sobota 3. mája 2014

New in - apríl 2014

MaXfactor - Facefinity 3 in 1 Foundation, Warm Almond 45
Ďalšie balenie môjho momentálne najobľúbenejšieho make-upu nesmie chýbať v zásobe. Nedávno sme napísali aj recenziu na tohto miláčika, ktorú nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/03/covergirl-vs-maxfactor.html

Catrice – All Matt plus Shine Control Powder, 020 Nude Beige
Tento púder od Catrice vo vynovenom balení si s menšími prestávkami kupujeme už večnosť. Určite si ho mnohé pamätáte ešte v štvorcovom obale: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2013/01/make-up-pod-15.html


Essence – Cookies & Cream LE
V apríli sa v obchodoch objavila aj koláčiková limitka od Essence. Samostatný príspevok o všetkom, čo z tejto limitky máme vrátane swatchov nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/04/essence-cookies-cream-le.html


Balea – Čistiace obrúsky 3 v 1 s pantenolom
Čistiace obrúsky vhodné aj na odstraňovanie make-upu sú spolu s ružovými z bežnej ponuky značky Balea. V pomere cena vs. kvalita sú jedny z najlepších, ktoré vôbec v obchodoch kúpite.

Garnier Essentials – Ultra-clensing wipes with Grape extract
Obrúsky od Garnier sme nikdy neskúsili, preto sme im dali šancu. Keďže ich už používame, verdikt sa dozviete už v budúco-mesačných empties.


Alverde – Vlhčené obrúsky s divou ružou
Posledným balením obrúskov sú tieto určené na suchú a citlivú pleť od Alverde. Ani tieto sme doteraz nikdy nevyskúšali, tak sme veľmi zvedavé.


Balea – Mango Mambo sprchový gél
Balea – Carambola Lambada sprchový gél
Oba sprchové gély sú z letnej limitovanej edície. Sme z toho smutné, no po najlepšie voňajúcich melónových sa iba tak zaprášilo a nám sa nepodarilo nájsť ani jeden jediný. Sprcháče majú sviežu ovocno-tropickú vôňu. Ku každému sprchovému gélu je aj telové mlieko s rovnakou vôňou, no keďže tých máme naozaj celú kopu, horko ťažko sme nakoniec odolali.


Balea – Melon Tango tekuté mydlo
S takýmito produktmi na bežné používanie sa síce inokedy nechválime, no aspoň tekuté mydlo sme našli aj v melónovej verzii, takže aspoň ruky nám budú voňať melónovo.


Balea – Caribbean Dreams gél na holenie
Balea – Summer Garden gél na holenie
Síce najväčšie čaro má asi používanie tých mužských, ktoré si nemusíme kupovať, lebo nejaký sa vždy v kúpeľni nájde, na leto sme sa zásobili baleáckymi s exotickou vôňou kokosu a manga.


7 komentárov:

  1. Tie Balea vecičku sú tak nádherné!!! Lenže ja ich už fakt nepotrebujem, nepotrebujem, nepotrebujem... ale chceeem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. My sme ich tiež veeeľmi chceli aj keď hlavne tie sprcháče vôbec nepotreboujeme. Ale proste za 1 či 2 € no nekúp to O:)

      Odstrániť
  2. ked vidim tie sprchace toci sa mi hlava hned by som ich brala uz mam sice ten melonovy ale tie dalsie su uzasne tiez no nemozem uz ani jeden dnes som ich zhodou okolnosti pocitala a dokopy mam doma 40 sprchacov .... a to som nepocitala vzorky a mini balenia =D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, ten melónový je síce asi naj, lebo melónová vôňa nie je taká bežná ako napríklad mango, ktoré sa už objavuje častejšie, ale aj tie ostatné voňajú božsky. Teraz sa ale vďaka tvojmu priznaniu cítime aspoň trochu menej previnilo, lebo my máme v zásobe iba asi 20 plných balení sprcháčov O:)

      Odstrániť
  3. Tie sprchace su fakt krasne, ale tiez ich mam doma kopec, a dala som si zavazok ze ich najprv pominam az potom dokupim, tak dufam ze mi to co najdlhsie vydrzi :-) na ten puder u teba pozeram uz dlhsie uz si ho urcite kupim mam aj zlavu na dekorativku z DM a tesim sa na jeho vyskusanie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. My sme chceli, že vždy si kúpime nový ak aspoň dva minieme, ale kdežééé to sa nedá O:)
      Ten púder nám obom veľmi vyhovuje, má veľmi prirodzenú farbu, žiadne oranžové odtiene a tak celkovo je veľmi fajn a za tú cenu nie je o čom. Tiež sme ho teraz aj s make-upom kupovali s tou zľavou :)

      Odstrániť
  4. Jů, ty vůně Baley vypadají super :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...