piatok 10. októbra 2014

Empties september 2014

Jeseň nás nejako začala zmáhať a vidno to aj na našich opäť trochu oneskorených septembrových empties, o ktoré vás však v žiadnom prípade nechceme pripraviť, takže sa pohodlne usaďte a ideme na to.



Avon Naturals – Healthy Hydration Almond & Avocado Shampoo, 250 ml
Prvý z množstva produktov, ktoré sme úspešne minuli je šampón od Avonu z rady Naturals, ktoré sú našimi veľkými obľúbencami. Šampón s obsahom mandľového oleja a výťažkov z avokáda bol určený na suché a poškodené vlasy, ktoré mal hydratovať a vrátiť im prirodzený lesk. Skutočne bol určený suché vlasy a pri pravidelnom používaní sa mohol na vlasoch zdať trochu ťažký, čo šampóny s obsahom oblejov zvyknúť byť, preto nabudúce zvolíme trochu menej zaťažujúce zloženie. A teda samozrejme veľmi pekne voňal.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, ale na iný druh

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Aussie – Moist 3 Minute Miracle, 236 ml
Tohto miláčika sme si skutočne šetrili, pretože je to najlepší kondicionér, aký sme kedy vyskúšali. Nemusíte čakať 10 minút, nezaťažuje vlasy, úplne nádherne vonia (normálne by som vám dopriala môcť ho ovoňať) a naše vlásky ho totálne ľúbia. Áno, máme Aussie aj na Slovensku, no žiaľ to nie je to isté. Tento konkrétny kondicionér proste u nás nemáme a viem to podľa zloženia, ktoré som porovnávala a ten modrý, ktorý by mal byť takýto istý, sa v zložení odlišuje asi na 50% čo je riadne veľa. Kondicionér obsahuje jojobový olej a výťažky z aloe vera. Vlasy hĺbkovo hydratuje a revitalizuje, vlasy sú po jeho použití nádherne jemné, hladké a leské. Našu podrobnejšiu recenziu tohto kondicionéru nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2013/10/aussie-reviews.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, vlastne priznáme sa, že už máme ďalší, takýto americký

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO, na 100% ho vyskúšajte, ak budete mať tú možnosť!!!


Dove Go Fresh – Nourishing Shower Gel Blue Fig & Orange Blossom Scent, 250 ml
Síce Dove pravidelne nepoužívame a tento sprchový gél sme od niekoho dostali, no rozhodne sme neboli sklamané. Tento vyživujúci sprchový gél s technológiou Nutrium Moisture mal hustú konzistenciu a vytváral bohatú, hustú penu. Aj sladko-kvetinová vôňa bola úplne úžasná, kombinácia modrej figy a pomarančového kvetu je pomerne netradičná.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, určite by sme si ho kúpili

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Balea – Mango Mambo Dusche, 300 ml
Limitovanú edíciu letných sprchových gélov asi neprehliadla žiadna z vás! Tento s mangovým extraktom a tiež krásnou mangovou vôňou nám padol za obeť ako prvý, no máme v zásobe ešte aj ďalšie. Keďže u nás sú produkty s jesennými či zimnými vôňami skôr raritou, tak sa na celý rok zásobujeme ovocnými vôňami, čo síce vyzerá zvláštne, keď sa v decembri sprchujeme s gélom s vôňou melónu, no nám to proste vonia.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO, kto ich premeškal môže naozaj ľutovať, pretože voňajú skutočne na zjedenie

Nevo – Body Butter With Shea Butter Milk & Honey, 250 ml
Toto telové maslo si možno niektoré z vás pamätajú z niektorého z prvých LadyBoxov a práve odtiaľ sme ho mali aj my. Túto značku sme už poznali dávno pred jej zaradení do LB, je to kozmetika so soľou z Mŕtveho mora a je vyrábaná priamo v Izraeli. Toto konkrétne maslo s vôňou mlieka a medu bolo husté, dobre sa rozotieralo a vhodné bolo hlavne na večer, kedy na pokožke vytvorilo hladkú, vôbec nie mastnú, ochrannú vrstvu, ktorá pokožku dlhodobo vyživovala a hydratovala. Okrem bambuckého masla a soli z Mŕtveho mora maslo obsahovalo kamilkový extrakt, výťažky z ylang ylang či avokádový olej.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, je v ponuke vo viacerých variantách, takže rady vyskúšame aj iné, no aj toto s vôňou medu a mlieka bolo super

