utorok 1. júla 2014

LadyBox jún 2014

Júnový LadyBox dorazil pomerne neskoro a o to neskôr na Slovensko, kde sme sa ho dočkali až posledný deň v mesiaci. My sa na nový LB tešíme každý mesiac, obzvlášť ak sú oznámené nejaké pre nás lákavé značky či typy produktov. Tento mesiac však tých lákavých indícií až toľko nebolo, preto sme iba trpezlivo očakávali, čo vlastne bude boxík ukrývať.


Inglot – Freedom System Lip Gloss, odtieň 201, 1,8 g
Síce bol avizovaný produkt v kelímku, ale to je úplne jedno. Na čokoľvek na pery od značky Inglot sme veľmi zvedavé. Tento lesk by mal perám dodať intenzívny lesk a zároveň hydratáciu. V krabičke sme si ho našli v odtieni 201, čo je taký ťažko identifikovateľný tmavý nude odtieň, no celkom pekný aj keď skôr na jeseň. Keďže musíme nájsť nejaký obal, v ktorom lesk po otvorení uskladníme zatiaľ sme ho neotvárali.


Palmolive – Smooth Delight Shower Milk, 250 ml
Ak niečo obsahuje makadamiový olej a kakao, tak to nikdy neodmietneme a hlavne ak to navyše aj úžasne vonia. Tento sprcháč od Palmolive obsahuje hydratačné mlieko, 100% prírodný makadamiový olej a kakao. Konzistencia je hustá a krémová, takže si ho odložíme na chladnejšie mesiace, ku ktorý sa bude viac hodiť aj jeho výraznejšia vôňa.
Odporúčame všimnúť si preklad na zadnej strane, kde sa z anglického „Cocoa“ = kakao stal kokosový orech... zrejme by v Palmolive mali prehodnotiť kvalitu svojich prekladateľov a ich schopnosť rozoznať kokos od kakaa, pretože už vidím nespokojnú zákazníčku, ktorá tomu čo je napísané vpredu nerozumie a kúpi si kokosový sprcháč a potom bude nadávať, že veď on nie je kokosový.


Philip B – African Shea Butter Gentle & Conditioning Shampoo, 15 ml
Tak na toto sa veľmi tešíme, šampón síce takmer vôbec nevonia, no popis je skutočne lákavý. Je vhodný na všetky typy vlasov a pozor obsahuje výťažky až zo 16 druhov rastlín. Tak už iba zostáva dúfať, že táto vzorka bude stáť za to.

Philip B – Light-Weight Deep Conditioning Créme Rinse, 15 ml
Aby šampónu nebolo v krabičke smutno, dostali sme aj konditionér s príjemnou vôňou, ktorá mi pripomína kaderníctvo. Kondicionér vďaka africkému bambuckému maslu, sójovým proteínom a výťažkom zo pšeničných klíčkov zvyšuje elasticitu vlasov a posilňuje ich. Zloženie tohto produktu je bez parabénov.


Dara Bags – Kozmetická taštička Baggie
Kozmetických taštičiek síce máme veľa, ale žiadna nie je taká pekná ako táto, ktorú sme dostali v LB. My sme rozhodne spokojné so vzorom aj veľkosťou a keďže by sme si tak drahú taštičku na make-up iba tak nekúpili, je fajn že sa aj takáto vec objavila v boxíku. Taktiež je pravda, že taštička bola v LB iba raz a to určite pred viac než rokom a tiež bola vtedy pekná a kvalitná.


LadyBox – Štetec na pery
No vyskúšame a uvidíme. Veľmi sa nám páči zatváranie a aj štetinky sú príjemné na dotyk.


