utorok 17. februára 2015

Empties január 2015

V našich januárových empties sa zase objavuje dokonalý mix produktov. Opäť sa nám raz podarilo dobojovať to s niekoľkými staršími vecami, minuli sme pár obľúbených produktov a vyskúšali sme aj pár pre nás nových vecí.



Herbal Essences Clealry Naked - Moisture Shampoo, 400 ml
Tento šampón som už raz mala príležitosť vyskúšať, vtedy v americkej verzii a tento krát sme ho vyskúšali v tej britskej. Jediný rozdiel, ktorý som postrehla bol iba v trošku odlišnom balení, samotný šampón sa nelíšil. Má úplne úžasnú sviežu, jemne sladkastú bylinkovo-mätovú vôňu. Vlasy sú po použití jemné, čisté, dobre umyté a odmastené. Tento šampón, ako aj ostatné výrobky z rady Naked sú samozrejme bez obsahu silikónov, parabénov a farbív.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, ak by sa nejakým zázrakom začal u nás predávať, hneď by sme sa zásobili

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, je výborný, ako ho niekde objavíte, určite ho vyskúšajte, ako aj ostatné výrobky zo sady Naked

Palmolive – Smooth Delight Shower Milk, 250 ml
Sprchový gél od Palmolive bol naozaj veľmi hustý a tiež vytváral hustý voňavú penu. Vďaka obsahu 100% prírodného makadamiového oleja, kakaa a hydratačného mlieka zjemňuje a zvláčňuje pokožku. Tento sprcháč sme dostali v niektorom z LadyBoxov, no musíme ho pochváliť, pretože pokožka bola po jeho použití na dotyk jemná a aj pekne voňal.
                                            
Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, bol naozaj hustý, krémový a pekne voňal

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Balea – Creme-Ol Dusch Peeling, 200 ml
Ak máte rady peelingy, tak tieto sprchové od Balea, ktoré kúpite v DM-ke určite veľmi dobre poznáte. Tento náš bol v zimnej jablkovo-škoricovej vôni, no nedávno som videla aj nový pomarančovo-mandarínkový. Peelingové zrniečka sú jemnejšie, takže určite vhodné aj na jemnejšiu pokožku, ktorú drsnejšie peelingy môžu podráždiť. Olejové zložky na báze mandľového oleja zase pokožku ošetria. Vôňa bola úplne úžasná, jablková bola trochu sviežejšia a dobre ju dopĺňala korenistá škoricová vôňa.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, ak ste ho ešte nemali, tak sa po ňom určite porozhliadnite v DM-ke, pretože skutočne pekne vonia


Avon – Outspoken by Fergie Body Lotion, 150 ml
Toto telové mlieko bolo súčasťou balíčka s rovnomennou vôňou. Voňavka bola naozaj veľmi dobrá, no ďalšie dva produkty nás až tak neuchvátili. Tento mesiac sme sa teda pousilovali, aby sme ich minuli, pretože nám iba zavadzali v skrinke. Telové mlieko bolo riedke, dobre sa rozotieralo, pomerne rýchlo sa vstrebalo a nezanechávalo mastný pocit. Mlieko však bolo pomerne dosť silno parfémované a okrem toho, že prenikavo voňalo, vôbec nemalo na pokožku žiaden kladný účinok.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Avon – Outspoken by Fergie Body Spray, 75 ml
Toto bol rozhodne najhorší z trojice produktov Outspoken. Tento deosprej bol hrozne alkoholový, pritom vôbec nemal nejaký dlhodobý účinok. Bola to naozaj katastrofa.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Balea – Mango Mambo Deo Bodyspray, 200 ml
Ďalším deosprejom, s ktorým sme vôbec neboli spokojné je tento z letnej limitky Balea. Sprej mal naozaj pekný mangovú vôňu a ani z neho neprerážal alkohol, no jednoducho sklamala výdrž a to na plnej čiare. Po aplikácii naozaj pekne voňal, no už po pár hodinách sa úplne vytratila všetka vôňa aj účinok, ktorý by takýto produkt mal mať. Ak sme nechceli aby okolo nás lietali muchy, tak už okolo obeda bolo nutné aplikovať nejaký iný deodorant.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE, s výrobkami značky Balea sme väčšinou veľmi spokojné, preto sme sa ešte v lete rozhodli vyskúšať aj ich deosprej, no a ako vidíte, trvalo nám vyše pol roka kým sme ho minuli.

