nedeľa 15. marca 2015

Empties február 2015

V našich februárových empties zase máme množstvo najrôznejších produktov, mnoho z nich sme si priniesli zo zahraničia a ďalšiu veľkú skupinu zase tvoria tie, ktoré sme mali z krabičky krásy. Samozrejme sa opäť objavujú aj naši obľúbenci a stálice našich empties, ktoré používame pravidelne.



Philip B – African Shea Butter Gentle & Conditioning Shampoo, 15 ml
Philip B – Light-Weight Deep Conditioning Créme Rince, 15 ml
Vzorky šampónu a kondicionéru prestížnej Hollywoodskej značky Philip B. Šampón s africkým bambuckým maslom šetrne odstraňuje mastnotu a stylingové produkty z vlasov. Je vhodný na všetky typy vlasov a tiež na farbené vlasy. Obsahuje Pantenol a výťažky zo 16-tich rastlín. Šampón mal hustejšiu krémovú konzistenciu, no trošku slabšie penil. Kondicionér s africkým bambuckým maslom, výťažkami z pšeničných klíčkov a sójovými proteínmi s ľahkým zložením nezaťažujúcim vlasy je určený na zlepšenie pružnosti a posilnenie vlasov. Kondicionér bol hustý, krémový a príjemne jemnučko voňal.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Tieto produkty by sme si asi nekúpili, pretože patria medzi predražené značky, nevravím že neboli príjemné, no nie je to to, čo preferujeme.

Či by tento produkt sovičky odporučili? Voči kvalite produktov nemáme žiadne výčitky, takže ÁNO naše odporučenie tieto produkty určite dostávajú.

Anatomicals – You Need a Blooming Shower! Your Nose Smells Rose Body Cleanser, 250 ml
Ďalší zo sprchových gélov Anatomicals, ktoré sme mali z LadyBoxu. Viem, že niektorí sú z tejto značky hotoví, no náš prípad to absolútne nie je. Uznávame, že tieto sprcháče majú zaujímavé balenia s obrázkami a nápaditými názvami a popismi, no to je tak všetko. Čo sa kvality produktov týka, to už nie je žiadna sláva. Tento sprchový gél v tube, sa mi zdal o málilinko lepší než tie v balení s pumpičkou, pretože aj napriek tomu, že bol riedky aspoň trochu penil. Nezaujala nás ani silná vôňa ruží, my žiaľ patríme medzi tých pár ľudí na tejto zemi, ktorým ruže nevoňajú.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Marks&Spencer – Lavender Moisture Rich Shower Cream, 250 ml
Rozhodne lepším bol sprchový gél, ktorý som dostala už poriadne dávno ako darček. Tento sprcháč z M&S s vôňou levandule bol celkom príjemný. Bol hustý a krémový vďaka čomu vytváral aj hustý voňavú penu. Levanduľa nám zase naopak vonia a tento sprchový gél ma naozaj milo prekvapil.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, aj keď je kozmetika v M&S zbytočne predražená, tak vo výpredaji to až také hrozné byť nemusí.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Weleda – Birken Dusch-Peeling, 150 ml
Tento peeling od Weledy sme si šetrili, pretože veľmi pekne voňal, na rozdiel od mnohých iných s umelými čiastočkami obsahoval jemné voskové perličky a bol krásne krémový. Našu recenziu naň nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/peeling-pre-narocnych-od-znacky-weleda.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, je to super produkt a my o žiadnom podobnom s voskovými peelingovými čiastočkami nevieme


Bodycology – Toasted Vanilla Sugar Nourishing Body Cream, 227 g
Bodycology je ďalšou z amerických značiek, ktorej produkty sú absolútne úžasné! Tento hustý telový krém s krásnou vôňou vanilky, hnedého cukru a jantáru bol ako stvorený na studenú zimu. Zloženie je obohatené o hydratačné aloe vera, bambucké maslo a vyživujúce vitamíny E a C. Telový krém sa ľahko rozotieral, rýchlo sa vstrebával a pokožku zanechával nádherne jemnú, hladkú a voňavú bez mastného povlaku. Krém mal kapučínovú farbu a lesk, ktorý sa však po rozotrení krému stratil.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, keby sa dal kúpiť u nás, tak už by som určite mala ďalšie balenie.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Bodycology - Toasted Vanilla Sugar Body Cream

