streda 5. marca 2014

Empties február 2014

Ďalšie empties?! To snáď ani nie je možné, že je ďalší mesiac. Niekedy mám pocit, že tá krabica sa plní akoby mávnutím čarovného prútika. Však iba nedávno sme vyhodili tie januárové prázdne obaly a len čo postnem tento príspevok uskutoční sa rituálna obeta tých februárových.



Syoss – Oleo Intense Permanent intensive oil color, odtieň 6-76 Teplý medený
Túto farbu som vyskúšala už v decembri a opäť som po nej siahla, pretože som s jej kvalitou, výsledným farebným odtieňom aj výdržou bola veľmi spokojná. Farba je bez amoniaku, obsahuje 100% čisté oleje, sľubuje až o 90% viac lesku a o 40% jemnejšie vlasy.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, túto radu farieb určite odporúčam.

Garnier – Ultra Doux Revitalizačný šampón 5 rastlín, 250 ml
Táto rada vlasovej kozmetiky od Garnier je už na trhu pomerne dlho, no ja som sa ju rozhodla vyskúšať až teraz. Kozmetika vyrábaná podľa francúzskej receptúry je bez obsahu parabénov a silikónov. Tento konkrétny šampón s obsahom výťažkov z 5 rastlín bol určený na normálne a oslabené vlasy. Obsahoval výťažky zo zeleného čaju ako zdroj vitality, citróna dodávajúce lesk, osviežujúceho eukalyptu, žihľavy, ktorá sa stará o odstránenie mastnoty a zjemňujúcej a upokojujúcej verbeny. S týmto šampónom som bola naozaj veľmi spokojná. Momentálne mám variantu na farbené vlasy a tiež vyživujúci balzam s výťažkami z marhule a mandlí.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, rozhodne si produkty z tejto rady budeme kupovať častejšie.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, vrelo odporúčame, navyše všetky produkty prekrásne voňajú!

L’Oréal Paris – Mythic Oil Souffle d’Or Sparkling Conditioner, 190 ml
Condicionér sme spolu so šampónom dostali v LadyBoxe. So šampónu sme neboli nijak nadšené a inak tomu nebolo ani v prípade tohto kondicionéru. Keďže obsahoval saflorový a arganový olej vlasy zaťažoval a rýchlejšie sa mastili. Nebolo to síce až také strašné, no nebolo to ani nič príjemné. Pozitívne je snáď jedine zloženie bez obsahu parabénov. Tak ako šampón aj kodicionér mal silnú, ťažkú olejovú vôňu, ktorú bolo často z vlasov cítiť ešte aj na druhý deň.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE, dobrovoľne určite nie.

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE, síce táto rada môže vyhovovať niekomu s extrémne suchými vlasmi, no pre väčšinu je to asi nevhodný produkt.

i+m Naturkosmetik – Berlin Shampoo, 50 ml
Ďalšia vzorka 100% prírodného šampónu z LadyBoxu. Opäť sa nekonalo žiadne prekvapenie, šampón bol poctivý vegánsky, nepenil, iba priemerne umyl, vôňa bola jemná citrusovo-bylinková. Šampón bol 100% organický, 100% vegánsky, bez silikónov, umelých prísad a konzervačných látok.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE, vegánske šampóny jednoducho nie sú našou vecou, ani jeden nám zatiaľ nevyhovoval.

Či by tento produkt sovičky odporučili? Iba ak ste zástancami vegánskej kozmetiky, inak NIE.


Softsoap – Wintermint Snowfall Moisturizing Body Wash, 532 ml
Ešte mám nejaké zásoby vecí z USA a jednou z nich bol aj sprchový gél zo zimnej limitovanej edície, ktorý sme si šetrili na zimu. Gél bol krémový, bielej perleťovej farby a mal krásnu vôňu  pepermintových lízaniek (Candy Cane Sticks). Opäť si raz musím povzdychnúť nad tým, že niečo tak úžasné nedostať aj u nás.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, síce je Softsoap obyčajná značka majú výborné sprchové gély, ktoré si chvália aj americké blogerky.

