sobota 12. júla 2014

Empties jún 2014

Júnový empties príspevok vám síce prinášame oneskorene, no je leto a tých empties sa nám naozaj nazbierala celá kopa. Aspoň je vidno, že nepoužívame iba osvedčené produkty, ale rady si kupujeme a skúšame všeličo nové, míňame vzorky aj trial size produkty a všetko si svedomito odkladáme aby sme to potom mohli nafotiť a napísať vám naše dojmy.



Syoss – Keratin Hair Perfection Shampoo, 500 ml
Novinka vlasovej kozmetiky Syoss, ktorú sme sa rozhodli vyskúšať na základe zľavy, ktorú sme naň mali. Ide o šampón na suché a poškodené vlasy s obsahom vysoko kvalitného keratínu. Šampón vďaka obsahu keratínu dodáva vlasom 100% regeneráciu, silu, pružnosť, vitalitu a žiarivý lesk, taktiež by ste po jeho použití mali mať vlasy akoby ste prišli od kaderníka. Vôňa šampónu bola určite ako u kaderníčky a ani samotný produkt nebol najhorší. Určite je však vhodný iba na suchšie vlasy, pretože normálne sa pri pravidelnom používaní začnú viac mastiť. Odporúčame ho napríklad aj tým z vás, ktoré máte vlasy odfarbované na blond a skutočne potrebujete extra starostlivosť.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, tento šampón ako starostlivosť o suché vlasy odporúčame.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, rady vyskúšame aj iné šampóny od Syoss.

Avon Naturals – Stay Strong Shampoo, 250 ml
Toto bol vyživujúci šampón so žihľavou a lopúchom, ktorý bol tiež určený na oslabené a lámavé vlasy, ktoré mal posilňovať a dodávať im hydratáciu. Tento šampón rozhodne nebol zlý, no bol slabší čo sa týka starostlivosti o oslabené vlasy. Mal príjemnú, jemnú bylinkovú vôňu a za svoju Avon cenu sa určite oplatí.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, Avon šampóny z rady Naturals v zelených a krémových obaloch patria k našim obľúbeným

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Ziaja – Cocoa Butter Creamy Shower Soap, 500 ml
Sprchový gél s krásnou omamnou kakaovou vôňou, ktorý sme mali možnosť vyskúšať vďaka spolupráci so značkou Ziaja a skutočne si ho nevieme vynachváliť. Celú našu recenziu na tento sprcháč nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/05/testujeme-so-ziaja-kakaove-sprchovanie.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, určite by sme si ho rady kúpili.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, hlavne kakaomaniačkam a čokoholičkám, pretože tie ho vďaka krásnej vôni ocenia viac než ktokoľvek iný.

Balea – Rasiergel Summer Garden, 150 ml
Ešte minulý mesiac nás v DMke zaujali dámske gély na holenie od značky Balea v krásnych nápaditých obaloch a dokonca aj s príjemnou vôňou. Tento s exotickou vôňou manga bol určený pre citlivú pokožku. Mal zelenú farbu, skutočne krásne voňal a tiež si na jednotku splnil svoju funkciu. Doteraz sme používali iba mužské gély od Gilette, ale tieto rozhodne nie sú na zahodenie a každú novú či zaujímavú variantu rady vyskúšame.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, dokonca sme si nedávno kúpili ďalšiu novinku s vôňou čučoriedok a máme ešte aj kokosový.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Garnier Mineral – Extra Fresh 48 h anti-perspirant, 150 ml
Deosprej s aktívnymi minerálmi pre nepretržitú 48 hodinovú ochranu a sviežosť. V prípade Garnier je samozrejmý obsah bez alkoholu a tiež bezpečnosť pre vašu pokožku. Podľa nás sú deodoranty Garnier tie najlepšie.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Lavera – All-round Cream, 25 ml
Trial size krému na celé telo od už teraz pomerne známej nemeckej bio kozmetiky Lavera. Krém s obsahom bio bambuckého masla a výťažkom z bio mandlí bol určený na pokožku celého tela. Krém sa vyznačoval zvláštnou bylinkovou vôňou, ktorú bio výrobky zvyknú mať. Bol hustý, žltkastej farby, dobre sa rozotieral aj vstrebával a na pokožke nezanechával mastnú vrstvu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi NIE, pretože telové maslá a mlieka máme radšej v iných vôňach.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, krém mal skutočne výborné vlastnosti.