Sleek – Fruit Glaze, odtieň 145 Sexy Raspberry, 10 ml
Ako darček za predplatné bol tento mesiac lesk na pery od značky Sleek, ktorá je novinkou v e-shope LadyBoxu. Lesk má na zjedenie sladkú, ovocnú vôňu, ktorú je cítiť aj zo zatvorenej tubičky. Ružový odtieň s jemnučkými trblietkami a sheenom pôsobí na perách úplne prirodzene a okrem krásneho lesku im nedodáva žiadne zafarbenie. Lesk je dosť hustý a taktiež je pomerne lepkavý, no ak vám to neprekáža, tak tá vôňa skutočne stojí za to.



S júnovým boxíkom sme síce neboli úplne najspokojnejšie, no až na lesk Inglot, ktorému musíme nájsť nejaké bývanie sme s ostatnými produktmi spokojné. Šampón aj kondicionér rady vyskúšame a ak budú dobré, tak bude skôr škoda, že sa z nich neobjavili väčšie balenia. Sprcháč sa vždy minie a taštička nás veľmi potešila, takže aj napriek iným očakávaniam to bolo tento mesiac také priemerné.

A teraz trochu čísiel!!!
Cena Ladyboxu pre Slovensko je 14,- €
Hodnota všetkých produktov a vzoriek ktoré sme v boxe mali je 24,38 € + darček za predplatné

4 komentáre:

  1. trpezlivo som cakala na vas clanok lebo som bola strasne zvedava aka tasticka vam prisla :D a mate uzasnu krasnu vtacikovu ja som tiez dostala pouzitelnu ale keby mi prisla ta s pavukom asi by putovala rovno do kosa pavukou nenavidim a nechapem ako mozu dat nieco take na kozmeticku tasticku ( http://womanonly.topzine.cz/recenze-ladybox-v-cervnu-2014-je-plny-kiksu-i-prehnane-hysterie/ )
    ja svoj clanok hodim az zajtra nakolko som krabicku predychavala velmi dlho
    Ela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som po tom čo v piatok už mali box v Čechách čakala iba na to, akú budeme mať tú taštičku :D ale teda nakoniec máme tú väčšiu a taktiež s pekným vzorom. Presne tú s pavúkom som videla asi aj u niekoho ďalšieho, takže som rada, že máme peknú. Tak som zvedavá na tú akú máš ty :)
      Inak tamto je super článok, nechápem prečo z toho opäť niektoré robia takú drámu. Ten lesk Inglot trochu naštval aj nás, ale iba preto, že dopredu avizovali lesk v kelímku, keby nebola tá info dopredu, že tam bude vyslovene lesk v kelímku, tak naozaj nie je prečo mať výhrady.
      Mňa ešte trochu sklamal ten lesk Sleek pretože je pomerne lepkavý, ale to nie je chyba Ladyboxu, ale kozmetiky. Inak vonia úplne nádherne ovocne a tiež je prirodzený bez farby, len tá jeho lepkavosť, ktorá ani nevadí na perách, no keď som ho swatchovala, tak som ho musela z ruky dať dolu dvojfázovým odličovačom. Chcela som od Sleeku vyskúšať aj rúž, no po tejto skúsenosti si to asi rozmyslím. Tiene a blushe robia zrejme omnoho lepšie než produkty na pery.

      Odstrániť
  2. Já si tento LB neobjednala ale koukám, že jsem udělala chybu :) musím napravit :) díky :)
    lakomanie.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čo sa týka produktov, tak bol tento box skôr priemerný, no určite sa oplatil. Na šampón a kondicionér som čítala dobré ohlasy od tých, čo ho už použili. Sprcháč bude určite dobrý a skutočne krásne vonia. V prípade lesku od Inglot je problém iba so skladovaním, no účel vyskúšania nového produktu to spĺňa a taštička je naozaj veľmi pekná a hlavne kvalitná. Za celé takmer dva roky sa v LB objavila kozmetická taštička iba po druhý krát a aj prvá bola super a doteraz ju používame, takže my sme boli spokojné. A ten lesk Sleek ako darček za predplatné, no tak tam nemáš veľmi čo ľutovať, lebo síce krásne vonia, no je veľmi lepkavý, ale to nie je chyba Ladyboxu ako som už napísala vyššie.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...