Veet – Spray On Hair Removal Cream, 150 ml
Depilačný krém v spreji na citlivú pokožku s obsahom aloe vera a vitamínu E niekedy rada používam na nohy. Síce je to pomerne drahý špás, pretože jedno balenie mi vystačí iba na jedno použitie na celú dĺžku nôh, no niekedy si predsa môžeme dovoliť byť aj lenivé. Túto variantu v spreji mám radšej než tie krémové, hlavne kvôli jednoduchšej aplikácii.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, občas je takáto vec príjemnou zmenou

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, hlavne na dovolenku, hodíte dve balenia do kufra a máte postarané o hladké nohy

Adidas for women – Fun sensation perfumed deo, 150 ml
Tento deo sprej od Adidas mal veľmi sladkú, ovocnú vôňu, na deo sprej možno až príliš výraznú a prenikavú. Výdrž bola však celkom fajn a nezanechával škvrny na oblečení. Nebol zlý no medzi našich favoritov sa nezaradí, keďže sme naň mali kupón na zľavu v DM, rady sme ho vyskúšali.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Skôr NIE, vôňa bola na náš vkus až príliš sladká.

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE, iba ak máte rady sladké prenikavé vône.

Adidas for Women – Soften Silky Touch Cool & Care, 150 ml
Deosprej od Adidas, ktorého zloženie bolo podľa popisu na obale vyvinuté v spolupráci s vrcholovými športovcami. Zloženie je dermatologicky testované, neobsahuje alkohol a má PH priateľské k pokožke. S týmto deosprejom sme boli spokojné, pretože na oblečení nezanechával škvrny. Mal síce trochu silnejšiu vôňu, no tú bolo skôr cítiť v miestnosti hneď po aplikácii ako neskôr na oblečení.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, aj keď našimi obľúbencami sú deospreje od Garnier.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, tento silnejšie parfemovaný odporúčam hlavne ak športujete.

Reniu Coconut Sugar Rub Pineapple Infusion, 59 ml
Tento scrub sme dostali ako darček k predplatnému Ladyboxu. Bol vyrobený až na ďalekom Fiji a to z 100% extra panenského kokosového oleja, surového trstinového cukru a arómy ananásu. Bol úplne dokonalý! Kryštály cukru pokožku zbavili odumretých buniek a kokosový olej ju vyživil a hydratoval. Tá následne zostala jemná, hladká a prevoňaná úžasnou omamnou ananásovou vôňou...mňam.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, ÁNO, ÁNO.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, ÁNO, ÁNO.


Simple Eye make-up remover, 125 ml
Tento odličovač bol teda riadnym prepadákom čo sa samotného odličovania týkalo, pretože ho to zrejme zabudli naučiť. Vôbec, ale vôbec nebol schopný odlíčiť špirálu. Viac sa o ňom dočítate v tejto krátkej recenzii http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2013/09/velke-sklamanie.html inak k nemu nemám čo viac dodať.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Essence Eye Makeup Remover Waterproof, 125 ml
Tento dvojfázový odličovač vodeodolného očného make-upu sme už vyskúšali aj v minulosti, a keďže sme s ním boli spokojné, po dlhšom čase sme si ho znovu zaobstarali. Dobre odlíči aj vodeodolnú špirálu, neštípe v očiach a jedinou jeho nevýhodou pre niekoho môže byť, že je mastnejší a aj pleť okolo očí po ňom zostane mastná. Nám toto však vôbec neprekáža, keďže po ňom pleť očistíme ešte čistiacimi pleťovými obrúskami a „problém“ je tým pádom vyriešený.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, určite si ho ešte niekedy opäť kúpime.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Essence Pure Skin – Purifying Nose Strips, 3 ks
Tieto pásiky sú už našou každomesačnou klasikou v empties. Naozaj fungujú, čistia póry a odstraňujú čierne bodky. Nenahnevali by sme sa však, ak by ich konečne začali predávať vo väčších baleniach.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Essence Pure Skin – Anti-spot wash-peeling, 30 ml
Tento scrub sme ešte doteraz nevyskúšali, preto sme sa jeho vzorke celkom potešili. Scrub mal veľmi jemné zrniečka a gélové zloženie. Aj pleť čistil iba jemne, zrniečka neboli drsné, preto je vhodný aj pre citlivejšiu pleť. Scrub je antibakteriálny, mikro čiastočky pleť čistia a odstraňujú mastnotu. Je dostatočne jemný a vhodný aj na každodenné používanie. Po použití je pleť jemná a očistená, bez mydlového povlaku.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Skôr NIE, pretože preferujeme drsnejšie scruby.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, na mladú citlivejšiu pleť, ktorej nevyhovujú scruby s drsnými čiastočkami.

