pondelok 4. augusta 2014

New in - júl 2014

Naše júlové nákupy sa niesli hlavne v znemení kupónov a zliav v DMke. Zľavy boli na produkty značky Mixa a tiež som mala niekoľko ďalších kupónov z knižiek a samozrejme narodeninovú zľavu 10% na celý nákup, takže som to musela všetko využiť. Taktiež som spáchala nejaké nákupy z Avonu, takže naše júlové new in sú naozaj bohaté.

Balea - Himbeer Traum čistiace obrúsky
Určite si pamätáte na minuloročnú limitovanú edíciu obrúskov v exotických vôňach. Toto leto sa aj keď trochu oneskorene, objavili v DMke obrúsky s malinovou vôňou v krásnom žltom obale a samozrejme aj so žltou krabičkou. Pre cene 2,99 € za dvojbalenie aj s krabičkou je to ako zadarmo, pretože u väčšiny je cena vyššia už za jedno balenie.


Garnier - 2 v 1 posilňujúci odličovač
O tomto odličovači už bolo napísané asi úplne všetko, je naozaj dobrý, neštípe, dokonale odlíči a skutočne pri dlhodobom používaní zlepšuje kvalitu rias.

Maybelline - Fit me! Pressed Powder, 125 Nude Beige
Produkty z rady Fit me! patria k jedným z najnovších od značky Maybelline v našich obchodoch. Žiaden z nich sme doteraz nevyskúšali a keďže som naň mala kupón, tak som neodolala.

Sally Hansen - Insta-Dri Anti-Chip Top Coat
Pomaly, ale isto sa dostávam na dno tej fľaštičky, ktorú momentálne mám, preto som si do zásoby kúpila ďalší. Toto je určite najlepší top coat aký u nás kúpite, ak ste naň nečítali našu recenziu nájdete ju tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/02/sally-hansen-insta-dri-top-coat.html


Nivea - Očný odličovač extra
Tak v tomto prípade som mala asi úplné zatmenie mysle. Tieto dva produkty (tie dva na tejto fotke) som si kúpila mimo môj nákupný ošiaľ, ktorý som mala pred koncom mesiaca. Ešte kedysi začiatkom júla som vpálila do DMky, že potrebujem make-up a pri pokladni som si spomenula, že vlastne aj odličovač by už bolo treba a keďže sa za mnou zatiaľ nazbierali ďalší ľudia a teda aj s plnými košíkmi, nechcelo sa mi vrátiť a potom zaradiť na koniec. Vtom som zbadala stojan s Nivea produktami a mali tam aj odličovač a keďže cena bola približne rovnaká ako v prípade Garnier, tak som si proste jeden vzala. Ale to bola teda chyba! Tento odličovač si určite nekupujte, pretože štípe ako čert! So zaťatými zubami a vypätím síl ho miniem, no už nikdy viac!

MaXfactor - Face Finity All Day Flawless Foundation, 45 Warm Almond
Môj obľúbený make-up, síce trochu drahší, no stojí za to. Recenziu nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/03/covergirl-vs-maxfactor.html


Mixa - Micellar Water
Mixa - Soothing Toner
Mixa - Pi-phase Cleanser
V DM mali v júli zľavu 25% na výrobky Mixa, takže som neodolala. To, že Mixa po novom ponúka aj micelárku, dokonca v dvoch rôznych variantách ste už určite postrehli a ak nie, tak teraz to už viete. Okrem tej, ktorú vidíte na fotke, je v ponuke ešte aj hydratačná varianta. Tonera a odličovač už z našich príspevkov poznáte, recenziu na ne nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/05/mixa-soothing-toner-mixa-bi-phase.html


Syoss - Volume Lift Hairspray
Syoss - Hold & Flex Hairspray
Neodolala som ani dvom lakom na vlasy. To, že práve tieto by mohli byť dobré som okukala u mojej kaderníčky, ktorá používa výrobky značky Schwarzkopf, ktorá vyrába aj produktovú radu Syoss. Jeden z nich dokonca aj rovnako vonia ako ten, ktorý používa moja kaderníčka. Tieto laky vôbec nezlepujú vlasy a vlastne ani nie je vidno, že som akýsi lak použila. Naozaj ich odporúčam.


Garnier Mineral - InvisiCool Freshness 48 h anti-perspirant
Nákup doesprajov myslím už ani netreba komentovať, a že preferujeme Garnier ste už tiež dávno zistili.

