piatok 9. mája 2014

Testujeme so Ziaja: kakaové sprchovanie

Krémové sprchové mydlo z línie Ziaja Kakaové maslo odporúčame každej z vás, ktorá miluje kakao nie len v hrnčeku, ale aj v kozmetike. Sprchové mydlo obsahuje pravé kakaové maslo získavané lisovaním kakaových bôbov, ktoré je bohatým zdrojom antioxidantov napomáhajúcim vyhladzovať nedostatky na pokožke. Kakaové maslo pokožku zjemňuje a zvláčňuje, D-pantenol zase upokojuje.


Sprchové mydlo sa dá použiť na sprchovanie, no dá sa využiť aj ako voňavá pena do kúpeľa. Táto kakaová maškrta pre našu pokožku má hustú, krémovú konzistenciu, bledučkú béžovú farbu, krásnu kakaovú vôňu a ako všetky Ziaja výrobky pekné jednoduché balenie. Špeciálnu pochvalu si zaslúži aj hustá, bohatá pena, ktorú sprchové mydlo vytvára. My sme sprchové mydlo samozrejme vyskúšali oboma spôsobmi a ako pravé kakaoholičky sme boli naozaj spokojné. Či už ho teda použijete iba pri sprchovaní alebo aj ako penu do kúpeľa nebudete sklamané, pretože bohatá, krémovo hustá pena, z ktorej sa šíri omamná vôňa kakaa je naozaj luxusná.



S týmto produktom sme boli naozaj viac než spokojné a určite si ho niekedy v budúcnosti rady kúpime. Sprchový gél s kakaovou vôňou nie je v bežnej ponuke väčšiny značiek, no pritom je to po všeobecne obľúbených sviežich ovocných vôňach asi druhá najobľúbenejšia vôňa v telovej kozmetike, preto produkty z kakaovým maslom od Ziaja odporúčame všetkým priaznivcom príjemnej kakaovej vône. My dokonca takéto kakaové, čokoládové a podobné vône na zjedenie uprednostňujeme.

Naše hodnotenie  

Každú z vás, ktorá má rada väčšie balenia produktov, ktoré dlhšie vydržia určite poteší aj to, že Ziaja Krémové sprchové mydlo je dostupné v 500 ml balení, ktorého odporúčaná cena je 3,79 €. Podľa našich prieskumov mávajú najväčšiu rozmanitosť produktov hlavne v Kauflande a Tescu, no značku Ziaja by ste mali dostať aj v 101 drogérii a Hypernove.

Z línie Ziaja Kakaové maslo je v ponuke aj telové mliečko v 400 ml balení v bielej fľaštičke s praktickým pumpičkovým dávkovačom, sprchový peeling v 200 g kelímku a tiež krém na ruky v 80 ml balení, vďaka ktorému si kakaovú vôňu môžete dopriať hocikedy počas dňa.

Celý sortiment produktov vrátane obrázkov, popisov, ingrediencií aj veľkostí balenia nájdete na stránkach Ziaja http://www.ziaja.sk/

Oficiálnu stránku Ziaja Slovensko nájdete aj na facebooku https://www.facebook.com/ziajask

Za poskytnutie sprchového mydla na testovanie ešte raz ďakujeme, pretože nás tento produkt úprimne potešil nie len tým, že sa nám trafil do kakaového vkusu, ale aj svojou kvalitou.

2 komentáre:

  1. Hodně mě produkty z téhle řady lákají už právě díky té vůni, tak doufám, že se někdy naskytne příležitost si něco pořídit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. My sme už mali aj krém na tvár ten klasický, nie light verziu a tiež bol výborný. Ten som aj s uhorkovým tonikom kúpila ako naše prvé produkty od tejto značky a s oboma sme boli veľmi spokojné. Kakaových produktov je stále nejak málo, z telových masiel je určite populárne aj Palmers, no mnohým nevyhovuje vôňa pripomínajúca skôr surové kakaové maslo. Ziaja je taká kakaovo-čokoládová, určite ulahodí viacerým. Aj toto sprchové mydlo má naozaj krásnu vôňu, nie príliš sladkú a určite by uspokojilo očakávania 99% ľudí, pretože vôňa je veľmi príjemná, čo je dôležité.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...