pondelok 10. marca 2014

Ladybox spustil vernostný program - čo my na to?!

A tak sme sa predsa len dočkali, Ladybox spustil vernostný program, v ktorom zákazníčky získavajú vernostné body, ktoré môžu následne transformovať na zľavy v Ladybox obchode.
Znie to síce pomerne jednoducho, no poďme sa na to pozrieť bližšie!

Získavanie bodov – toto je tá ťažká časť
  • každá verná zákazníčka dostala ako úvodný bonus 500 bodov
  • zákazníčky, ktoré už sú registrované, môžu LB odporučiť prostredníctvom špeciálneho linku, ktorý sa nachádza v sekcii Ladykonto, každé odporučenie je za 50 bodov
  • každá nová zákazníčka získa 50 bodov hneď za registráciu
  • nákup Ladyboxu 100 bodov
  • nákup 3 mesačného predplatného 360 bodov
  • nákup 6 mesačného predplatného 900 bodov
  • nákup 12 mesačného predplatného 2100 bodov
  • nákup produktov v Ladybox obchode, počet bodov sa rovná 10% z konečnej sumy objednávky


Hodnota a platnosť bodov

1 bod = 1 Kč
Body majú platnosť 1 rok

Míňanie bodov – toto je tá prekliate ťažká časť

Body míňate v obchode, kde máte pri každej položke uvedené, koľko bodov si na ňu môžete uplatniť.

Napríklad: TMT Inca Oil Pandora Oil 100 ml stojí 550 Kč a na tento konkrétny výrobok si môžete podľa info na stránke uplatniť až 165 bodov.
Z toho vyplýva, že ak má každý bod hodnotu 1 Kč vaša cena bude 550 – 165 = 385 Kč


To je celé strašne fajn, juj ako by sme si naobjednávali za tých skoro 1000 bodov, ktoré máme za bonus + nové 3 mesačné predplatné, ale ten problém je... že nejako nie je z čoho vyberať. Toto robí míňanie bodov problematickým a aj keď si na prvý krát niečo vyberieme, lebo sú dve či tri veci, ktoré by sme chceli a s cca 30% zľavou sa to parádne oplatí, no nie sú to veci, ktoré by sme si mali záujem kupovať dookola alebo také, ktoré minieme za pár mesiacov. Z tohto dôvodu dúfame, že sa v obchode objaví aj viac produktov, prípadne sa vrátia produkty zo starších vydaní LB, inak nebudeme samé, ktoré budú mať problém s minutím bodov pred ich expiráciou.

Ak ste sa s Ladyboxom ešte nestretli, pozrite si oficiálnu stránku ↓↓↓

Taktiež máme pár návrhov, aj keď možno iba takých do vetra, ale už sme to písali aj na FB stránke a to nejaké malé výhody tak pre blogerky ako aj pre ostatné aktívne zákazníčky. Toto sme si hlavne vôbec nevymysleli my, ale je to podľa vzoru zahraničných krabičiek, kde body zbierate napríklad aj za recenzie...

Body za krátke recenzie v obchode
Ladybox obchod má slušný systém mini recenzií, ktoré sú zo strany LB kontrolované, preto by bolo fajn, keby zákazníčky, ktorým budú recenzie na produkty schválené a publikované dostali za každú takúto malú recenziu napríklad 3 či 5 symbolických bodov.

Body pre blogerky za články a videá o Ladyboxe
Odmenu by si určite zaslúžili aj všetky blogerky a vlogerky. Nafotiť produkty a napísať článok, alebo natočiť, nastrihať a vyrobiť video často vôbec nie je jednoduché ani to nie je hotové za 5 minút. Treba si nájsť čas, mať kľud, treba nám dobré denné svetlo alebo keď aj to nie aspoň nejaké svetlo, aby stále niekto nepobehoval za kamerou alebo vás každých 5 minút nevyvolávali od článku... to je niekedy sakramentsky ťažké zosúladiť.
Preto by symbolických pár bodov určite potešilo aj každú blogerku či vlogerku, ktorá si dá tú námahu a za krabičku si nie len zaplatí, ale ju aj pekne nafotí a ohodnotí. Myslím, že vymyslieť systém, kde by každý mal možnosť zadať odkaz na blogový príspevok alebo video, ktoré by si nikto v LB následne pozrel a usúdil, či stojí za 10 bodov navyše by do budúcnosti až taký problém byť nemusel. Žiadna z nás by na tom nezbohatla, 10 bodov za mesiac, to je 120 do roka... však to je nič. A stále je tu možnosť vyberať si, komu by body pripísali a čia recenzia by sa im hodná tých pár bodov nezdala.

Narodeninové plus body s obmedzenou platnosťou
Príjemným potešením by boli aj narodeninové body, ktoré by však na rozdiel od tých bežných nemali platnosť 1 rok, ale napríklad iba 2 týždne či maximálne mesiac. Dákych 50 bodov opäť nie je až tak veľa ak sú to body obmedzené a tiež by ich získanie bolo podmienené napríklad tým, že by si zákazníčka musela objednať krabičku v období posledných 6 mesiacov. Možno už iba to, že niekto bude mať narodeniny by ho mohlo motivovať k tomu, aby si pred nimi objednal krabičku, vďaka ktorej by potom dostal aj pár bodov navyše.
Tie z nás, ktoré si kupujú predplatné a kuriér s krabičkou sa vo dverách objavuje so železnou pravidelnosťou by si niečo také takmer nevšimli, no práve takýmto nástrojom by sa dalo zapôsobiť na zákazníčky, ktoré vždy iba vyčkávajú čo v krabičkách bude a potom ich odkupujú alebo čakajú na tie neprevzaté čo sa vrátia do predaja dávno po tom, čo iné už napísali články aj polovicu vecí minuli či aspoň vyskúšali.

Ak toto čítal aj niekto z Ladyboxu, tak to prosím rozhodne neberte akože nie sme spokojné, my práve naopak spokojné sme a ako to tak sledujem často omnoho viac, než väčšina a práve preto sme sa rozhodli dať vedieť našim čitateľkám o tom, že vernostný program sa už rozbehol a už teraz môžu získať super zľavy, no taktiež nám nedalo nepoukázať na to, že by toho v tom obchode mohlo časom opäť začať pribúdať, a že by si nejaké malé bonusy zaslúžili aj blogerky.

A tak ďalej a ďalej a ďalej... a mohla by som pokračovať aj do rána, ale nechcem nikoho nudiť, preto moje hlasné premýšľanie na tému vernostného programu od Ladyboxu uzavriem.

Z toho, že sa tento program spustil máme radosť, no nejak mi vyššie spomenuté veci ešte chýbajú k jeho dokonalosti, tak možno časom sa dočkáme aj rozšírenia ponuky v obchode (ktorá kedysi bývala omnoho bohatšia) a tiež nejakých symbolických bonusov pre blogerky či za rôzne iné drobnosti.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...