Bath & Body Works – Twilight Woods Shower Gel, 88 ml
Cestovné balenie sprchového gélu od B&BW s omamnou vôňou, ktorá pripomínala luxusný večerný parfém. Opäť sme vytiahli nejaký produkt z našich voňavých B&BW zásob a je to teda naozaj veľká škoda, že sa ich obchod nenachádza aspoň v BA.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Garnier – 2 v 1 Posilňujúci odličovač očí, 125 ml
Po tom, čo som minulý mesiac napísala, že som posilnenie a zlepšenie kvality rias nezaznamenala, po ďalších týždňoch používania sa predsa len niečo začína diať. Moje riasy sú dlhšie a hustejšie, taktiež omnoho menej vypadávajú. Odličovač je dvojfázový, odlíči teda aj vodeodolný make-up. K očiam je veľmi šetrný a neštípe.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, už používam ďalšie balenie a určite si ešte ďalšie kúpim. Z efektu, ktorý sa síce dostavil až po cca 8 týždňoch som naozaj prekvapená.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, určite mu dajte šancu, zdá sa totiž, že sa to oplatí

Essence – Lash & Brow Gel Mascara, 9 ml
Priesvitná gélová špirála, určená hlavne na tvarovanie a fixáciu obočia je našou jednotkou. Recenziu na ňu nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2013/08/essence-lash-brow-gel-mascara.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Essence Oz The Great And Powerful LE – Colour Changing Lip Balm, odtieň 01 Glinda The Good, 4 g
Konečne sme minuli aj druhý z farbu meniacich balzamov na pery z Essence limitky. Tieto balzamy boli asi najhoršími Essence balzamami na pery, aké sme kedy vyskúšali. Pery nehydratovali a navyše mali aj chybné balenia, ktoré sa u nás v 2 z 2 prípadov pokazili.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE, takéto farbu meniace si už neprosíme

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Nature Republic – Fresh Green Tea 70 Toner
Maličké balenie osviežujúceho tonika z výťažkami zo zeleného čaju od kórejskej značky Nature Republic musíme naozaj pochváliť. Tonikum pekne vonia a na pleti bolo príjemné.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, keby nebolo také drahé, rady by sme si kúpili aj plné balenie, no máme ešte niekoľko vzoriek rovnakej veľkosti.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Mary Cohr – New Youth Eye Contour Anti-ageing Cream, 3 ml
Mini vzorka krému z Ladyboxu, ktorý bol celkom príjemnou skúsenosťou. Ide o očný krém, ktorý má zabraňovať starnutiu pokožky v okolí očí. Krém sa veľmi rýchlo vstrebával a bol bez vône. Síce neviem povedať, či mal nejaký účinok, no minula som ho celý.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? To je ťažká otázka, pretože je veľmi drahý.

Či by tento produkt sovičky odporučili? Pre staršie asi ÁNO


Bel Premium – Odličovacie tampóny, 45 ks
Veľké odličovacie tampóny s mikrovláknami, výťažkami z aloe vera a pantenolom. Vďaka svojej veľkosti sú vhodné najmä na čistenie pleti tonikami.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Bel Premium – Odličovacie tampóny, 75 ks
Klasické guľaté odličovacie tampóny, tieto sú lisované s jednou textúrovanou stranou. Taktiež sú s mikrovláknami, výťažkami z aloe vera a pantenolom.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Iseree – Soft Cotton Pads, 120 ks
Cenovo najpriaznivejšie lisované tampóny nájdete určite v predajniach Lidl. Tampóny sú jemné, niekedy síce trochu tenšie, no na odličovanie očí a odlakovávanie nechtov sú úplne super.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Alverde – Vlhčené utierky s divou ružou, 25 ks
Alverde je DM značka prírodnej kozmetiky a toto bol náš asi úplne prvý produkt, ktorý sme vyskúšali. Odličovacie utierky boli určené na suchú a citlivú pleť. Utierky boli suchšie a mali poriadne výraznú vôňu ruží, čo nás odradilo od ich ďalšej kúpy. Určite opäť potešíme zástankyne prírodnej kozmetiky, pretože utierky sú vyrábané zo 100% bavlny, majú neutrálne pH a neobsahujú alkohol ani farbivá.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE, tá vôňa bola hrozná.