Weleda – Čistiace tonikum 2 v 1, 10 ml
Vzorka čistiaceho tonika z LadyBoxu bola zaujímavá, no keďže ide o prírodnú kozmetiku mal pomerne zvláštnu parfemáciu, na ktorú si bolo treba zvyknúť. Tonikum malo pleť dôkladne čistiť, upokojovať a posilňovať, čo sa síce z tejto malej vzorky na pár použití nedalo posúdiť, ale môžeme povedať, že to bol taký priemer. Zaujímavá bola aplikácia, produkt bolo najskôr treba naniesť na kozmetický tampón, potom ho ním aplikovať na pleť a následne opláchnuť. 

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Tento produkt ani neprekvapil ani neurazil a vo všeobecnosti bol celkom fajn, no hlavne vzhľadom na cenu je odpoveď skôr NIE.

Či by tento produkt sovičky odporučili? Iba fanúšičkám prírodnej kozmetiky a tým, čo rady skúšajú nové veci, pretože je to niečo celkom iné ako bežné čistiace toniká.


Up&up – Cotton Ovals, 50 ks
Veľké oválne tampóny, z jednej strany aj po okrajoch stlačené vyrobené zo 100% bavlny. Takéto veľké oválne tampóny sú síce drahšie než obyčajné malé, no nejako sme si na ne zvykli, uprednostňujem ich hlavne na čistenie pleti tonikom či micelárkou.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Iseree - Cotton pads Soft, 120 ks
Opäť ďalšie balenie našich obľúbených kozmetických tampónov. Vyhovujú nám hlavne preto, že sú stlačené a tak sa s nimi dobre odličuje make-up aj odlakovávajú nechty.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Balea Young – Soft & Care Čistiace obrúsky na pleť Light Blue, 25 ks
Ďalšou našou klasikou sú aj tieto Balea čistiace obrúsky na pleť, ktoré zoženiete v DM. Patria k našim favoritom už dlhú dobu a asi len ťažko ich niečo tromfne. Sú dostatočne vlhčené, majú dobrú štruktúru a dobre odstraňujú make-up a majú tiež priaznivú cenu. Tieto modré – Light Blue, boli tretími z limitovanej edície týchto obrúskov, už sme vyskúšali tiež ružové – Pink Orchid a zelené Green Coconut. Vôňu mali sviežu a pomerne sladkastú.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, ak na ne ešte natrafíte, predávajú sa vo výhodnom dvojbalení aj s plastovou krabičkou.


Essence - 24h Hand Protection Balm Apple Cinnamon Punch, 75 ml
Essence krémiky na ruky, tento konkrétne ešte z minuloročnej limitky, sú podľa nášho názoru úplne úžasné. Skvele hydratujú, nádherne voňajú a majú roztomilé obaly. Vždy sa nimi zvykneme predzásobiť aj na celý rok dopredu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, ani poslednej Essence limitke s krémikmi sme neodolali.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Essence  - Colour & Go Nail polish, odtieň 80 Icy Princess, 5 ml
Tento mesiac sme prišli na dno aj v prípade nášho obľúbeného strieborného laku na nechty, ktorý rady používame hlavne v kombinácii s inými odtieňmi. Laky od Essence patria k našim obľúbeným a to nie len vďaka ich nízkej cene.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, už sme si ho dokonca aj kúpili.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Avon – Outspoken by Fergie, 50 ml
Skutočne veľmi príjemná, sladká, ovocno-kvetinová, jemne orientálna vôňa bola jednou z najlepších aké sme kedy od Avonu mali možnosť ovoňať. Vôňa pritom nebola príliš ťažká, bola nevtieravá, no pritom výrazná a rozpoznateľná. Veľmi pekný bol aj tmavo fialový flakón s jednoduchým nápisom a ornamentom.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, takéto vône máme rady

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Aj vás písanie empties článkov motivuje k tomu, aby ste produkty použili až do konca a neodložili ich v polovici na úkor iného nového produktu? Alebo ich robíte preto, že vám vyhovujú tieto články, pretože sú akoby takým súborom mini recenzií? Každopádne ak aj vy robíte empties články dajte nám vedieť, pretože my tieto mini recenzie po spotrebovaní celého produktu a často napísané s odstupom pár dní či týždňov naozaj rady čítame.

1 komentár:

  1. Mythic oil a i+m jsem take spotrebovala a souhlasim, zadny zazrak. A ruzne prirodni sampony mi taky nesedi. Slusna spotreba.
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...