pondelok 18. augusta 2014

Testujeme so Ziaja: olivové maškrty pre vlásky

Ziaja prináša na trh novú radu produktov a my sme mali to šťastie vyskúšať ich medzi prvými. Ide o celý rad produktov starostlivosti o vlasy. Rada troch prípravkov z olivovej rady je bez parabénov a je určená na regeneráciu oslabených a namáhaných vláskov. Čo tie moje nedávno na blond odfarbené spĺňajú do bodky.


Olivová rada na vlasy je celý rad produktov, ktoré tvoria cestu ku krásnym vlasom. Celá regeneračná kúra pozostáva z troch krokov, ktoré tvoria metódu „VUV – vyživiť, umyť, vyživiť“. Vlasy sú počas tohto procesu rozmaznávané maskou, ktorá vlasy chráni pred vysušením a tvorbou lupín, následne šampónom, ktorý dôkladne umyje vlasy aj pokožku hlavy a nakoniec sú ošetrené kondicionérom, ktorý regeneruje narušenú štruktúru vlasov.

Prírodný olivový regeneračný šampón, 400 ml
Prírodný olivový regeneračný kondicionér, 200 ml

Zelené zdravie
Šampón má priesvitnú zelenkastú farbu, trochu redšiu konzistenciu a jemnú vôňu. Na vlasoch príjemne napení a dobre očistí pokožku hlavy aj samotné vlasy od nečistôt nazbieraných počas dňa, aj od rôznych prípravkov na fixáciu účesu. Šampón sa z vlasov dobre a ľahko vymýva, netreba žiadne zdĺhavé oplachovanie.



Šampón poskytuje suchým, lámavým a poškodeným vlasom bohatú výživu vďaka obsahu účinných regeneračných zložiek ako sú olivový a kokosový olej, urea a provitamín B5. Je vhodný na každodenné používanie, vlasy nezaťažuje, dodáva im pružnosť, prirodzený objem a zdravý vzhľad. Na veľké prekvapenie vôbec vlasy pri pravidelnom používaní nezaťažoval a nemastil, čo je v prípade šampónu, ktorého regeneračné vlastnosti sú postavené na obsahu olejov skutočne zázrak.

Naše hodnotenie  

Kondicionér má bielu farbu, je hustejší, no nie príliš, a tak sa do vlasov rovnomerne a rýchlo nanáša. Tiež má príjemnú jemnú vôňu, no vonia inak než šampón, tak trochu sladšie. Taktiež oplachovanie produktu z vlasov je rýchle naozaj rýchlo sa vymýva a z trochu dlhších vlasov. Kondicionér samozrejme treba nanášať iba na vlasy a nie na pokožku hlavy, aby nezaťažil korienky vlasov. Na samotné vlasy má výborný účinok, vyhladzuje ich, dodáva im lesk a už po pár použitiach si tento zdravý vzhľad začali udržiavať permanentne. Vlasy si následne tento zdravý vzhľad udržia aj keď v jeden deň na starostlivosť nemáte čas alebo zabudnete použiť aj kondicionér.



Kondicionér je určený na suché, lámavé a kaderníckymi úkonmi poškodené vlasy, takže moje čerstvo na blond odfarbené boli najvhodnejším testovacím objektom. Regeneruje narušený štruktúru vlasov o čo sa stará obsah olivového oleja, urei a provitamínu B5. Produkt sa na vlasoch necháva pôsobiť po dobu 3 – 5 minút a následne sa opláchne.

Naše hodnotenie  

S oboma vyskúšanými produktmi som veľmi spokojná, pretože dokázali na vzhľad aj na pocit zlepšiť vzhľad mojich vlasov a dodali im farbením stratenú výživu a prirodzený lesk. Určite som sa vďaka možnosti vyskúšať produkty starostlivosti o vlasy od značky Ziaja presvedčila o tom, že sú kvalitné a rada si ich kedykoľvek kúpim. Vlastne, už teraz sa chystám na vyskúšanie tých s línie kakaové maslo.

Za zmienku určite stoja aj priaznivé ceny produktov Ziaja. Odporúčaná predajná cena 400 ml balenia šampónu je 3,79 €, 200 ml balenie kondicionéru vás vyjde na 2,85 € a maska v 200 ml balení stojí 3,79 €.

Oficiálnu stránku Ziaja Slovensko nájdete na facebooku https://www.facebook.com/ziajask a informácie o produktoch vrátane obrázkov, popisov a ingrediencií nájdete aj na stránkach Ziaja http://www.ziaja.sk/

Za poskytnutie šampónu a kondicionéru z olivovej rady na testovanie ešte raz ďakujem, pretože sa mi vyskúšanie takéhoto životabudiča pre moje odfarbené vlásky nesmierne hodilo a skutočne som mohla posúdiť schopnosti týchto produktov. 

2 komentáre:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...