Či by tento produkt sovičky odporučili? Skôr NIE, boli veľmi suché a tá silná parfemácia by určite väčšine z vás nevyhovovala.


Etude House – I Need You, Mango! Mask Sheet 20 ml
Etude House – I Need You, Fig! Mask Sheet 20 ml
Tieto plátenné masky patria medzi jedny z najpopulárnejších, teda minimálne čo sa nákupov na eBay týka. Majú krásne obaly a zastúpenie v tejto rade má každé písmeno abecedy + špeciálne masky ako srdiečková, so zavináčom...
Prvá maska bola s obsahom výťažkov z manga, ktoré sú známe obsahom rôznych vitamínov a vlákien, ktoré pomáhajú spevňovať pleť a dodávajú jej zdravý vzhľad.
Čistiaca maska s výťažkami z fíg, ktoré sú bohaté na antioxidanty je vhodná na unavenú pleť, ktorú vyčistí a rozžiari.
Obe masky boli veľmi dobré, pekne voňa a určite rady vyskúšame aj ďalšie z tejto série.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Baroness – Aloe Mask Sheet, 21 g
Ďalšou kórejskou plátennou maskou, ktorú sme vyskúšali je táto značky Baroness s výťažkami z aloe. Maska obsahuje vysokú koncentráciu výťažkov z aloe, ktoré pleť zjemňujú, hoja, omladzujú a udržiavajú ju sviežu a hydratovanú. Ako asi všetky kórejské masky aj táto bola veľmi dobrá a pleť bola po jej použití jemná a hydratovaná.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, dokonca ich ešte pár aj máme

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Essence Pure Skin – Anti-spot Thermo Mask
Toto je druhá polovica z termo masky, ktorú sme mali už veľmi dávno. Maska bola čistiaca, mala hĺbkovo vyčistiť póry, odstrániť prebytočný maz a brániť ďalšej tvorbe vyrážok. Táto maska bola samonahrievacia, hrejivý efekt sa dostavil po kontakte s vodou. Musím však povedať, že tento typ masky nám až tak nevyhovoval a ani sa mi nezdalo, že by nejako vyčistila póry.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? Skôr NIE, ale myslím, že ju už ani nepredávajú

Freeman – Facial Anti-stress Mask, 15 ml
Túto šmolkovo modrú masku určite mnohé z vás poznajú minimálne z blogových príspevkov. Maska s obsahom minerálov z mŕtveho mora je antistresová, upokojujúca a zároveň aj čistiaca. Maska okamžite po nanesení absorbuje prebytočný maz, uvoľňuje a čistí upchaté póry. S maskou sme boli spokojné, po nanesení stačilo počkať pár minút kým zaschne a potom ju opláchnuť vlažnou vodou. Maska sa veľmi ľahko a dobre zmývala, pleť po jej použití zostala skutočne príjemne hladká.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, určite si ju ešte niekedy kúpime

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Essence Pure Skin – Purifying Nose Strips, 3 ks
Osvedčené pásiky na nos od Essence, ktoré kúpite v každej DMke a sú asi najlepšie na našom trhu. Skutočne dokážu vyčistiť póry na nose, čo teda potvrdzuje nie len výskum dermatológov, ale aj naše dlhodobé dobré skúsenosti.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

The Face Shop – New Zealand Volcanic Clay Black Head Charcoal Nose Strip, 4 ks
Pásiky na nos od kórejskej značky The Face Shop sme si kúpili cez eBay a teda musíme povedať, že to je jedna z najlepších vecí, ktoré sme cez eBay objavili. Pásiky sú vyrobené z novozélandského vulkanického bahna Rotorua Mud, ktoré patrí k trom najlepším bahnám na svete. Pásiky fungujú naozaj úžasne, póry na nose vyčistia účinnejšie než pásiky od Essence a porovnateľná je aj ich cena, takže skutočne nejde o žiadnu predraženú záležitosť.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? Určite ÁNO