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Balea – Blueberry Love Rasiergel, 150 ml
Gély na holenie od Balea ste už v našich empties určite zaregistrovali v lete, kedy sme mali dva iné. Tento vo fialovom balení s čučoriedkovou vôňou určený pre citlivú pokožku sme v DMke našli až koncom leta a teda je zo všetkých, ktoré sme vyskúšali úplne najlepší. Podľa mňa je hustejší než ostatné a tiež lepšie pení. Možno je to iba subjektívny názor, no mne sa zdá lepší. A tá vôňa!!!

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, dokonca ešte jeden taký istý práve používame

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO, odporúčame však skôr tento konkrétny čučoriedkový, než tie ostatné

Garnier Mineral – 48 h Ultra Dry Anti-perspirant, 150 ml
Tak a toto je ďalší zábavný príbeh, zvyšok tohto deospreju som našla v športovej taške a teda skrýval sa tam poriadne dlho! Tieto spreje v striebornom obale sa už dokonca ani nepredávajú, no je to veľká škoda, pretože boli naozaj super, nezanechávali biele škvrny na oblečení a vďaka účinnému Mineralitu účinne absorbovali pot. Aj toto zloženie bolo bez parabénov a alkoholu, takže je škoda, že sa už viac nepredávajú.

 Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Keby ich ešte predávali, tak určite ÁNO


Yves Rocher – Hydra Végétal Hydrating Micellar Water 2 in 1, 200 ml
Ďalší z produktov, ktoré sme vyskúšali vďaka LadyBoxu. Táto hydratačná micelárna voda je určená pre normálnu a zmiešanú pleť. Pleť hydratuje a regeneruje vďaka obsahu rastlinnej miazgy. Zloženie je bez obsahu parabénov, bez minerálnych olejov, farbív a silikónu, taktiež bolo dermatologicky a oftalmologicky testované. Táto micelárka bola vlastne rovnaká než všetky ostatné, jemné zloženie dočistilo pleť a odstránilo zvyšky make-upu. Príjemná bola aj vôňa, ktorá bola jemne sladkastá. Jedinou negatívnou vlastnosťou bolo to, že po jej použití bola pleť dosť lepkavá, čo sa vlastne stalo aj dôvodom, prečo by sme si ju nekúpili a ani ju neodporúčame.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili?  NIE

Garnier – 2 v 1 Posilňujúci odličovač očí, 125 ml
Tieto dvojfázové odličovače by skutočne mali začať vyrábať aj vo väčšom balení, pretože tento nový trend malých 125 ml balení sa nám vôbec nezdá ekonomický, alebo inými slovami, pomaly platíme viac za odličovače ako za nový make-up. S týmto Garnier odličovačom a s Mixou, ktorú sme tiež tento mesiac minuli sme doteraz najviac spokojné. Navyše tento odličovač od Garnier aj vyživuje riasy, čo sa mi po dlhodobom používaní skutočne zdalo pravdivé. Taktiež pefektne odlíči aj vodeodolný make-up.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  Určite ÁNO

Mixa – Bi-phase Cleanser, 125 ml
To najlepšie z drogérie vhodné aj pre extrémne citlivé oči a viečka je určite tento odličovač od Mixa. Zloženie je obohatené o čistiace oleje a zjemňujúci ružový extrakt, je hypoalergénne, bez obsahu alkoholu a parabénov. Najdôležitejšia je určite informácia, že aj vodeodolnú špirálu odstráni bez akýchkoľvek problémov, šúchania a dráždenia. Našu krátku recenziu na tento odličovač nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/05/mixa-soothing-toner-mixa-bi-phase.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO, hlavne tým z vás, ktoré majú citlivú pleť a ešte nevyskúšali produkty značky Mixa, ktoré sú naozaj veľmi jemné a šetrné k pleti


