streda 8. októbra 2014

BioBeauty box október 2014

Opäť máme pre vás aj inú krabičku krásy a to dokonca bio krabičku s názvom BioBeauty Box. Táto krabička nevychádza pravidelne a u nás ste ju doteraz mohli vidieť iba raz (článok o marcovej krabičke nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/03/biobeauty-marec-2014.html ), no teraz sa nám opäť podarilo vystihnúť jej predaj a objednať si ju. Krabička je plná bio kozmetiky, takže okrem toho, že vám ukážeme ďalšiu krabičku aj vyskúšame nejaké bio produkty, ktoré sú v plnom balení často veľmi drahou záležitosťou.


Skin Blossom Gentle Cleansing Milk, 150 ml
Najväčším produktom v krabičke bolo plné balenie jemného čistiaceho mlieka na tvár. Toto organické čiastiace mliečko obsahuje zmes prírodných antioxidantov, minerály, vitamíny A, B, C a D, glicerín, výťažky z aloe vera a mandľový olej. Mliečko pleť jemne vyčistí, dodá jej potrebné výživné látky a hydratáciu. Čistiace mlieko má jemnú bylinkovú vôňu, je hustejšej konzistencie, má bielu farbu a praktický pumpičkový dávkovač. Nevieme, či bola možnosť dostať viacero rôznych produktov v plnom balení, no my sme s týmto mliečkom veľmi spokojné a už sa tešíme na jeho vyskúšanie.


Skin Blossom Age Resist Face Moisturiser, 5 ml
Rovnakej značky sa v boxíku nachádzala aj vzorka hydratačného anti-aging krémiku na tvár. Krém obsahuje arganový olej, bambucké maslo, kakaové maslo a jojobový olej. Vďaka svojmu zloženiu tento krém pleť nie len okamžite hydratuje, ale zabraňuje aj jej dehydratácii počas dňa. Krémik je hustý, má jemnučkú bylinkovú vôňu, je vhodný aj pre citlivú pleť a veľmi rady ho vyskúšame.


Soaphoria Milky Touch Peeling, cca 30 ml
Ďalej sme si v krabičke našli dva produkty od slovenskej značky prírodnej kozmetiky Soaphoria. Je to telový peeling Mliečne potešenie, ktorý je vyrobený z dvoch druhov cukru, sušeného bio kozieho mlieka a vanilkového a kokosového extraktu, vďaka ktorým aj prekrásne vonia. Peeling je cukrový, takže pokožku naozaj dobre vyčistí a premasíruje no nepodráždi ju.


Soaphoria NutriTab, 2 ks
Veľmi zaujímavým produktom sú šumivé naparovacie tablety. Tablety sú vyrobené zo sušenej maďarskej levandule a slovenskej lipy a ich zloženie je ďalej obohatené o ružový a ryžový olej. Pleť zostáva po naparení jemná a zrelaxovaná. Tablety sú vhodné na unavenú pleť so sklonom k začervenaniu.


Mydlo z farmy Nechtík, 42,5 g
Maličké prírodné ručne vyrobené mydielko z kozieho mlieka s nechtíkovým olejom je jemné k pokožke, a tak je vhodné pre citlivú pokožku aj bábätká. Aj toto mydielko má jemnú bylinkovú vôňu a vôbec nie je cítiť kozím mliekom, takže sa naň tešíme.


Mix 10 vzoriek od značiek Mineral Beauty System a Natura Siberica
Tak ako predtým, aj teraz sa v krabičke nachádzala celá kopa najrôznejších vzoriek od značiek Natura Siberica a Mineral Beauty System. Tieto vzorky majú vždy veľký objem, takže nehrozia žiadne 0,5 či 1 ml vzorky.


Mineral Beauty System Classic Hand & Nail Cream, 4 ml
Mineral Beauty System Classic Mineral Shampoo, 7 ml
Mineral Beauty System All Day Moisturizer, 4 ml
Mineral Beauty System Argan Oil All Day Moisturizer, 4 ml
Mineral Beauty System Body Lotion Wild Ocean, 4 ml


Natura Siberica Beluga Caviar Extra-Lifting Face Cream, 6 ml
Natura Siberica Volumizing and Nourishing Shampoo, 6 ml
Natura Siberica Extra-Firming Facial Mask, 6 ml
Natura Siberica Sophora Japonica Day Cream, 6 ml
Oblepikha Siberica Maximum Volume Oblepikha Shampoo, 6 ml

Tento boxík je skutočne veľmi zaujímavý a vždy si ho opäť rady objednáme, keď bude v predaji na stránkach e-shopu http://www.biobeauty.sk. Určite sa nezabudnite pozrieť aj na ich FB stránku https://www.facebook.com/BioBeauty.sk, kde sa dozviete všetky novinky a taktiež často mávajú súťaže.

A teraz trochu čísel
Cena krabičky 10,- + 2,90 poštovné = 12,90 €
Hodnota produktov v krabičke 14,39 € + 10 vzoriek

3 komentáre:

  1. krasny obsah, kto umi ten umi
    http://kissinka7.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tento boxík vypadá hodně povedeně :) rozhodně lepší než Ladybox :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V mnohých veciach má navrch, jediné čo v ňom chýba je dekoratívna kozmetika, hlavne teraz keď už majú v e-shope aj dve značky dekoratívny. Ale čoskoro by mal byť ďalší, tak snáď sa nám ho podarí kúpiť, aby sme vám ho mohli ukázať. Tieto boxíky sa vypredávajú naozaj veľmi rýchlo.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...