sobota 28. júna 2014

Peeling pre náročných od značky Weleda

Ak si potrpíte na kvalitnú kozmetiku, no tiež na to aby bol produkt prírodný, šetrný k pokožke a zároveň si plnil svoju funkciu, výber sa vám poriadne zužuje a o to viac v prípade peelingov. My si síce na 100% prírodné produkty nepotrpíme, no vyskúšať rozdiel v kvalite je naozaj príjemnou zmenou, hlavne ak ide o naozaj kvalitný produkt.

V posledných dvoch týždňoch sme mali vďaka značke Weleda možnosť testovať Brezový sprchový peeling s jemnými prírodnými voskovými perličkami, čo už hneď podľa názvu znie viac než zaujímavo. Tento peeling určite splní požiadavky aj tých najnáročnejších z vás a hneď sa dozviete prečo.


Žiadne umelé zrniečka
Tento telový peeling na rozdiel od väčšiny ostatných obsahuje prírodné zrniečka, ktoré majú tvar guličiek rôznych veľkostí vyrobených z karnaubského a včelieho vosku. Voskové perličky sú pevné, takže sa hneď nerozpustia. Povrch perličiek je hladký, čo vám zaručí príjemnú masáž bez podráždenia pokožky, ktoré v prípade citlivej pokožky často vyvolávajú drsné cukrové či umelé zrniečka. Perličky sa pri masáži veľmi pomaly rozpúšťajú, prekrvujú pokožku, čistia ju a odstraňujú odumreté bunky. Po použití peelingu zostáva pokožka jemná a hodvábne hladká.


Umyje aj vyčistí a navyše pekne vonia
Tento peeling má prívlastok sprchový, takže okrem vyčistenia a prekrvenia pokožky ju aj dôkladne umyje. Husté, krémové zloženie sa veľmi dobre rozotiera a riedi s vodou, dokonca vytvára aj jemné peny. Zvedavé sme boli aj na vôňu, pretože v prípade produktu s názvom „brezový“ je ťažké odhadnúť, ako bude vlastne voňať. Musíme však priznať, že vôňa je na prekvapenie veľmi príjemná, svieža a pripomína kombináciu jemnej citrusovej s výraznejšou bylinkovou vôňou.

Dielo prírody
Značka Weleda patrí k tým, ktoré sa môžu pýšiť deklaráciou, že ich produkty sú skutočne prírodné. Aj tento konkrétky peeling je vlastníkom certifikátu podľa kritérií NaTrue. Zloženie produktu je bez syntetických, konzervačných, vonných a farbiacich látok. Znášanlivosť produktu bola dermatologicky testovaná.


Naše hodnotenie  

Viac informácií o značke Weleda a širokom sortimente produktov tejto značky sa dozviete na stránkach www.weleda.sk alebo na facebooku.

Z produktov značky Weleda ešte testujeme aj Coldcream. Takže čoskoro sa môžete tešiť na ďalšiu recenziu.

2 komentáre:

  1. Z tohto som mala také minibalenie, ale...na môj vkus bol príliš jemný a nemala som pocit, že mal nejaký výraznejší efekt. Na citlivú pokožku ale môže byť fajn. Vôňa bola pekná, ja ale ostávam verná cukrovým pílingom, tie si najradšej sama doma vyrábam :)
    Za to teraz používam od Weledy telové mlieko s vôňou granátového jablka a to je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hmm vyzerá celkom dobre ..už dlho som nemala nič od Weledy tak možno sa zlakomím na toto haha ;)

    theresahoran.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...