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Garnier Mineral – 5 Protection Skin + Clothes 48 h Floral Fresh, 150 ml
Ďalší z nových deosprejov od Garnier, ktoré spoznáte podľa fialového vrchnáčika. Deosprej je už tradične bez obsahu alkoholu a parabénov. Táto rada je obohatená o Mineralit, prírodný absorbčný minerál vulkanického pôvodu. Nová rada 5 Protection poskytuje kompletnú ochranu proti zápachu, vlhkosti, podráždeniu pokožky, bielym škvrnám na čiernom a žltým na bielom oblečení. Tento konkrétny má nevtieravú sviežu kvetinovú vôňu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, deospreje od Garnier nám veľmi vyhovujú

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Skintimate - Moisturizing Shave Gel Strawberry Tangerine Twist, 238 g
Gél na holenie z americkej drogérky od Skintimate bol hustý, dobre penil a pokožku nevysušoval a tá bola po holení jemná a hladká. Tento konkrétny mal príjemnú vôňu jahôd a mandarínok. Tieto gély sa rozhodne sa oplatia, ich cena je pomerne nízka a kvalita je výborná, niečo ako tie od Balea u nás.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, hoci u nás sa kúpiť nedá


Garnier - Essentials Sensitive Upokojujúci odličovač 2 v 1, 200 ml
Tento odličovač sme už poriadne dlho nemali, kedysi sme ho používali pravidelne, bol to jeden z prvých dvojfázových odličovačov vôbec. Teraz sme ho už zväčša nahradili naším najobľúbenejším odličovačom od Mixy. Tento od Garnier je však fajn, dobre odlíči aj vodeodolnú špirálu a nedráždi oči. Zostáva po ňom ale na pokožke jemný mastný film, no jeho výhodou je zase väčší objem oproti tomu od Mixy.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Mixa - Bi-phase Cleanser, 125 ml
Náš najobľúbenejší odličovač a stálica v empties. Našu recenziu nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/mixa-soothing-toner-mixa-bi-phase.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Jordana - FabuLiner Liquid Eye Liner, 01 Black, 1,54 g
Túto tekutú linku v pere od americkej značky Jordana sme si priniesli priamo z USA. Vydržala naozaj dlho a doteraz celkom nevyschla, už sa s ňou však zle manipuluje, pretože koniec hrotu už nenasáva linku a "nepíše". S touto linkou som bola naozaj veľmi spokojná. Ľahko sa s ňou narábalo a dala sa s ňou nakresliť precízna linka, hrot bol pomerne tenký a pevnejší, nie však tvrdý. Pigmentácia bola tiež výborná, linka bola skutočne čierna. Výdrž bola viac než dobrá a počas dňa sa nerozmazávala, nemrvila, ani nič podobné, no vodeodolná nie je, tak to neodporúčam pokúšať. Odlíčenie bolo jednoduché, dvojfázový odličovač si s ňou hravo poradil. Veľmi priaznivá je aj jej cena, za tie 2 $ sa skutočne oplatí.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, už dokonca aj minuli a majú jednu v zásobe

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, rozhodne vám ju odporúčam vyskúšať. Myslím že kozmetika Jordana je už dostupná aj v niektorých e-shopoch v Čechách a na Slovensku