Iseree – Soft Cotton Pads, 2 x 120 ks
Dávať sem tieto obaly od odličovacích tampónov ma už pomaly aj prestáva baviť, pretože vždy iba pozerám, akú máme veľkú spotrebu vecí na odličovanie. Tieto sú lisované a kúpite ich v Lidli, inak k nim už naozaj nemám čo dodať.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Bel Premium – Odličovacie tampóny s mikrovláknom, 75 ks
Aj tieto väčšie oválne odličovacie tampóny sú lisované, takže nepúšťajú chĺpky a sú hrubšie, takže skutočne s jedným vyčistíte celú tvár.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Balea – Čistiace obrúsky grapefruit, 25 ks
Ďalším našim obľúbeným produktom sú čistiace obrúsky na tvár od značky Balea, ktoré sú svieže, dobre vlhčené, primerane veľké, sú z kvalitného materiálu, pekne voňajú a ani veľa nestoja.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO


Baroness – Aloe Mask Sheet, 21 g
Toto bola posledná Baroness maska s  aloe vera, ktorú sme teraz mali. Je to tá istá, ktorú ste v našich empties videli minulý mesiac. Maska mala vysoký obsah výťažkov z aloe vera, ktoré pleť hydratovali, omladzovali a dodávali jej svieži vzhľad.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Balea – Erdbeer-joghurt Maske, 2 x 8 ml
Na vyskúšanie Balea masiek sme sa chystali už dlhšie, takže konečne je to tu. Ako prvú sme vzali do parády jahodovo jogurtovú hydratačnú masku. Táto maska má prívlastok „uvoľňujúca“, obsahuje ovocný extrakt z jahôd, mandľový a kukuričný olej, bambucké maslo, panthenol a vitamín E. Maska mala hustú krémovú konzistenciu, bola veľmi jemná, dobre sa rozotierala a prekrásne voňala. Jedna polovica stačila na dve použitia na celú tvár, celé balenie tak vystačí na 4 plnohodnotné použitia. Maska sa má nechať pôsobiť 10 – 15 minút a následne sa má zotrieť, no my sme si ju normálne zmyli vlažnou vodou a efekt bol aj tak dobrý. Pleť bola po použití tejto masky hladká, jemná a pekne prevoňaná.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, máme ešte nejaké v zásobe a keďže nás táto jahodová milo prekvapila, už sa na ne veľmi tešíme

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

The Face Shop – New Zealand Volcanic Clay Black Head Charcoal Nose Strip, 2 ks
Úspešne míňame naše zásoby čistiacich pásikov na nos, ktoré sme objavili cez eBay a sú najlepšie aké sme kedy vyskúšali.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Nesura – Pore Deep Charcoal Strip For Nose Care, 2 ks
Tieto ďalšie čistiace pásiky na nos ste predtým videli iba v našej eBay haul. Podarilo sa mi ich vydražiť v balení 10 ks za nejaké dva či tri doláre, no nie sú až také dobré ako tie Face Shop. Rozdiel je vidno v efektivite čistenia pórov, ktorá v tomto prípade nie je taká, na akú sme si zvykli.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili?  NIE


Maybelline – Affinitone Perfecting + True-To-Skin Powder, 14 Creamy Beige, 9 g
Tento púder som zvykla používať ešte kedysi dávno, kedy mal iný obal a zrejme aj trochu iné zloženie. Vybrať si odtieň som veľmi problém nemala 14 Creamy Beige je vhodný pre bledšie odtiene pleti, pretože má veľmi prirodzený odtieň aj konečný vzhľad. Púder má priemernú výdrž, ktorá závisí aj od použitého make-upu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Skin79 – Super BB Cream Pink
Ružový BB krém od Skin79 sme už skúšali dávnejšie a podľa mňa bol veľmi dobrý. Má stredné krytie, odtieň nám taktiež sedel, dobre sa rozotiera a nezanecháva fľaky. Tento BB krém má SPF 25, takže vonia trochu ako opaľovací krém.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? ÁNO, tento ružový sa mi zdá byť jedným z najlepších BB krémov od Skin79

