordana z posledného LadyBoxu, ale odporúčam aj Essence 24/7 base coat http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2013/02/nail-tips.html hlavne pre maminu bude dobrý, pretože vypĺňa nedokonalosti na nechtoch. Túto kombináciu Essence base coatu a Sally Hansen top coatu naozaj odporúčam.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...