nedeľa 22. júna 2014

eBay haul 5 - necklaces

Špeciálnu kolektívnu haul sme si šetrili na bižutériu. Keďže toho máme z ebayu už pomerne dosť, najskôr vám ukážeme všetky náhrdelníky a retiazky. Náušníc, prsteňov a náramkov sa dočkáte zase v ďalšom pokračovaní našich ebay nákupov.

Mnoho z týchto náhrdelníkov sme si kúpili v aukciách alebo viac než pred 60 dňami, preto vám sem dáme iba zoznam odkazov na predajcov, od ktorých sme nakupovali najviac.












8 komentárov:

  1. Vypadají nádherně :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jsou krásné, škoda, že jsem na ebay negramotná :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na ebay máme návody, čoskoro už určite pridáme aj posledný na aukcie. Všetky ostatné na registráciu, registráciu na paypal, nákup aj platbu nájdeš tu http://nightowlsdaily.blogspot.sk/p/paypal-ebay-tutorials.html

      Odstrániť
  3. ty jsou úžasný :) ty poslední čtyřlístky jsou nej :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej tie štvorlístky sú veľmi zaujímavé a sú aj dosť veľké čo sa z foto ani nezdá. Rozmer prívesku je 2,3 x 2,3 cm čo je teda dosť. Ešte by sme ho chceli aspoň v zelenej farbe, no dá sa kúpiť aj červený, jantárovo žltý a myslím, že aj ružový a tiež tmavší modrý. V aukcii sme ich kúpili za cca 1,5 $ čo je vlastne ako zadarmo.

      Odstrániť
  4. Wau, krásne kúsky. Tú sovu mám, len pri tejto bižutke sa mi často stáva, že mi sčerná. Ale zase pri tej cene sa asi netreba diviť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten typ kovu ako je tá sova by sčernal aj kúpený u nás za 10 €, pretože to je proste taká úprava, ktorá raz dva zafarbí pokožku a pustí farbu. Najkvalitnejší je určite ten prvý pestrofarebný, potom tie štvorlístky, potom tie so zlatými retiazkami a nakoniec tá sovička a list. Tie sú také skôr na jeseň
      a zimu na pulóver, jednak sú dlhšie a tiež tie tvary. Každopádne za 1, 2 či 3 doláre máme z Číny za cenu jedného náhrdelníku kúpeného tu aj 6 či 8, pritom sú aj tie z našich bižutérií dovezené z Číny. Napríklad tie štvorlístky sa predávajú u nás od 8 do 15 € možno aj viac napr. http://www.mojesperky.eu/product/nahrdelnik-srdieckovy-stvorlistok-bledomodre-srdiecka-937/ podľa mňa je to presne to isté.

      Odstrániť
  5. KRÁSNÉ náhrdelníky :) hlavně ty první dva.
    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...