nedeľa 1. júna 2014

New in - máj 2014

Catrice - Camouflage Cream, 010 Ivory
Na vyskúšanie tohto korektora som sa chystala už dávno, je to hustejší krémový korektor, ktorý zamaskuje aj tie najväčšie nedokonalosti. Korektor som zvolila v najbledšom odtieni Ivory, ktorý je síce na prvý pohľad stále trochu tmavý, no po nanesení a prekrytí make-upom sedí perfektne.

MaxFactor - Mastertouch Under-eye Concealer, 303 Ivory
Rozhodli sme sa vyskúšať aj korektor na kruhy pod očami od MaxFactoru, ktorý je na svoj objem dosť predražený, no už sme po ňom pokukovali dávno, tak sme sa predsa len rozhodli, že ho skúsime. Aj v tomto prípade som zvolila najsvetlejší odtieň Ivory, ktorý je naozaj z tých bledších, takže dúfame, že za tie peniaze to bude stáť za to.


Garnier - 2 v 1 Posilňujúci odličovač očí
Stále testujeme, či tento odličovač naozaj posilňuje riasy a síce sa toho zrejme nedočkáme ani po sľúbených 4 týždňoch je naozaj fajn, neštíme a dobre odlíči. Toto je už naše druhé balenie, to prvé práve používame.

Mixa - Bi-phase Cleanser
Tento odličovač sme už tiež mali a boli sme s ním veľmi spokojné. Recenziu naň nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/mixa-soothing-toner-mixa-bi-phase.html


Essence - Effect Nail Polish, 03 Glitz & Glam
Tak tomuto laku sme naozaj nevedeli odolať, len sa pozrite na tie krásne trblietky. Lak má dokonca aj pekný perleťový shimmer, ktorý sa na fotkách javí skôr do modro-fialova, no na dennom svetle je zase skôr do zeleno-zlata.


Garnier Mineral - Extra Fresh 48 h anti-perspirant
Tieto deospreje od Garnier patria k našim najobľúbenejším. Táto zelená extra fresh varianta má slabšiu neutrálnu vôňu, takže ju odporúčame tým, ktoré nemajú rady anti-perspiranty s výraznou vôňou.


Balea - Melon Tango sprchový gél
Tak nakoniec sa nám podarilo uloviť si aj molónový sprchový gél z letnej limitky od Balea, ktorej názvy sa nesú v duchu letného ovocia a zmyselných juhoamerických tancov. Tieto gély voňajú naozaj úžasne a každej z vás, ktorá zbožňuje ovocné vône ich odporúčame. Okrem melónovej varianty Melon Tango je v ponuke aj Carambola Lambada a Mango Mambo.


Avon Naturals - Stay Strong Shampoo
Tento vyživujúci šampón s výťažkami z lopúcha a žihľavy je určený na oslabené a lámavé vlasy.

Avon Naturals - Fresh Renewal 2 in 1 Shampoo & Conditioner
Revitalizačný šampón a kondicionér v jednom s výťažkami z čiernych ríbezlí a kvetov červenej ďateliny je určený na vyčerpané vlasy bez lesku.


Avon Naturals - Healthy Hydration Shampoo
Hydratačný šampón s mandľovým olejom a výťažkami z avokáda pre suché a poškodené vlasy.

Avon Naturals - Essential Balance 2 in 1 Shampoo & Conditioner
Tento šampón a kondicionér v jednom s mangom a zázvorom je vhodný pre všetky typy vlasov.


Eva jún 2014
Časopis Eva si kupujeme pravidelne každý mesiac, no do new in ho nezaraďujeme kým k nemu nie je pribalený nejaký zaujímavý darček. Tento mesiac bola k Eve pribalená knižka s poviedkami, takže možno sa vám ju ešte podarí zohnať, ak ste o tom nevedeli a knižku by ste chceli.


5 komentárov:

  1. Tie korektory sú super, používam iby dva už dlhšou dobru :) a ten lak na nechty je prenádhernýýýý!!!!
    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY!!!!! http://werushberry.blogspot.sk/2014/05/spring-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru ten lak je bohovský. Ďakujeme za pozvanie :)

      Odstrániť
  2. Korektor Catrice pouzivam uz dlhsie prave po doporuceniach blogeriek a je faaaakt paradny, prekryje asi vsetko co sa da, nedam nanho dopoustit a za tu cenu neni co riesit, na tie odlicovace si ma mierne nalakala trosku sa bojim toho Garnieru mam citlive oci a dost problemy s odlicovacmi este mam nejake zasoby ale asi predsa len vyskusam :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten Garnier neštípe, no na citlivejšie oči odporúčame hlavne tento dvojfázový odličovač značky Mixa, sestra má citlivejšie oči ako ja a ten si zatiaľ chválila asi najviac ;)

      Odstrániť
  3. Žeby som znova začala používať odličovač na oči? Ak sú tak skvelé… Alebo si vystačím s micelárkou a kokosovým olejom? No tie obaly sú tak lákavé. Máme to ťažké, nie?
    Krásne ste nakúpili, sovičky :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...