utorok 28. októbra 2014

LadyBox október 2014

Dnes sa pozrieme na halloweensky LadyBox, ktorý sme dostali dnes ráno, takže je ešte celkom čerstvý. Musíme sa priznať, že vzhľadom na tak vďačnú tému akou je Halloween sme čakali nejakú tematickú krabičku... vlastne by bolo úplne bývalo stačilo, keby bola namiesto ružovej čelá oranžová alebo spodok čierny a vrchnáčik oranžový. Niekedy je menej viac a tu naozaj nebolo treba žiadne zložité dizajny, stačilo iba zmeniť farbu, no ale to iba tak na okraj. Toto nás totiž čo sa balenia týka dosť sklamalo.


Obsah boxíku však určite sklamaním nebol! Make-up prišiel v najbledšom odtieni, bronzer je prekrásny a ostatné produkty tiež potešili, takže od nás je to tento mesiac určite na pochvalu.

Catrice – Nude Illusion make-up, 010 Nude Ivory, 30 ml
Ako som už spomenula, make-up sme dostali v najbledšom odtieni 010 Nude Ivory, takže LadyBox splnil očakávania a v krabičke sme naozaj mali najbledší odtieň, ktorý bude vyhovovať zrejme väčšine z nás. Zatiaľ som iný nevidela, ale je možné, že brali do úvahy údaje z dotazníku a tmavšiu pleť zrejme uvádza iba malé percento z vás. Konzistencia make-upu je redšia, je veľmi jemný, dobre sa rozotiera do tenkej vrstvy bez vytvárania máp a tiež má peknú jemnú vôňu. Tento make-up je matný, no obsahuje čiastočky, ktoré odrážajú svetlo a tým vašu pleť rozžiaria. Balenie je tiež veľmi pekné a zároveň praktické. Matná sklenená fľaštička dodáva luxusný vzhľad a pumpičkový aplikátor, ktorý sa dá odšróbovať zase zaručuje presné dávkovanie.



W7 – Bronze Shimmer, 14 g
Pre niekoho je to možno neznáma značka, keďže minimálne na Slovensku sa vôbec nepredáva. W7 je britská kozmetická značka, ktorá za nízke ceny ponúka značkovú kvalitu. Síce sme ešte nič doteraz nevyskúšali, no čo to sme už na zahraničných blogoch videli, preto sa ne vyskúšanie niečo nového veľmi tešíme. Síce sa ako mnohé iné lačnejšie značky snaží napodobňovať populárne produkty od vychytených značiek, čítali sme na tieto produkty pomerne dosť chvály.
Bronzer, ktorý bol v boxíku má bronzovo-medený teplý odtieň a zlatistý sheen, takže ide o produkt, ktorý bude vhodný skôr ako súčasť večerného alebo letného líčenia.




Aubrey – Biotin Repair Scalp Tonic, 59 ml
Tak na tento produkt sa tešíme asi najviac zo všetkých, pritom sa obyčajne viac tešíme z dekoratívnej kozmetiky. Ide o produkt podobný tým, ktoré zvyknú byť umiestňované v zahraničných krabičkách. Je to cestovné balenie organického vlasového tonika, ktoré je vyrobené z čisto prírodných ingrediencií. Toto tonikum obsahuje výťažky z baobabu a čínskej bylinky he shou wu, ktoré dodávajú zdravie a vitalitu pokožke hlavy. Tonikum je vhodné pre všetky typy vlasov, na dotyk vôbec nie je mastné, takže je určite vhodné aj pre tie z vás, ktoré majú takýto problém. Navyše, ako inak, tonikum aj pekne vonia, aj keď je vôňa bylinková (podľa popisu na obale je to citrusový dážď), tak je veľmi jemná a naozaj príjemná.


Palmer’s – Cocoa Butter Formula Massage Cream for Stretch Marks, 30 g
Tento masážny krém na strie od Palmer’s sme už raz v boxíku mali. Je to koncentrovaný krém vhodný hlavne pre mamičky, no použiť ho môže každá z vás, ktorá má strie. Krém obsahuje kolagén, elastín, vitamín E a ďalšie účinné zložky, ktoré pokožke dodávajú pružnosť. Našu recenziu na tento krém nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/palmers-cocoa-butter-formula.html


Vichy – Pureté Thermale 3 in 1, 30 ml
Toto cestovné balenie termálnej micelárnej vody od Vichy je totálne roztomilé! Balenie je naozaj veľmi pekné a možnosť vyskúšať produkt od Vichy v inom balení ako vo fóliovom vrecúšku je tiež ojedinelá. Táto micelárna voda odličuje, čistí a skľudňuje pleť aj oči, má posilňujúci a regeneračný účinok a vhodná je aj pre citlivú pleť.


Vichy – Idéalia Life Serum, 1,5 ml
Toto sérum má byť akýmsi zázrakom, ktorý nevídane zlepší kvalitu pleti – jej farbu, kontrast, výraz aj rovnováhu... no tak toto neviem a podľa malej vzorky sa to ani zistiť nebude dať, no ale veď vyskúšame a uvidíme.


Čo sa týka októbrového LadyBoxu, tak je to všetko. Ako som už spomínala najviac náš potešilo tonikum na pokožku hlavy, make-up v svetlom odtieni a bronzer. Nepohrdneme však ani vyskúšaním micelárky od Vichy. Krém od Palmer’s sme už raz mali, takže by sme boli skôr prijali opäť niečo iné od tejto značky, keď majú naozaj kvalitné produkty.

A teraz trochu čísiel!!!
Cena Ladyboxu pre Slovensko je 14,- €
Hodnota všetkých produktov, ktoré sme v boxe mali je 22,34 €
Voucher: http://www.poshme.cz/ zľavový kód „LOVE DOLLY“ - zľava 100 Kč na sukňu

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...