nedeľa 25. januára 2015

Simple & St. Ives cleansing wipes haul

Značky Simple a St. Ives sa na našom ani českom trhu zatiaľ zohnať nedajú, no nám sú už dlhšie dobre známe a máme ich odskúšané. Simple sa špecializuje najmä na starostlivosť o citlivú pleť, už sme predtým od tejto značky vyskúšali odličovač, či value set ktorý obsahoval čistiaci gél, odličovacie obrúsky a hydratačný krém, ktorý patrí k mojim najobľúbenejším. Značka St. Ives je zasa populárna najmä pre svoje scruby na tvár, ktorým sme úplne prepadli, ale za vyskúšanie tiež stoja aj sprchové gély a ďalšie produkty o ktoré rozširuje St. Ives svoj sortiment.

Keďže s oboma týmito značkami máme zatiaľ najmä dobré skúsenosti, keď sme boli v Londýne sme využili príležitosť a poobzerali sa po nejakých nových produktoch. Hneď nám do oka padli odličovacie obrúsky od Simple ako aj od St. Ives s ktorými sme sa stretli po prvýkrát. Vždy rady pátrame po nových a lepších čistiacich obrúskoch na tvár a keďže make-up je našou takmer každodennou rutinou, nie je ich v zásobe nikdy dosť.


Simple – Cleansing Facial Wipes, 25 ks
Tieto odličovacie obrúsky sú jemné a majú zloženie šetrné aj k citlivej pleti, ktorú po použití osviežia a zhydratujú. Obsahujú pro-vitamín B5 a vitamín E, sú bez obsahu alkoholu či olejov, takže pleť nevysušujú ani zbytočne nemastia a neobsahujú ani žiadne prídavné vône, farbivá či iné chemikálie ktoré by mohli podráždiť pleť. Poradiť by si mali dokonca aj s vodeodolnou špirálou.


Simple – Oil Balancing Cleansing Wipes, 25 ks
Tieto obrúsky obsahujú zmes aktívnych zložiek, ktorá napomáha k oživeniu pleti, jej tonizovaniu a odstráneniu make-upu a zanecháva pleť čistú a sviežu. Obsahujú tiež prírodný zinok PCA, ktorý absorbuje prebytočné oleje a phytosphingosine, ktorý napomáha k redukcii akné. Neobsahujú alkohol, oleje, prídavné vône, farbivá či chemikálie, ktoré by mohli dráždiť pleť. 


Simple – Radiance Brightening Wipes, 25 ks
Ak túžite po zjednotenej a žiarivej pleti, siahnite po týchto čistiacich obrúskoch. Obsahujú výťažky z manga, ktoré napomáhajú k odstráneniu nečistôt a celkovému vyčisteniu pleti a tiež hydratačné zložky, glycerín a bisabolol, ktorý sa nachádza v harmančeku. Neobsahujú alkohol, oleje, prídavné vône, farbivá ani chemikálie, ktoré by mohli podráždiť pleť.


St. Ives – Refreshing Facial Cleansing Wipes, 35 ks
St. Ives osviežujúce čistiace obrúsky pre normálnu & kombinovanú pleť. Čistia ju a tonizujú, efektívne odstraňujú make-up a poradiť by si mali aj s vodeodolnou špirálou. Sú bez obsahu alkoholu, no obsahujú výťažky z harmančeka, ktoré pleť upokojujú a zanechajú ju na pocit jemnú a hladkú.


St. Ives – Gentle Facial Cleansing Wipes, 35 ks
St. Ives jemné čistiace obrúsky pre suchú & citlivú pleť. Jemne ju čistia a upokojujú, efektívne odstraňujú make-up, dokonca aj ten vodeodolný. Sú bez obsahu alkoholu a prídavných vôní. Obsahujú výťažky z prírodne upokojujúceho aloe vera a mandľový olej, ktoré zanechávajú pleť jemnú a na dotyk hladkú.

To ako sme boli s obrúskami spokojné sa dozviete už čoskoro v každomesačných Empties, alebo možno v samostatnej recenzii. A čo vy, už ste niektoré z nich vyskúšali? Ktoré sú vaše najobľúbenejšie odličovacie obrúsky?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...