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Etude House – Nymph Aura Volumer, odtieň 1
Toto je jedna z množstva zaujímavých vzoriek, ktoré sme podostávali ako darčeky k nákupom na eBay. Je to rozžiarujúca emulzia, ktorej najvhodnejšie použitie je zmiešanie s make-upom a následné rovnomerné nanesenie na celú tvár. Tento konkrétny odtieň č. 1 nebol trblietavý, takže neplnil funkciu rozjasňovača, ale pleti dodával lesklý vzhľad. Nie je to teda nič pre milovníčky matného finišu, no ak máte rady lesklú rozžiarenú pleť, tak by ste s týmto produktom boli spokojné. Bol však aj trochu lepkavý, ale celý výsledný efekt závisí nie len od tejto samotnej emulzie, ale aj od make-upu, ktorý použijete a pomeru, v ktorom ich zmiešate.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? Asi NIE, ale bola zábava vyskúšať to, máme ešte aj ďalšie podobné vzorky

Či by tento produkt sovičky odporučili? Záleží od toho, či preferujete matný alebo lesklý make-up


Lambre – Hand Cream, 50 ml
Krémik na ruky od Lambre sme tiež dostali v LB, bol to taký obyčajný krém, nič výnimočné. Krém mal ruky zjemňovať, zlepšovať pružnosť pokožky rúk a intenzívne hydratovať. Zloženie bolo obohatené o obsah výťažkov z aloe vera a D-pantenol.

 Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili?  NIE, bol to taký sivý priemer

Figs & Rouge – Pure & Natural Hand Cream Mocha Orange, 30 ml
Tento krémik na ruky bol teda omnoho lepší než Lambre. Aj keď z multifunkčného balzamu od Figs & Rouge sme nadšené neboli, z krémiku sme v siedmom nebi. Krémik mal zloženie obohatené o antioxidanty a kakaové maslo, nemal mastné zloženie, rýchlo sa vstrebával a na ruky zanechával hladké a jemné. Vôňa kávy a pomaranča bola úžasná, prevažovala svieža pomarančová aróma a ruky zostávali voňavé dlho po nanesení krému.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, s týmto krémikom sme boli veľmi spokojné

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Essence Snow White LE – Pilník na nechty
Pilník na nechty z limitky Snow White bol skôr na parádu ako na pilníkovanie nechtov. Povrchová úprava tohto papierového pilníka bola veľmi chabá, pilník vlastne takmer vôbec nepilníkoval. Skutočne jediné čo na ňom môžeme pochváliť sú obrázky.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Sally Hansen – Insta-Dri Top Coat, 13,3 ml
Ak stále hľadáte kvalitný rýchloschnúci top coat v našich drogériách a ešte ste ho nenašli, tak to ste zrejme prehliadli tento náš článok: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/02/sally-hansen-insta-dri-top-coat.html Skutočne je s ním lak omnoho rýchlejšie suchý na dotyk a tiež rýchlejšie vytvrdne. Nechty v kombinácii s dobrým podkladom aj dlhšie vydržia perfektne nalakované.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, už míňame ďalšiu fľašticku

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Dekoratívne laky na nechty, 3 x 5 ml
No, tak tu sa nám opäť raz potvrdilo, že kvalita je proste kvalita. Tieto tri stripery z drogérie riadne rýchlo vyschli, pritom máme aj mnoho iných starších lakov, ktoré sú stále ako nové. Celkovo sme s nimi neboli spokojné, takže putujú do koša.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili?  NIE

2 komentáre:

  1. Nie je nahodou chyba v roku v nazve clanku ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hehe, no tak trochu som si pocestovala v čase O:)
      Už je to opravené ;)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...