nedeľa 11. januára 2015

New in december 2014

V decembri sa nám nových vecí pomerne nakopilo a to aj vďaka Vianočným darčekom, ktoré sme si síce v podstate kúpili samy v UK, no niektoré veci, sme si predsa len nechali pod stromček a namiesto novembrových noviniek sa tak dostali až do decembrového článku.

Benefit – Sizzlin‘ Six
Najväčšiu radosť sme si určite spravili týmto sample kitom od Benefitu, ktorý obsahuje produkty, z ktorých sme doteraz ani jeden nemali možnosť vyskúšať. Balíček obsahuje lícenku Dandelion, lesk na pery Dandelion, Benetint, špirálu BADgal Lash, rozjasňovač Girl Meets Pearl a populárny POREfessional.


Real Techniques – Nic’s Picks
Ďalším mega super darčekom, ktorý sme si dopriali je limitovaná kolekcia štetcov Real Techniques, ktorá obsahuje 5 štetcov, z ktorých 3 sú exkluzívne vyrobené pre túto kolekciu a samostatne sa nepredávajú.


Taylor Swift – Wonderstruck
Taktiež sme si dopriali parfum a síce to nie je mega luxusná značka ako by ste očakávali, no je to úplne úžasne voňajúci Wonderstruck od Taylor Swift, ktorý sa u nás nepredáva a je to obrovská škoda. Wonderstruck patrí do kategórie denných kvetinovo-ovocných vôní s drevitým základom. Vôňa je jemne sladká a cítiť z nej hlavne ovocnú vôňu malín a černíc v kombinácii s kvetinovými podtónmi. Parfum má navyše prekrásne balenie, však posúďte.


Sleek – i-Divine Vintage Romance Palette
Paletkou od Sleek, po ktorej sme už dávno túžili bola Vintage Romance, takže sme neváhali a kúpili sme si ju. Paletka obsahuje prevažne hnedé a fialové odtiene a čoskoro sa dočkáte aj samostatného článku s kopou fotiek.


Catrice – Colour Correcting Mattifying Powder, 010 Delicate Blossom
Toto už je prvý produkt, ktorý sme si kúpili pri bežnom nákup v DMke. Tento štvorfarebný matujúci púder, ktorý by mal vyrovnávať farebné nedokonalosti pleti sme doteraz nikdy nevyskúšali, no zaujala ma práve tá celková kombinácia všetkých farieb. Nečakáme zázraky, no snáď nás nesklame.



Catrice – All Matt Plus Shine Control Powder, 015 Natural Beige
Okrem nového púdru, sme siahli aj po našom obľúbencovi All Matt, s ktorým sme dlhodobo veľmi spokojné.



Balea – Rasiergel Sweet Vanilla
Potrebovali sme aj gél na holenie a keďže sme si veľmi obľúbili tie od značky Balea, veľmi nás potešilo, že sme objavili nový s vôňou sladkej vanilky v peknom žlto-modrom balení.


Ziaja – Manuka Tree Purifying Gently Exfoliating Night Cream
Ziaja – Manuka Tree Purifying Astringent Face Toner
Dvojicu produktov od Ziaja z novej línie Manuka Tree sme dostali na vyskúšanie a recenzovanie. Výrobky sú určené na boj s akné, ktoré priznajme si, má sem tam každá z nás. Okrem toho redukujú čierne bodky, hydratujú pleť, zosvetľujú pigmentové škvrny a zjednocujú tón pleti. Viac sa čoskoro dočítate v pripravovanej recenzii.


Catrice – Nail Lacquer, 46 Berry Potter & Plumbledore
Catrice – Nail Lacquer, 50 Glitterazzi
Rimmel – Glitter Bomb Top Coat, 021 Bedazzle
Oba laky od Catrice patrili medzi odtiene, ktoré sme si už dávno chceli kúpiť, takže sme si v decembri spravili aj takúto radosť. Trblietkový lak od Rimmel ma zaujal svojou netradičnou kombináciou trblietok.




Pupa – Lasting Color Velvet Matt, R181 02
Pupa – Lasting Color Velvet Matt, R169 06
Tieto laky Pupa s matným zamatovým efektom dostala sestra ako darček od kamarátky. Oba odtiene sú veľmi pekné.


Yankee Candle – Midsummer’s Night Car Jar
Síce to nie je kozmetika, no pod stromčekom som si našla takýto osviežovač vzduchu do auta od Yankee Candle. Vonia úplne úžasne a je to presne vôňa vhodná do auta, nič sladké ani ovocné, ale príjemná relaxačná vôňa pižma, pačuli, šalvie a mahagónu. 


A čo ste na Vianoce dostali vy? Našli ste si pod stromčekom aj nejaké kozmetické vychytávky a prekvapenia? Keď nám do komentárov napíšete odkaz na vaše new in, rady sa prídeme pozrieť.

9 komentárov:

  1. Veľmi pekny článok!:) Ten osviežovač do auta som dala pod stromček aj ja ockovi a aj mne pekne a príjemne vonia:)) ja som si pod stromčekom našla toto a som s vecmi veľmi spokojná O:)http://secretofwonderfulworld.blogspot.sk/2015/01/co-som-dostala-na-vianoce-2014-what-i.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wau,dostala si naozaj krasne veci :)) vsetky by som brala :) navnadia si ma na tu sleek paletku...mam zatial au naturel (tu si objednam este raz,lebo najlepsie tiene uz mam skoro vypotrebovane), storm a najnovsiu oh so special....rozmyslam,ze ich asi budem potrebovat vsetky,okrem tych kiki-riky paletiek ako rio rio a podobne. inak, ta sada benefit je uzasna :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj my zbožňujeme Sleek paletky, okrem tejto máme už asi rok Garden of eden a tiež Bad girl http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/02/sleek-paletky.html ešte by sme veľmi chceli tú Arabian nights, ktorú však v UK v obchodoch mali už vypredanú, lebo to bola iba limitka, ale aj Vintage romance bola najskôr limitka a potom ju vrátili do sortimentu. Tie tiene sú veľmi kvalitné a dobre pigmentované, takže sa oplatia.

      Odstrániť
  3. Wau, tie vecičky z UK ma dostali, hlavne ma zaujal Benefit balíček a vôňa :-)

    http://miskasiska25.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sestra o voňavke snívala od prvého dňa, to bola jedna z top vecí, ktoré sme si chceli priniesť, lebo ich u nás nemajú. Ten Benefit kit sme tak náhodou objavili, pozerali sme aj mnohé iné, no tie obsahovali veci, ktoré už máme, ale tento nás dosť prekvapil, hlavne ho nemali v každom obchode, nakoniec sme naň natrafili myslím v Debenhams.

      Odstrániť
  4. no to je pekná kôpka nádherných vecičiek. Ale viete, čo ma zaujalo najviac? Tá vôňa do auta - vyzerá tak chutne!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi pekne vonia, tak zaujímavo. Po novom majú Yankee Candle napr. aj v Panta Rhei

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...