Panier Des Sens – Relaxing Lavender Body Lotion, 50 ml
Keď sme vytiahli levanduľový sprcháč, tak sme k nemu vyhrabali aj malé cestovné balenie francúzskeho telového mliečka s intenzívnou vôňou levandule, ktoré sme mali z BioBeauty boxíku. Telové mlieko s obsahom prírodných esenciálnych olejov a relaxačnou vôňou levandule, ktorú vôbec nebolo cítiť chémiou, ale iba čistou vôňou bylinky. Mlieko sa dobre a pomerne rýchlo vstrebávalo a nezanechávalo mastný povlak. Mliečko je vďaka zloženiu bez parabénov a farbív vhodné aj pre citlivú pokožku.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, aj keď toto mliečko patrí k tým drahším, tak vo výpredaji by sme nad ním určite porozmýšľali, hlavne sa nám páči tá prírodná levanduľová vôňa.

Či by tento produkt sovičky odporučili? Určite ÁNO

Garnier mineral – 5 ProtectionCotton 48h Fresh Anti-perspirant, 150 ml
Aj v prípade deo-sprejov sa nám to už zase začína opakovať. Viackrát za sebout sme v poslednej dobe siahli po našich najobľúbenejších značky Garnier, ktoré zaručene ochránia počas celého dňa a zároveň nezanechávajú škvrny na oblečení. Taktiež nám vyhovuje vôňa, ktorá je jemne sladká, no nie príliš silná, že by prebíjala vôňu parfumu. Navyše Garnier vyrába svoje deo-spreje bez obsahu alkoholu a bez pararbénov.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Essence of Beauty – Citrus Coconut Uplifting Body and Hand Cream, 25,5 g
Ďalšou u nás nepredávanou značkou je Essence of Beauty, ktorá patrí medzi tie lacnejšie v amerických drogérkach, no pritom jej produktom nie je čo vytknúť. Toto malé balenie krému sme používali iba na ruky. Zloženie so zjemňujúcim slnečnicovým a avokádovým olejom a ošetrujúcimi olejmi z mučenkových semienok a ryžových otrúb pokožku rozmaznáva a dobre hydratuje. Božská vôňa sladkého kokosu skombinovaná s jemným citrusovým podtónom zase lichotila našim noštekom.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Bath&Body Works – Winter Cranberry Anti-bacterial Hand Gel, 29 ml
Antibakteriálny gél na ruky je dobrým pomocníkom hlavne ak nemáte možnosť umyť si ruky pred jedlom. Tieto kabelkové minibalenia od B&BW sú veľmi populárne, pretože sa dajú kúpiť v najrôznejších vôňach, ktoré je aj skutočne po použití gélu cítiť, nemajú veľmi alkoholovú zápach a čo je najdôležitejšie nezanechávajú na rukách lepkavú vrstvu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Olay – Eye Makeup Remover, 100 ml
Tento krémový odličovač od Olay vydržal neskutočne dlho, aj keď sme ho nepoužívali pravidelne, ale mali sme ho skôr ako plán B vždy, keď sa nám minul dvojfázový, no tak trochu sme si ho aj šetrili. Stačilo trochu tohto odličovaču jemne rozmasírovať na nalíčenom oku a následne zotrieť vlhčeným obrúskom a razom bol všetok make-up preč vrátane vodeodolnej špirály. Našu recenziu naň aj s fotkami ako funguje nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/olay-essentials-eye-makeup-remover.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, hlavne tým lenivým z vás, lebo s týmto produktom je večerné odličovanie otázkou iba niekoľkých desiatok sekúnd

Mixa – Bi-phase Cleanser, 125 ml
Náš momentálne najobľúbenejší odličovač je určite dvojfázový od Mixa, ktorý bez problémov odstráni akýkoľvek druh špirály, linky... a zároveň neštípe, nespôsobuje začervenanie pokožky a tiež nezanecháva mastný povlak. Našu recenziu naň nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/mixa-soothing-toner-mixa-bi-phase.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? Určite ÁNO

