nedeľa 30. marca 2014

Covergirl vs. Maxfactor

Ak pravidelne čítate náš blog, tak vám určite neunikla informácia, že Maxfactor Covergirl sú sesterské značky a v tomto prípade sú to takmer totožné rady výrobkov, pričom jedny sú určené pre americký a druhé pre európsky trh. Tak ako u nás v obchodoch nenájdete kozmetiku Covergirl, tak v amerických drogériách nenájdete Maxfactor. Stačil preto krátky výskum a možnosť porovnať obe značky na vlastnej koži aby som sa na 100% uistila, že Covergirl kúpime aj u nás, iba pod iným názvom a čo je smutné za omnoho vyššiu cenu.

Keďže väčšina produktov je ako novinka uvádzaná práve v USA, všetko je najskôr pod značkou Covergirl. Jedným z najznámejších produktov je určite make-up 3v1, ktorý má výdrž podkladovej bázy, krytie korektora a konzistenciu make-upu. V tejto sklenenej fľaštičke s pumpičkou sa teda naraz nachádza make-up, podkladová báza, korektor a navyše aj ochranný faktor SPF 20.

Covergirl Outlast Stay Fabulous 3 in 1 foundation, odtieň 820 Creamy Natural, 30 ml

Maxfactor Face Finity All Day Flawless 3 in 1 foundation, odtieň 45 Warm Almond, 30 ml

V prípade týchto dvoch make-upov v podstate nie je čo porovnávať, pretože sú navlas rovnaké od obalu až po poslednú kvapku produktu vo fľaštičke.

    

Balenie v sklenenej fľaštičke s pumpičkou pôsobí luxusne a už na prvý pohľad viete, že nejde iba o hocijaký produkt. Keďže pumpička je na fľaške naskrutkovaná, dá sa dať preč a make-up tak môžete minúť úplne celý a nezostane vám na spodku kopa produktu, ku ktorému sa kvôli na pevno nastoknutej pumpičke neviete dostať.

Covergirl


Maxfactor

Samotný make-up má redšie zloženie, takže sa veľmi dobre a rovnomerne nanáša tak prstami ako aj štetcom. Nerobí mapy, nezlieva sa, nežmolkuje sa, dobre kryje a na veľmi problematických miestach sa dobre vrství s korektorom. Tento make-up je matný a pleť je po jeho nanesení krásne zmatnená a zjednotená. Na dotyk je jeho zloženie veľmi jemné a príjemné, make-up sa pri rozotieraní doslova stráca pod prstami a premieňa sa na tenkú dokonalú vrstvu na vašej pleti.

Niekto by si mohol povedať, že make-up s podkladovou bázou aj korektorom v jednom nemôže fungovať, no naozaj pod ne nemusíte aplikovať podkladovú bázu a v prípade iba malých nedokonalostí či začervenania nemusíte použiť ani korektor.

Výborná je aj ich výdrž, na pleti vám vydržia počas celého aj toho najnáročnejšieho dňa.

Naše hodnotenie  

Jediným rozdielom medzi ponukou u nás na Slovensku a ponukou inde je to, že u nás je Maxfactor Facefinity v predaji iba v 5 odtieňoch, zatiaľ čo Covergirl v USA a tiež Maxfactor v iných krajinách tento make-up ponúka až v 14 rôznych odtieňoch.


V prípade Maxfactoru je trochu nepriaznivejšia aj cena, no ak pravidelne nakupujete v DM, tak si tento make-up môžete vždy dopriať s 25% zľavou vďaka ich vernostnému programu.

8 komentárov:

  1. Wau! A nevieš náhodou aká je cena toho make-upu? Tento ma naozaj zaujal!

    http://beautyandfashiontipsbynicol.blogspot.sk/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ho zvyknem kupovať v DM kde stojí 15,99 a vždy si naň beriem 25% zľavovú knižku z ktorej naň používam 25% zľavu na najdrahší výrobok nákupu. Vtedy ma vyjde 11,99 čo je cena porovnateľná v e-shopoch, pretože tam stojí okolo 11 €, ale keď si prirátam poštovné čo niektoré e-shopy majú okolo 2 - 3 € tak ho stále v tej DM kúpim lacnejšie, lebo tam si poň zájdem sama a neplatím často predražené poštovné.
      Takže odporúčam využiť naň DMkové zľavy ;)

      Odstrániť
  2. Covergirl som asi ešte nikdy nevidela, tak sa budem musieť porozhliadnuť. :)
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zdá sa, že na pokožke vyzerá dosť dobre :) Ak bude v dm akcia na MF, možno využijem.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. môžem súhlasiť, make up je fakt super, a mne sa celkom páči aj pomer výkon/cena, lebo je naozaj lepší ako všetky ostatné drogérkové make-upy. Akurát možno Boujois 123 je ešte trošku navrch, neviem ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Však ja si na tú cenu nesťažujem, ale to že si naň vždy môžem uplatniť zľavu vďaka vernostným bodov v DMke ma poteší.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...