nedeľa 29. júna 2014

Sleek Blush By 3 - review + swatche

Britskú dekoratívnu kozmetiku Sleek určite väčšina z vás dobre pozná, no poznáte aj iné produkty okrem preslávených paletiek očných tieňov? Po očných tieňoch sú určite najznámejšie práve blushe, ktoré môžete kúpiť v mono balení a tiež ako trio paletku. Mnoho blushov je preslávených hlavne preto, že sú napodobeninami odtieňov svetoznámych značiek, napríklad Sleek Rose Gold je medzi blogerkami asi najznámejší, pretože je takmer identický ako NARS Orgasm.


My sme namiesto po mono baleniach siahli po trio paletke v odtieni 367 Lace, ktorá obsahuje 3 odtiene, z ktorých dva sú dokonale matné a tretí má krásny zlatý sheen.


Odtiene z ľava do prava: Crochet; Guipure; Chantilly


Blushe ako aj paletky očných tieňov sme si objednávali z e-shopu http://www.romiebeauty.sk/, kde kozmetiku Sleek kúpite za naozaj super ceny a v tomto prípade sa oplatí objednať si radšej zo Slovenska než z oficiálneho e-shopu z UK. Paletka s troma lícenkami stojí 12,- € čo je v prepočte 4,- € za jednu a to je naozaj super cena.


Na fotke sa vám blushe môžu zdať malé, no ich reálne rozmery sú skutočne dostatočne veľké. Rozmer celej paletky je 10,5 x 6 cm. Paletka je vyrobená s čierneho matného plastu a vo vnútri má veľké zrkadielko, ktoré pokrýva celú vnútornú stranu vrchného krytu. Rozmer každej panvičky s blushom je 3,1 x 4,8 cm. Váha všetkých troch blushov dokopy je podľa údajov na obale 20 g.

Všetky tri odtiene sú výborne pigmentované a ich výdrž je naozaj veľmi dobrá. Kvôli skutočne silnej pigmentácii s nimi treba pracovať opatrne. Jednoducho s nimi dosiahnete každodenný jemnejší look, no veľmi dobre vám poslúžia aj v prípade výraznejšieho líčenia. Všetky tri odtiene trochu prášia, no to závisí aj od štetca, ktorým ich nanášate.

My sme s touto paletkou naozaj veľmi spokojné a rady ju používame. Odtiene sú vhodné skôr na jar a leto, preto vám článok o nej prinášame až teraz. Páčia sa nám aj ďalšie odtiene, takže ak po nejakých siahneme, určite sa o tom dozviete.

Sleek Blush By 3 je dostupný v 6 variantách s práškovými blushmi (Sugar; Flame; Pumpkin; Lace; Pink Sprint; Sweet Cheeks), v 1 kombinovanej variante (Pink Lemonade) a v 1 variante, ktorá obsahuje iba krémové lícenky (CALIFORN.I.A).

7 komentárov:

  1. Vypadají fajně :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. na tvářenky moc nejsem, tak mě toto trio moc neláká, ale pokukuju po tom konturovacím triu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru aj tie Face Form trio paletky vyzerajú super ;)

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. Tá prostredná je dokonca podobná tej Rose Gold čo je dupe na Orgasm od NARS http://www.romiebeauty.sk/licenka-rose-gold/ aj keď to tu nie je dobre vidno, stačí si nájsť porovnanie swatchov ;)

      Odstrániť
  4. Jsiu krásné, já mám od nich paletku a vím že nezůstanu pouze u jedné :D
    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež máme od Sleek aj dve paletky očných tieňov a sú skutočne úžasné http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/02/sleek-paletky.html

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...