Garnier Pure – Čistiace Adstringentné Tonikum, 200 ml
Toto tonikum je riadna sila na rozdiel od väčšiny šetrných produktov určených na citlivú pleť. Je to tonikum s obsahom kyseliny salicylovej a čistiaceho zinku, ktoré čistí a sťahuje póry a odstraňuje kožný maz. Tento produkt máme vždy v zásobe pre prípady, kedy sa naša pleť rozhodne mať zlé dni. Tonikum účinne pleť vyčistí, bojuje aj proti prejavom akné, ktoré vysuší a pomáha k ich rýchlejšiemu zmiznutiu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, hlavne ak máte problematickú pleť

Skin&Co – Sicilian Light Serum, 5 ml
Toto sérum sme veľmi nemali možnosť vyskúšať, pretože vraj 5 ml vzorka obsahovala tak ledva 0,5 ml produktu. Sérum sa dobre rozotieralo a rýchlo vstrebávalo, no po jednom použití sa nedali zistiť žiadne dlhodobé účinky. Podľa popisu by sérum malo rozjasniť, zjemniť a spevniť pleť a tiež minimalizovať vrásky.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi, NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? Asi NIE, ide o dosť drahú kozmetiku a na trhu je určite veľa lepších a pritom lacnejších produktov

XHEKPON – Crema, 10 ml
Tento krémik od španielskej značky XHEKPON bol tiež z LB a boli sme s ním celkom spokojné. Krémik bol hustejší a mal bielu perleťovú farbu. Vzhľadom na hustejšiu konzistenciu sme ho používali ako nočný krém a skutočne počas noci pleti dodal hydratáciu a pekný svieži vzhľad. Vyskúšali sme už množstvo rôznych krémov a tento určite patril k tým lepším, s ktorými sme boli spokojné.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


St. Ives – Gentle Facial Cleansing Wipes, 35 ks
Krátke predstavenie týchto ako aj ďalších čistiacich a odličovacích obrúskov z UK nájdete v našom príspevku tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/simple-st-ives-cleansing-wipes-haul.html Obrúsku vo veľkom až 35 kusovom balení boli v porovnaní s nášho blogu najznámejšími obrúskami od Balea trochu menšie a tenšie, no tieto obrúsky od St. Ives boli až prekvapujúco účinné. Obrúsky boli dostatočne vlhčené a aj napriek o máličko menšiemu rozmeru stačil vždy jeden na celú tvár. Obrúsky mali jemnú nevtieravú vôňu a dobre odstraňovali zvyšky make-upu. Nespôsobovali podráždenie ani začervenanie pleti a tiež vôbec neštípali. Zloženie bolo bez obsahu alkoholu a umelej parfemácia a obsahovali upokojujúce výťažky z aloe vera a mandľový olej. S obrúskami sme boli veľmi spokojné a určite si ich ak budeme mať príležitosť zase kúpime.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, ak budete mať možnosť kúpiť si ich, tak určite neváhajte

Balea – Čistiace obrúsky s kyselinou salicylovou, 25 ks
Toto boli asi jediné obrúsky z DMky od Balea, s ktorými sme neboli spokojné. Kvalita materiálu samotného obrúsku bola dobrá ako vždy, no obrúsky boli veľmi suché a nezdalo sa nám, že by dokázali konkurovať iným čistiacim produktom s kyselinou salicylovou.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? Asi NIE

