utorok 6. januára 2015

LUSH haul UK

Vynechať zastávku v obchode LUSH počas návštevy Anglicka by bol normálne hriech, keďže u nás sa táto úžasná kozmetika vôbec nepredáva a najbližšie ju môžeme dostať z Čiech za nehorázne poštovné. Síce sme si nenakúpili veľa, no rozhodli sme sa vyskúšať skôr také neobyčajné produkty, ktoré sa iba tak bežne nedajú kúpiť v normálnej drogérke. Samozrejme sme si dopriali aj dva famózne lip scruby, ale poďme pekne po poriadku.


LUSH – Snow Fairy LE Shower Gel
Tento prchový gél je z vianočnej limitovanej edície, má úžasnú cukríkovo sladkú hruškovú vôňu, hustú konzistenciu, je ružový a sú v ňom drobučké modré trblietky. Och tomu sa hovorí rozmaznávať sa produktami od LUSH.


LUSH – Sandstone Soap
Táto kocka špeciálneho pieskového mydla, ktoré vlastne slúži ako peeling má prekrásnu citrusovú vôňu, obsahuje skutočný piesok a ďalej množstvo rôznych olejov ako je napríklad repkový, kokosový a koriandrový. Mydlo vlastne funguje ako celotelový peeling, takže v sprche namiesto klasického peelingu použijete toto tuhé peelingové mydlo, ktorého pieskové čiastočky poriadne vyčistia a prekrvia pokožku.



LUSH – Percup Massage Bar
Masážny blok plný kofeínu a rôznych olejov je určený na prekrvenie, hydratovanie a vyživenie pokožky. Tento tuhý blok sa používa tak, že ním masírujete pokožku a on sa pôsobením tepla pomaličky rozpúšťa. Masážny blok Percup je vyrobený z kakaového a bambuckého masla, celých kávových zŕn, panenského kokosového, jojobového a koriandrového oleja a množstva ďalších pre pokožku priateľských zložiek.



LUSH – First Snow LE Sparkling Dusting Powder

Ako kombináciu k masážnemu bloku Percup, ktorý je sám o sebe trochu mastný nám predavačka odporučila tento trblietavý púder zo zimnej limitovanej edície, ktorý absorbuje prebytočný olej a pokožka zostane nádherne hladká a ako bonus aj pekne trblietavá ako čerstvo napadaný sneh.. Púder má jemnú citrusovú vôňu a dá sa používať samostatne na rozžiarenie pokožky, alebo v spomenutej kombinácii s masážnymi blokmi.



Neodolali sme a lip scruby sme si museli kúpiť až dva. Lákal nás aj ten s vôňou popcornu a tiež vianočná limitovaná edícia červeného scrubíku s vôňou Coca-Coly, no nakoniec vyhrali nasledovné dva.


LUSH – Mint Julips Lip Scrub
Tento pepermintovo vanilkový scrub má sviežu pepermintovú chuť aj vôňu. Je vyrobené z cukru z prídavkom jojobového olej, pepermintový olej a vanilkový extrakt.

LUSH – Bubblegum Lip Scrub
Jedným z úplne najpopulárnejších produktov od LUSH je určite tento ružový lip scrub, ktorý vonia presne ako tá najsladšia ovocná žuvačka. Aj tento scrub je vyrobený z cukru s prídavkom jojobového oleja.


LUSH – Charity Pot Hand & Body Lotion
Charity pot je krémik, ktorého kúpou podporíte charitatívnu organizáciu. Tento výživný krémik má trochu redšiu konzistenciu a jemnú ružovo-bylinkovú vôňu. Zloženie bohaté na výživné látky je obohatené napríklad o olivový, jojobový, moringový a ylang ylang olej, bambucké maslo, vanilku a gél z aloe.


Na Slovensku síce Lush nemáme, no v Čechách je a mnohé z vás často nakupujú aj v zahraničí, preto by nás zaujímalo aké sú vaše obľúbené výrobky od LUSH.

3 komentáre:

  1. Nevím proč, ale mě LUSH nějak nebere. Měla jsem od nich několik výrobků, nejvíc se mi líbil cukrový tělový scrub, co byl v nějakým boxu. Jinak mýdlo mi leží na vaně už jak dlouho a stejně radši použiju sprchové mléko nebo gel. Bomba do koupele byla sice zábavná, ale taky jinak docela k ničemu. :D
    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. TIe šumivé bomby do kúpeľa neberú ani nás, ale tieto veci nás dosť zaujali. Hlavne tie scruby na pery sme už dávno chceli vyskúšať.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...