štvrtok 18. decembra 2014

Empties november 2014

Ani sme sa nenazdali a máme tu opäť plnú krabicu prázdnych obalov a ďalší mesiac za nami. V novembrových empties sa nám opäť nazbieralo aj niekoľko zaujímavých vecí, tak sa poďme na všetko čo sme minuli pozrieť.



Dove – Intensive Repair Shampoo, 250 ml
Dove – Intensive Repair Conditioner, 50 ml
Šampón a kondicionér z rovnakej rady Intensive Repair nás veľmi milo prekvapili. Šampón s obsahom keratínu, ktorý pomáha obnovovať proteíny na bunkovej úrovni vlasov, je určený hlavne na namáhané a poškodené vlasy či už farbením alebo teplom. Po pravidelnom používaní boli vlasy naozaj lesklejšie, pritom ich šampón nadmerne nezaťažoval.
Kondicionér s obsahom hydratačného séra, mal ľahšie zloženie vhodné aj na každodenné používanie. Vlasy boli po použití na dotyk jemnejšie, no nepoužívali sme ho každý deň, ale každé druhé umytie.
Oba produkty boli husté, mali bielu perleťovú farbu, šampón dobre penil a oba prekrásne voňali, tak ako z kaderníctva.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO oba

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Avon Naturals – Moisturising Shampoo Avocado & Macadamia, 250 ml
Vyživujúci a hydratačný šampón s obsahom olejov z avokáda a makadamiových orechov je vhodný pre všetky typy vlasov. Šampón dobre pení, má príjemnú jemne olejovú vôňu a vlasy zostávajú po umytí s ním jemné a hydratované.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, šampóny od  Avonu z rady Naturals odporúčame

Avon Naturals – Fresh Renewal 2 in 1 Shampoo & Conditioner, 250 ml
Ďalším šampónom od Avonu, ktorý sme tento mesiac úspešne domíňali. Revitalizačný šampón a kondicionér v jednom s kvetom ďateliny a čiernymi ríbezľami je určený na vyčerpané vlasy bez lesku. Šampón mal jemnú vôňu čiernych ríbezlí, dobre penil a umýval. Vlasy boli po jeho použití svieže a lesklé.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Bath & Body Works – Malibu Heat Shower Gel, 295 ml
Bath & Body Works – Malibu Heat Triple Moisture Body Cream, 226 ml
Minuli sme aj ďalší sprchový gél a telový krém z našej bohatej zásoby. Oba s krásnou vôňou šťavnatého ananásu, kalifornských pomarančov a krémového kokosového mlieka, ktorá bola inšpirovaná horúcim ružovkastým západom slnka.
Sprchový gél vytváral hustú voňavú penu a vďaka obsahu aloe vera a vitamínu E pokožku hydratoval a jemne čistil.
Telový krém s komplexom triple moisture pre 24-hodinovú trojitú hydratáciu obsahoval mliečne proteíny, hydratačný ryžový olej a ochranné výťažky z bobulí acai. Krém bol hustý, no pritom nezanechával pokožku mastnú, dobre sa vstrebával a skutočne prekrásne voňal.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, na produkty B&BW vždy a s obrovskou radosťou

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Rituals – Yogi Flow Foaming Shower Gel, 50 ml
Ďalšie cestovné balenie sprchovej peny od Rituals, ktorú sme mali vďaka LadyBoxu. Táto pena s názvom Yogi Flow mala krásnu sladkú vôňu indickej ruže a mandľového oleja. Ak ste ešte sprchové peny od Rituals nevyskúšali, tak po vytlačení majú podobu gélu, ktorý začne pri nanášaní peniť. Vôňa je veľmi intenzívna, takže ju je na pokožke cítiť aj po opláchnutí. Peny sú veľmi jemné a hydratačné.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, tieto peny od Rituals naozaj stoja za to, len sú teda dosť drahé

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, je to zábava a krásne voňajú

Balea – Blueberry Love Rasiergel, 150 ml
Minuli sme aj ďalší gél na holenie od Balea so sladučkou čučoriedkovou vôňou. Gél má fialovú farbu a je poriadne hustý, vďaka čomu pokožku dobre chráni pred podráždením.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, tento čučoriedkový je najlepší

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Bioderma – Sensibio H2O, 500 ml
Tá najznámejšiu micelárku od Biodermy snáď netreba nijako špeciálne predstavovať. Je veľmi jemná k pleti aj očiam, dobre dočistí zvyšky make-upu, dokonca rýchlo upokojí pleť v okolí očí podráždenú odličovačom vodeodolného make-upu (mali sme tú česť s nehorázne štípajúcou Niveou). Micelárka je bez vône, nelepí a na pleti nezanecháva povlak.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, naozaj je dobrá, ale aj niektoré lacnejšie sú k pleti rovnako šetrné