Fa - Floral Protect 48 h Poppy & Bluebell anti-perspirant
O tomto spreji Fa s vôňou divokého maku a zvončekov som písala už minule, keď som si kúpila ten s inou vôňou. Naozaj ma v ich prípade Fa milo prekvapilo a tieto Floral Protect naozaj odporúčam.


Nivea Sun - Protect & Bronze Sun Spray SPF 30
Opaľovacie mlieko v spreji s ochranným faktorom 30, ktoré pokožku ochráni pred slniečkom, no zároveň by malo podporiť opálenie. Tak teda uvidím, čo to bude za zázrak.


Avon Senses - Tropics Stimulating Passion Fruit & Kiwi Shower Gel
Avon Senses - Tropics Stimulating Passion Fruit & Kiwi Body Scrub
Síce sprchových gélov máme celú kopu, no táto dvojica ma lákala hlavne kvôli tomu scrubíku. Práve tieto produkty používam, voňajú naozaj príjemne, ovocne, sviežo a letne, takže som spokojná.


Avon Naturals - Indulging Chocolate Body Scrub
V Avone som našla pomerne bohatú ponuku rôznych scrubov, bola som z toho dosť prekvapená, preto som sa okrem toho tropického rozhodla vyskúšať aj iné. Tento je čokoládový, preto si ho odložíme na chladnejšie mesiace.

Avon Planet Spa - Amazonian Treasures Creamy Body Scrub
Tretí scrub, ktorý mi padol za obeť je z rady Planet Spa a obsahuje výťažky z brazílskych bobúľ Acai, ktoré sú známe pre bohatý obsah antioxidantov. Takže aj na tento sa veľmi teším.


Avon Foot Works - Beautiful Cherry Ice Exfoliating Scrub
Avon Foot Works - Beautiful Cherry Ice Moisturising Lotion
Pomaly sa nám míňajú aj zásoby produktov na starostlivosť o labky. Preto som hľadala niečo voňavé a objavila som túto edíciu s čerešňami.


Avon - Caribbean Paradise Eau de toilette
Táto toaletná voda ma zlákala vďaka navoňanej strane v katalógu. Vôňa je naozaj krásna, svieža, trochu exotická a na leto ako stvorená. Kombinácia manga, kvetu ibišteka a jantáru je príjemne vyvážená a som naozaj rada, že som sa na jej kúpu dala zlákať.


Avon Senses - Peaceful Reflection
Avon - Parisian Chic
Ako darček k nákupu som dostala aj vzorky. Vľavo je vzorka nového sprchového gélu a v pravo parfému.


Eva august 2014
Časopis Eva si kupujem pravidelne, no tu vám jeho vydania dávam do pozornosti iba ak k nim je pribalený dáky zaujímavý darček. K augustovému vydaniu bola pribalená zbierka poviedok o láskach od Evity Urbaníkovej a ďalších autoriek.


Madam Eva august 2014
K augustovému vydaniu magazínu Madam Eva bol zase ako darček pribalený román od Danice Halákovej s názvom Svet masiek.


6 komentárov:

  1. Odličovač od Nivey mám taky a též mě štípe... Poletí asi do koše.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt je hrozný, nerozumiem tomu či ho netestovali, ale mňa väčšinou také bežné neštípu. O niektorých sestra povie, že ju trochu štípu, no ja to necítim a v prípade tohto Nivea to dokonca ja považujem za veľmi až neznesiteľne.

      Odstrániť
  2. skvělé nákupy, závidím tu vůni Caribbean Paradise, podle popisu by to mohla být moje krevní skupina :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je naozaj veľmi pekná, taká príjemná akurát na leto :)

      Odstrániť
  3. Prekvapivo ma tu zaujali výrobky Avon. Túto značku vôbec nepoužívam, ale tie obaly a predovšetkým vône vyzerajú veľmi lákavo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Avon má niekedy fajn veci, treba asi mať nejaké svoje odskúšané, keďže každému vyhovuje niečo iné. Produkty Food works na labky sú určite fajn, potom šampóny z rady Naturals v krémových a zelených nepriehľadných obaloch a po novom som tam objavila aj tieto zaujímavé scrubíky a tiež tú voňavku, tak som sa rozhodla dať im šancu.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...