sobota 4. októbra 2014

LadyBox september 2014

Septembrový „Back to school“ LadyBox je zameraný na prichádzajúcu jeseň a tiež návrat do školy (teda tých, ktorých sa to týka). Keďže náš článok píšeme trochu oneskorene, stihli sme si už prečítať aj niekoľko recenzií, z ktorých boli opäť mnohé dosť nespokojné. Podľa našej chuti to bol taký priemerný boxík.


Dermacol Aroma Ritual Revitalizing Body Lotion Sicilian Pistachio, 200 ml
Plné balenie telového mlieka síce vždy poteší, no keby to nebol Dermacol. Proti značkám z drogérií nemám žiadne výhrady, no toto je produkt, ktorý majú všetko milovníčky značky Dermacol doma vo všetkých vôňach a tie, ktoré Dermacol zďaleka obchádzajú... no tak tie boli trošku sklamané. Hydratačné telové mlieko s pistáciovým olejom vonia naozaj pekne, rýchlo sa vstrebáva a pokožka je po jeho nanesení jemná, no nabudúce by sme rady pre zmenu dostali niečo v o polovicu menšom balení a trošku inej značky. Pritom to vôbec nemusí byť extra luxusná kozmetika, napríklad 50 či 100 ml balenie Neutrogena, Dove alebo Nivea by nás oslovila omnoho viac. Dermacol je naozaj jedna zo značiek, ktoré sa nám zdajú v LB až priveľmi propagované.



Rituals Yogi Flow Indian Rose & Sweet Almond Oil, 50 ml
Tak a toto je zase produkt, ktorý nám urobil veľkú radosť. Cestovné balenie sprchovej peny od Rituals bolo avizované dopredu a skutočne sa tento boxík oplatil už iba kvôli tomuto produktu. Ide o hustý sprchový gél, ktorý sa zmení na penu po nanesení na pokožku. Pena je naozaj hustá, krásne a pomerne výrazne vonia, vôňa po osprchovaní zostáva aj na pokožke. Táto červená varianta s názvom Yogi Flow obsahuje výťažky z indickej ruže a sladký mandľový olej.



Sumita Beauty Champagne Eye Shadow Pencil, 2,4 g
Pre nás doteraz neznáma značka, takže sme sa na jej vyskúšanie tešili. Očné tiene v ceruzke sú v peknom odtieni tmavšej Champagne farby. Tiene majú veľmi pekný oceľový lesk, sú naozaj krémové, takže sa dobre nanášajú aj rozotierajú, taktiež rýchlo zaschnú čím sa stávajú skutočne trvácnymi. Jedinou nevýhodou tejto ceruzky je asi iba to, že sa musí strúhať, čo je trochu nepraktické. 




Lavera Orange Feeling Handcreme, 20 ml
Malé balenie krému na ruky od značky Lavera je tiež fajn. Krémik s bio zložením obsahuje výťažky z pomaranča a rakytníku. Značka Lavera je tiež držiteľom certifikátu Vegan. Krémik má príjemnú pomarančovú vôňu, ktorá má jemný bylinkový nádych. Krémik je hustý, no dobre sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva bez zanechania mastnej vrstvy na pokožke.



Barefoot SOS Dry + Sensitive Face & Body Rescue Cream, 5 ml
Vzorka extra výživného krému na tvár a tela, ktorý je vhodný hlavne pre suchú a citlivú pleť od značky Barefoot SOS tiež potešila, no práve z tohto produktu mohlo byť aj väčšie balenie. Podľa popisu tento krém vyzerá naozaj dobre a veľmi sa tešíme na jeho vyskúšanie. Zloženie krému je na 98% prírodného pôvodu a je dostatočne jemné pre všetky typy pokožky. Krém je ošetrujúci a ponúka uvoľnenie suchú a citlivú pokožku.


Weleda Pupalkový denný krém, 1,5 ml
Táto vzorka krému je bonusový produkt. Ide o výživný krém s obsahom pupalkového a makadamiového oleja, ktorý pleť hĺbkovo hydratuje, spevňuje jej kontúry a redukuje vrásky. Ide o novinku, ktorá by mala byť v predaji od októbra 2014.


Goldwell Rich Repair Shampoo, 100 ml
Tento produkt bol našim darčekom k predplatnému. Rovnaký šampón sme už vďaka LadyBoxu mali možnosť vyskúšať, takže z neho nie sme extrémne nadšené, no určite sme mohli dostať aj čosi horšie. Šampón je určený na suché, poškodené a namáhané vlasy bez lesku, ktoré potrebujú dodať jemnosť a lesk. Som šampónom sme v minulosti boli spokojné, takže ho rady opäť minieme, no nabudúce by sme prijali darček, ktorý sa predtým neobjavil v niektorej z krabičiek.



Septembrový box teda hodnotíme tak priemerne. Všetky produkty využijeme aj keď z nich nie sme celkom nadšené. Najviac nás určite potešili sprchová pena a tieň v ceruzke, tieto dva produkty skutočne stáli za objednanie tohto boxu. Určite dobre hodnotíme aj krémik na ruky a pomerne veľkú vzorku krému od Barefoot SOS.

A teraz trochu čísiel!!!
Cena Ladyboxu pre Slovensko je 14,- €
Hodnota všetkých produktov a vzoriek ktoré sme v boxe mali je 28,78 € + darček k predplatnému

6 komentárov:

  1. Ale jo, docela se jim boxík povedl, i když já jsem s jeho objednáváním už skončila, dokud tam nebudou dávat ještě lepší produkty :) Máte moc krásný fotky, jako vždy :)

    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej vôbec nebol najhorší, no skutočne by tam mohli dávať viac takých produktov ako je Rituals (cestovné balenie drahšieho produktu) alebo ceruzka od Sumita beauty (menej známe značky). Ďalší má byť Halloweensky, tak uvidíme čo v ňom bude :)

      Odstrániť
  2. Jo celkem se jim to povedlo :) Využila bych vše, ale je tam hodně věcí co už v boxu bylo :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Až na ten šampón čo sme mali ako darček k predplatnému sú všetko veci, ktoré ešte neboli. Pena Rituals bola v inej vôni a krém na ruky Lavera bol tiež v úplne inej variante. Mali sme všetky boxíky okrem prvého, takže som si tým na 100% istá, že sa tieto produkty neopakujú. Možno to tak pôsobí, no tentokrát si naozaj dali záležať a sprchová pena je tak perfektný produkt, že vyskúšať ju vo viacerých vôňach je skôr plus ako negatívum.

      Odstrániť
  3. sprnový i zářijový box se moc povedl :) jsem zvědavá na další :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. My tiež, hlavne tá Halloweenska téma je veľkým lákadlom, tak snáď sa im vydarí. Mohli by dať nejaký lak na nechty v tmavých jesenných odtieňoch, to by bolo úplne super.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...