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Vichy – Pureté Thermale 3 in 1 Solution Micellaire, 30 ml
Malé cestovné balenie micelárky od Vichy sme dostali v LadyBoxe. Táto micelárka bola z tých lepších, ktoré nezanechávajú na pleti pocit lepkavosti, sú bez výraznej vône a čo je najdôležitejšie sú jemné k pleti. Tak ako všetky produkty od Vichy aj táto micelárka obsahuje termálnu vodu. Pri nanášaní na pleť však trochu na tampóne penila.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi NIE, s inými sme boli spokojné o čosi viac

Či by tento produkt sovičky odporučili? Asi NIE, za tie peniaze už radšej Biodermu

Garnier – Posilňujúci odličovač očí 2 v 1, 125 ml
Opäť sme minuli aj ďalší odličovač očného make-upu. Tieto dvojfázové určené aj na vodeodolný make-up máme úplne najradšej, pretože špirálu aj linky rýchlo rozpúšťajú a nedráždia oči. Garnier spolu s Mixou sú našimi najobľúbenejšími. Tento od Garnier je trošku mastnejší, no zaručene neštípe a nedráždi oči ani pokožku.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Essence My Skin – Mattifying Cleansing Wipes, 25 ks
Tieto čistiace zmatňujúce obrúsky na tvár od Essence sú novým produktom v sortimente. Obsahujú výťažky z liči a hrozna a sú určené na zmiešanú pleť. Obrúsky síce pekne voňali, boli primerane vlhké a neštípali ani nedráždili pleť, no boli príliš malé a príliš tenké.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE, tieto nové vo fialovom balení si už určite nekúpime

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE


Swisso Logical – Day Cream, 5 ml
Vzorku nočného krému sme vďaka LadyBoxu vyskúšali už dávnejšie a teraz sme rovnako vďaka LB vyskúšali aj denný krém od Swisso Logical. Krémik bol určený na suchú pleť, preto som ho aj napriek tomu, že bol určený na deň, používala ako nočný krém. Krémik síce nebol mastný a dobre sa vstrebával, no pod make-up bol až príliš hutný. Bola to fajn vzorka na vyskúšanie.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? Asi NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? Asi NIE

SkinBlossom – Age Resist, 5 ml
Vzorku antiage hydratačného krémiku sme mali z Biobeauty boxu, ktorý sa špecializuje na bio kozmetiku. Krém bol hustý, takže som ho minula ako nočný krém. Mal bylinkovú vôňu a síce som za tie tri či štyri použitia neprišla na žiadne super účinky, nebol ani najhorší.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? Asi NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? Ťažko povedať, ale ÁNO tým z vás, ktoré hľadajú na vyskúšanie nejaké nové antiage produkty

Missha – Pure Source Sheet Mask Caviar, 1 ks
Vyhladzujúca a vyživujúca maska s kaviárom od kórejskej značky Missha je jednou z mnohých, ktoré máme v zásobe. Aj keď kaviár v kombinácii s maskou na tvár neznie dvakrát lákavo, maska vôbec nesmrdela, príjemne hydratovala pleť a podľa popisu ju vraj ešte aj vyhladzovala, revitalizovala a vyživovala.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? Ťažko povedať, ale ÁNO tým z vás, ktoré hľadajú na vyskúšanie nejaké nové antiage produkty

Nesura – Pore Deep Charcoal Strip For Nose Care, 3 ks
Pomaly míňame posledné kusy čistiacich pásikov na nos, ktoré máme z eBayu. Zdá sa mi, že nieto neboli až také účinné, ako tie od The Face Shop, ale čo to vyčistili.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE


Essence Guerilla Gardening LE – Eyebrow Mascara, 01 Garden Girls, 6 ml
Táto farebná špirála na obočie z limitky od Essence bola jednou z celkom prvých, ak nie úplne prvá, ktoré sa u nás vôbec dali kúpiť. Dala sa kúpiť v bledšom a tmavšom odtieni (toto je bledší), mala klasickú kefku z jednej strany s dlhšími štetinkami a obsahovala aj vlákna, ktoré obočie zhusťovali. Na to, že táto farebná špirála na obočie bola jednou z prvých, tak bola veľmi fajn.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi NIE, našli sme lepšiu

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, ak to chcete vyskúšať, takéto farebné špirály na obočie sú už teraz v bežnom sortimente Essence aj Catrice

Essence Circus Circus LE – Circus Circus Eau de Toilette, 7 ml
Kabelkové balenie voňavky z limitky Circus Circus, ktorá ak si dobre pamätám na Slovensku nebola, sme dostali ako darček k nákupu v e-shope mel.sk. Vôňa bola sladká, ovocná, celkom príjemná, vhodná hlavne na leto, kedy sme väčšinu z nej aj minuli. Pekné bolo aj balenie a je teda veľká škoda, že táto limitka nebola aj u nás.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi ÁNO, vôňa bola síce dosť sladká, no celkom sa nám páčila

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, ale to je už bezpredmetné, keďže tento produkt sa už nedá zohnať

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...