streda 5. novembra 2014

New in október 2014

Možno ste si aj všimli, že v septembri sme vynechali New in, ale nejako sa vlastne ani nebolo čím chváliť. Tento mesiac toho už máme o hodne viac, hlavne sme veľa vecí dostali ako darčeky od kamarátok, takže nebudem naťahovať a rovno sa do toho pustíme.

Balea – Soľ do kúpeľa s vôňou pomarančov
Rozhodne super darčekom bola práve táto soľ do kúpeľa, vďaka ktorej si môžeme dopriať osviežujúci, regeneračný kúpeľ s vôňou pomarančov. Morská soľ je obohatená o oleje a výťažok z pomarančov.

Balea – Hydratačná pleťová maska pre suchú a normálnu pleť
Nedávno sme mali takúto jahodovú a bola úplne super, takže na vyskúšanie papájovej sa už teraz tešíme. Táto hydratačná maska obsahuje množstvo regeneračných látok ako napríklad výťažky z morských rias a aloe vera, avokádový olej, provitamín B5 či vitamín E.


Essence My Skin – Caring Cleansing Wipes
Konečne som nám kúpila aj ružové obrúsky od Essence s novým zložením. Fialové aj modré práve používame, takže o tých ako aj o týchto ružových sa čoskoro dočítate v empties. Tieto ružovú sú ošetrujúce s výťažkom z granátového jablka bohatým na antioxidanty a výťažkom z bambusu, ktorý má protizápalový účinok.


Mixa – Micellar Water Optimal Tolerance
Presne túto istú micelárku sme si nedávno kúpili a minulý mesiac sme ju tiež dostali ako darček. Ešte sa však nedostala na rad, takže obe čakajú v skrinke, no určite vám o nej pár slov napíšeme.


Garnier – Essential Sensitive Skľudňujúci odličovač 2 v 1
Tak tento som nekúpila už riadne dávno. Je to dvojfázový odličovač s upokojujúcim zložením, ktorý je šetrný aj k citlivej pokožke, no zároveň hravo odstráni aj vodeodolný make-up. Odličovač je bez obsahu alkoholu, farbím a je neparfemovaný.


Garnier Mineral – 5 Protection Cotton Fresh
Garnier Mineral – 5 Protection Floral Fresh
Tieto nové deospreje od Garnier sme si teraz kúpili po prvý krát. Sľubujú 5 násobnú ochranu proti zápachu, vlhkosti, podráždeniu pokožky, bielym škvrnám a žltým fľakom na oblečení. Tak ako všetky deospreje od Garnier aj tieto sú bez obsahu alkoholu a parabénov.


Avon Naturals – Colour Moisture Shampoo
V prípade šampónov z rady Naturals od Avonu si nikdy neviem pomôcť, pretože vždy úžasne voňajú. Toto je jeden z novších, obsahuje výťažky z granátového jablka a olej zo semiačok kamélie, určený je na farbené vlasy.


Avon ColorTrend – Eyeshadow Pencil, odtieň Gilded Sail
Aj tento trblietavý krémový očný tieň v ceruzke od Avonu bol darček. Tieň je skôr trblietkový, pigmentáciu má veľmi jemnú, na ruke sa dal dobre rozotrieť, tak uvidíme ako bude fungovať na očiach.


Gosh – Eye Shadow Base Waterproof, 001 Matt
V októbri som vyškriabala aj posledné zvyšky môjho milovaného podkladu pod očné tiene. Recenziu na tohto nášho miláčika nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/02/gosh-eye-shadow-base.html


L’Occitane – Fleurs de Cerisier Chyrry Blossom
Posledným darčekom je tento malý krémik na ruky od francúzskej značky L’Occitane s prekrásnou vôňou čerešňových kvetov. Krémik je veľmi jemný, dobre sa rozotiera, rýchlo sa vstrebáva a na rukách nezanecháva mastnú vrstvu.


3 komentáre:

  1. Som zvedavá na váš názor na utierky Essence. Práve tieto s granátovým jablkom sú moje najobľúbenejšie a najradšej by som si hneď otvorila nové balenie (keby som nemusela minúť iné otvorené...). :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kedysi sme ich používali pravidelne, potom sme začali skúšať aj iné a hlavne Balea začala prinášať rôzne limitované edície. Tie ružové boli naše obľúbené, modré nás štípali, ale teraz sme si kúpili všetky troje (modré a nové fialové už dávnejšie), tak určite o nich napíšeme minimálne v empties.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...