nedeľa 8. februára 2015

New in január 2015

Tak a máme tu prvé tohtoročné novinky. V januári sme si nakúpili pár zaujímavých produktov, vlasovú kozmetiku Schwarzkopf, prekrásny trblietkový lak Essence a dokonca novú špirálu od Maybelline, ktorá si nás hneď získala. Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

Schwarzkopf – Essence Ultime Biotin+ Volume Shampoo
Čokoľvek z tejto rady vyvinutej v spolupráci s Claudiou Schiffer som chcela vyskúšať už veľmi dávno, pretože je to drogériová rada profesionálnej kaderníckej kozmetiky a keďže moja kaderníčka používa práve kozmetiku Schwarzkopf, tak som sa rozhodla, že jej dám šancu aj napriek trochu vyššej cene. Vďaka vzorkám sme už mali možnosť vyskúšať zlatú verziu šampónu a z LadyBoxu zase máme masku na blond vlasy a tiež z profesionálnej rady nezmývajúci kondicionér a v plnom balení máme už dlhšie masku z profesionálnej červenej rady.
Ale poďme späť k šampónu, ktorý obsahuje Ultime-4-Complex – výnimočnú kombináciu výťažkov z perál, pantenolu, ušľachtilého proteínu a keratínu. Šampón je určený na jemné vlasy, ktorým dodáva extra dávku objemu. Šampón tiež úplne úžasne vonia, presne tak ako tie u kaderníčky.

Schwarzkopf – Essence Ultime Biotin+ Volume Spray Conditioner
Aby sa šampón v mojom košíku necítilo osamotene, tak som tam priložila aj kondicionér v spreji, ktorý je z rovnakej fialovej rady. Kondicionér má rozprašovač, takže jeho aplikácia je úplne jednoduchá a ľahko si ho nanesiete rovnomerne po celej dĺžke vlasov. Tento kondicionér sa neoplachuje, stačí ho nastriekať na umyté, uterákom jemne presušené vlasy a je to hotovo. Okrem objemu kondicionér zaručuje aj o 3x jednoduchšie rozčesávanie vlasov. Tento produkt má tiež úplne úžasnú salónovú vôňu, takže ak niekedy pôjdete okolo nich v obchode, určite k nim privoňajte.


Rexona – Happy 48h Active Apti-perspirant
Rexona – Sexy 48h Active Apti-perspirant
V obchode ma zaujali tieto deo-spreje, síce najskôr kvôli zľavnenej cene, ale potom aj svojim balením. Oba sú z parfemovanej kolekcie s vylepšeným zložením a bez obsahu alkoholu.


Maybelline – Lash Sensational Mascara, black
Táto nová špirála od Maybelline ma zaujala hlavne vďaka svojej tvarovanej gumenej kefke, ktorá úplne zodpovedá mojim predstavám. Špirálu sme už aj vyskúšali a naozaj sme s ňou boli spokojné. Nezlepuje, nehrudkuje, dá sa naniesť v dvoch vrstvách, kefka je úplne perfektná a počas dňa sa nedrobí ani nerozmazáva. Snáď ešte dodám, že v DM-ke ju majú momentálne za uvádzaciu cenu 6,99 € http://www.dm-drogeriemarkt.sk/dlhodobo_nizke_ceny/ a ako darček k nej dostanete aj kozmetickú taštičku, ktorú som zabudla odfotiť http://www.dm-drogeriemarkt.sk/bonus-k-nakupu/ 



Essence – Effect Nail Polish, 20 Hidden Garden
Na tento trblietkový lak sme už taktiež pozerali veľmi dávno. Jeho základ tvoria drobné zlatisté trblietky, v ktorých je množstvo väčších rôznofarebných trblietok.


Freeman – Facial Clay Mask Avocado & Oatmeal
Freeman – Facial Anti-stress Mask Dead Sea Minerals
Freeman – Cucumber Peel-off Mask
Ako keby sme nemali dosť masiek, ale keďže sme pred pár dňami minuli poslednú z našich Freeman zásob, tak sme neodolali a opäť sme si tie, ktoré sa dajú zohnať normálne v drogérke dokúpili. Bledozelená avokádovo-ovsená a modrá s minerálmi z mŕtveho mora sú ílové, po nanesené zaschnú a potom ich stačí opláchnuť. Tmavozelená uhorková je klasická zlupovacia, stačí ju naniesť v hrubšej vrstve na celú tvár a počkať kým nie je úplne suchá (15 – 20 min.) potom ju celú zlúpnete.


Vyskúšali ste už niektoré z produktov, ktorými sme sa zásobili v januári? Zaujíma nás hlavne váš názor na novú špirálu od Maybelline, ktorá nás totálne prekvapila.

2 komentáre:

  1. Sovičky, prosím vás, kde (v ktorej drogérke) kupujete Freeman masky v týchto jednorazových baleniach? Ja som ich nikde ešte nevidela. A teším sa, keď nám ukážete láčik Essence :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V 101 drogérii som ich kupovala teraz naposledy a predtým sme ich mali z Kauflandu ;) Na láčik sa tešíme aj my :)))

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...