sobota 14. júna 2014

Nákup v LadyBox obchode

Naše Ladykonto praská vo švíkoch čo sa bodov na zľavu pri nákupe v ich e-shope týka, preto sme sa konečne rozhodli nejaké z nazbieraných bodov minúť na to, čo sme na základe LB vyskúšali a osvedčilo sa nám alebo na veci, ktoré sme síce ešte nemali, no chceli sme ich skúsiť.

Naša objednávka nakoniec pozostávala z 3 plných balení rôznych produktov a samozrejme sme ako je v prípade LadyBoxu dobrým zvykom dostali aj darček k nákupu v podobe zrkadielka a vzoriek.


Salcura – Antiac Multi Action Formula, 100 ml
Tento produkt sme objavili práve vďaka LB, kde sa objavil v trial size balení a my sa bez neho viac nevieme zaobísť. Ide o sprej na problematický pleť, resp. problematické miesta, ktorý sa hravo vysporiada s akné, vyrážkami, čiernymi bodkami a ďalšími problémami pleti.


Saloos – Telový bio peeling Mojito, 140 ml
Na tento telový peeling sme zase čítali mnoho dobrých recenzií a hodnotení, preto sme sa rozhodli vyskúšať ho aj my. Obsahuje zmes osviežujúcich éterických olejov z mäty, limetky, morskej soli a rastlinných bio olejov. Peeling pokožku zjemňuje a zvláčňuje, povzbudzjúca vôňa zase prináša pocit novej energie.


MeMeMe – Flawless Loose Power, 12 g
Značka MeMeMe nie je u nás bežne k dostaniu, preto sme sa rozhodli vyskúšať nejaký ďalší produkt a voľba padla na sypký zmatňujúci púder. Púder je bezfarebný a je rozomletý na mikročiastočky, ktoré pleť zjednotia a zmatnia čím jej dodajú bezchybný vzhľad. Sypkých zmatňujúcich púdrov sme vyskúšali už viacero, tak dúfame, že ani tento nás nesklame.



Salcura – Antiac Daily Face Wash, 2 x 3 ml
Salcura – Zeoderm Skin Repair Moisturiser, 1 x 3 ml

Zrkadielko


Ako ste na tom s bodmi na vašom Ladykonte vy? Tiež ich máte veľa a uvažujete nad ich postupným míňaním? Nezabudnite, že body majú obmedzenú platnosť a to 1 rok od dátumu ich pripísania na vaše konto. Skontrolujte si váš stav bodov www.ladybox.cz/

2 komentáre:

  1. ako ste si vlozili ten saloos do kosika ? ja som tiez chcela vyuzit LB za tento vyrobok ale nejde mi to dat do kosika tak som sa na to vytoto :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nám to šlo, predtým tam bola ešte aj čokoládová varianta. Chceli sme aj ten čokoládový, no to nám z LB napísali, že sa ospravedlňujú, ale ten už nemajú, tak sme si ho vymenili za ten púder. Zrejme ho už vôbec nemajú skladom ani ten Mojito ani čokoládový :(

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...