Balea – Odličovacie obrúsky Čerešňový sen, 25 ks x 2
Limitované edície odličovacích obrúskov Balea sú naše najobľúbenejšie limitky od tejto značky, pretože sú kvalitné a vždy prekrásne voňajú, takže sa zakaždým tešíme na večerné odličovanie. Ak Balea obrúsky nepoznáte, tak ich určite niekedy vyskúšajte. Sú z hrubšieho materiálu, majú štruktúrovaný povrch, takže lepšie odstránia zvyšky make-upu, sú dostatočne veľké aj pevné, tak akurát vlhčené a vždy úplne úžasne voňajú.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, tieto čerešňové sú naozaj úžasné

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Holika Holika – Juicy Mask Sheet Tea Tree, 1 ks
Tieto plátené masky sme na eBay-i objavili už veľmi dávno. Táto konkrétna s výťažkami z čajovníka je určená na čistenie pleti. Maska sa po 15-20 minútach pôsobenia odstráni a zvyšok sa nezmýva, takže pleť aj jemne hydratuje a v prípade mastnejšej a normálnej pleti nie je potrebná aplikácia hydratačného krému.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, majú ich v rôznych variantách, takže v prípade záujmu si vyberie každá z vás podľa vlastnej potreby


Holika Holika – Pig-nose Clear Black Head 3-step kit, 2 ks
Po prvý krát sme vyskúšali aj populárnu 3-krokovú sadu na čistenie nosa od známej kórejskej značky Holika Holika. Sada obsahuje tri rôzne pásiky na nos, z ktorých má každý iný účinok. Prvým krokom je zvlhčujúci pásik, ktorý by mal roztiahnuť póry a tým zvýšiť účinok druhého kroku. V poradí druhým krokom je klasický pásik, ktorý sa prilepí na navlhčený nos a nechá sa zaschnúť po dobu 10 – 15 minút, tento pásik sa mi zdal naozaj kvalitný, pretože dobre vyčistil menšie aj väčšie póry. Tretí krok bol v podobe gélového pásika, ktorý mal mať účinok záverečnej masky, ktorá póry opäť stiahla.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, ale samostatne by sme si kúpili iba 2. krok, ktorým sú klasické pásiky. Všetky produkty z tohto 3-krokového systému sa na eBay dajú kúpiť aj samostatne.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

The Face Shop – New Zealand Volcanic Clay Black Head Charcoal Nose Strip, 1 ks
Tieto pásiky sú jedným z našich najlepších objavov z kórejskej kozmetiky. Obsahujú vulkanické bahno vďaka čomu účinne čistia póry.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Essence – Nail Art Nail Polish Remover Ultra, 150 ml
Najúčinnejším odlakovačom na nechty, ktoré sme doteraz vyskúšali je určite tento fialový (keď je plný je fialový) od Essence. Je určený na odstraňovanie ozdôb, odlakovávanie trblietkových lakov a dokonca by mal nechty zbavovať nepekného zafarbenia spôsobeného niektorými lakmi. Je súčasťou rozšírenej ponuky Essence, takže ho nekúpite v DMke, no bežne sa dá kúpiť napríklad v Tescu, alebo si ho môžete objednať z www.mel.sk

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Essence - Studio nails 24/7 nail base, 8 ml
Úplne najlepším podkladovým lakom, ktorý sme v našich obchodoch objavili je určite tento od Essence. Má mliečnu farbu a hustejšiu konzistenciu, na nechtoch tak vytvára hrubšiu základnú vrstvu, ktorá vyplní nedokonalosti a pre farebný lak vytvorí trochu matný podklad, na ktorý sa ľahko a v rovnomernej vrstve nanášajú všetky druhy lakov. Viac o tomto podkladovom laku sa dočítate v našej recenzii tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/nail-tips.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, našťastie sme si spravili poriadnu zásobu, lebo pred časom tento lak vypadol z ponuky a zatiaľ nebol opätovne zaradený do predaja

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...