Tony Moly – BCDation
Vzorka v podstate make-upu od známej kórejskej kozmetiky Tony Moly. Ide o kombináciu BB krému, CC krému a make-up. Podľa popisu na obale som identifikovala, že ide o odtieň 1, ktorý je bledý a perfektne mi sedel. Make-up má dobré krytie, SPF 30, jemnú vôňu a síce je tekutejší má pomerne husté zloženie, ktoré je vhodné skôr na zimu. V lete sa mi pomerne rýchlo začal „topiť“ a už od nanesenia som mala stále pocit, že toho mám na tvári akoby nejako priveľa. Ten pocit akoby som na tvári nič nemala, na ktorý som zvyknutá s mojim make-upom mi proste chýbal.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? V tomto prípade asi nie, BB krémy od Etude House alebo Skin79 sa mi zdajú lepšie.

Či by tento produkt sovičky odporučili? Iba na veľmi suchú pokožku a skôr na zimu, inak NIE

Salcura – Antiac Daily Face Wash, 3 ml
Salcura Antiac sprej na problémové miesta určite poznáte minimálne z našej nedávnej recenzie a toto je pre zmenu čistiaci gél z rovnakej rady. Gél hĺbkovo čistí, má neutrálne pH, je vhodný pre všetky typy pleti a hlavne je účinný na všetky problémy pleti ako sú čierne bodky, akné, vyrážky... Z jednej vzorky jeho vlastnosti nevieme dobre posúdiť, no keďže sprej je výborný, určite by aj tento gél pri pravidelnom používaní výrazne zlepšil pleť.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? ÁNO, možno si ho zaobstaráme pre prípady občasných problémov

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Schwarzkopf – BC Bonacure Hairtherapy Color Freeze Shampoo, 12 ml
Vzorka salónového šampónu od Schwarzkopf, ktorý je určený na farbené vlasy. Mal by rozžiariť farbené vlasy, čo sa z jedného použitia nedalo posúdiť, no naozaj krásne voňal.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? Možno ÁNO, záležalo by od ceny

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Nivea – Telové mlieko do sprchy Krémové, 10 ml
Jedno telové mlieko do sprchy sme už mali možnosť vyskúšať, toto je vzorka ďalšieho druhu. Tento krát ide o krémové telové mlieko do sprchy s bambuckým maslom určené na suchú pokožku. Tak čo ja viem, nám sa skôr páčia také klasické mlieka, hlavne preto že niekedy si na každú časť tela zvyknem natierať iný krém, maslo či mlieko, proste podľa potreby. A ani nejako extra dobre nevoňalo.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? Skôr NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, ale nečakajte žiadnu extra hydratáciu ani zaujímavý vôňu.

Nivea – Spevňujúce telové mlieko, 4 ml
Vzorka spevňujúceho telového mlieka s koenzímom Q 10, keratínom a L-karnitínom, ktoré by malo do 2 týždňov zázračne spevniť pokožku. Aby sme jeho účinky dokázali potvrdiť určite by sme ho museli používať minimálne tie 2 týždne, no nebolo až také úžasné aby sme si kúpili plné balenie.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, ale pre staršie, ktoré by jeho prípadné účinky vedeli lepšie posúdiť.

Mineral Beauty System – Aroma Body Lotion Wild Ocean, 4 ml
Telové mlieko s minerálmi z mŕtveho mora, prírodnými olejmi a vitamínmi určené na všetky typy pleti malo príjemnú vôňu, naozaj sa rýchlo vstrebalo a na plné balenie by sme sa určite dali nahovoriť.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? ÁNO, možno si ho niekedy aj kúpime

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Mineral Beauty System – Aroma Shower Gel Pomegranate, 4 ml
Tento sprchový gél s minerálmi z mŕtveho mora s peknou vôňou granátového jablka bol tiež veľmi príjemnou skúsenosťou a rozhodne by sme nepohrdli plným balením.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? ÁNO, možno si ho niekedy aj kúpime

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

1 komentár:

  1. Mě ten balzám od Essence nepřišel nějak špatný, hydratoval docela dobře, ale vadilo mi, že byl docela dost pak výraznej a nedalo se s ním patlat furt. Jinak super spotřeba.
    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...