The Face Shop – New Zealand Volcanic Clay Black Head Aloe Nose Strip, 3 ks
Opäť sme nezabudli ani na čistiace pásiky na nos. Našimi najobľúbenejšími sú tieto od kórejskej značky The Face Shop, ktoré si už pravidelne objednávame cez eBay. Tieto pásiky obsahujú vulkanické bahno z Nového Zélandu a výťažky z aloe vera, vďaka čomu účinne čistia póry a zanechávajú hladkú pokožku.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Freeman – Facial Peel-of Mask Cucumber, 15 ml
Uhorkovú zlupovacia masku od Freeman sme skúšali po prvý krát. Zlupovaciu masku som nemala už naozaj poriadne dávno, takže táto uhorková bola super relax. Maska bola obohatená o výťažky z uhorky a pleť čistila, vyhladzovala, osviežovala a regenerovala. Túto masku vám tiež odporúčame, pretože zlupovacie masky dokážu pleť naozaj dôkladne vyčistiť.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Missha – Pure Source Sheet Mask Pomegranate, 1 ks
Plátené masky od kórejskej kozmetiky Missha určite mnohé z vás poznajú, pretože sa dajú zohnať vo viacerých e-shopoch aj u nás. Táto maska s výťažkami z granátového jablka mala dodať pleti pevnosť a zdravý vzhľad. Maska bola vyrobená z čistej bavlny, bola veľmi jemná, dostatočne mokrá a pekne voňala.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Catrice – Nude Illusion Make Up, 010 Nude Ivory, 30 ml
Tento make-up sme objavili vďaka LadyBoxu a síce jeden od Catrice už medzi našich obľúbencov patrí, tento sme si absolútne zamilovali. Odtieň 010 Nude Ivory, ktorý je zrejme najbledší z ponuky, nám perfektne sedí, nie je príliš oranžový, ružoví ani príliš bledý. Tento make-up je veľmi podobný môjmu obľúbenému MaxFactor Face Finity, má podobnú redšiu konzistenciu, ktorá sa dá naniesť aj v úplne tenučkej vrstve pre čo najprirodzenejší vzhľad, vďaka čomu dosiahnete skutočný pocit, ako keby ste žiaden make-up nemali. Make-up má v prípade nanesenia nie celkom najtenšej vrstvy pomerne dobré krytie. Uspokojujúca je aj výdrž, samozrejme v tenšej vrstve vydrží menej, no na bežný pracovný či školský deň to úplne stačí. Má matnejší finiš, na pocit je zamatovo jemný a dobre sa rozotiera. Pekné a praktické bolo aj balenie v sklenenej fľaštičke s pumpičkou, ktorá sa dá odšróbovať, nevýhoda tohto balenia môže byť jedine pri cestovaní, pretože sklenená fľaštička je pomerne ťažká. Tento make-up nás skutočne prekvapil svojou kvalitou a každej z vás jeho vyskúšanie odporúčame.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Rimmel – Stay Matte Liquid Mousse Foundation, 100 Ivory, 30 ml
Tento make-up od Rimmelu mal penovú konzistenciu, preto bolo treba dávať pozor na nanesenia tenkej vrstvy, inak mohol pôsobiť ako omietka. Mne sa najlepšie nanášal štetcom, po aplikácii rovnomernej vrstvy sa pekne spojil s pleťou a pôsobil pomerne prirodzene. Mal stredné krytie a dobrú výdrž. Mal matný finiš a po zapúdrovaní vydržal matný naozaj dlhú dobu. Pred použitím tohto make-upu však odporúčam naniesť hydratačný denný krém, pretože na príliš suchej pleti môže zvýrazniť suché miesta. Tento make-up patrí k tým lacnejším, takže balenie bolo jednoduché v tubičke, ktorá však bola z tvrdšieho materiálu a tak sa z nej ku koncu ťažšie vytláčali posledné zvyšky.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Možno ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, určite niektorých môže zaujať jeho nízka cena

Catrice – Better Than False Lashes Volume Mascara, black, 12 ml
Objemová špirála od Catrice, ktorá sľubuje zväčšenie objemu a riasy lepšie než umelé zo začiatku nebola zlá, no po čase používania kedy začala hustnúť sa zmenili jej vlastnosti a bolo to s ňou už veľmi ťažké. Špirála má pomerne veľkú kefku s ktorou sa dobre pracovalo, kým bola špirála nová a mala redšiu konzistenciu. Po čase však všetky špirály začnú následkom častého otvárania trochu vysychať a hustnúť, čo sa na tejto prejavilo tým, že špirála sa neprenášala na riasy, ale zostávala ako keby prilepená na kefke. Riasy začala zlepovať a kvôli veľkej netvarovanej kefke bolo ťažké naniesť špirálu na celú dĺžku rias.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Avon – SuperSHOCK Gel Eyeliner, black
Minulý mesiac som bola opäť trpezlivá a minula som do konca ďalšiu gélovú Avon linku v čiernej farbe. Tieto linky treba strúhať, takže nalíčiť sa s krátkou ceruzkou je už ťažie, no linka nestráca svoje vlastnosti, takže by bola škoda neminúť ju až do konca. Táto linka patrí medzi moje najobľúbenejšie a našu recenziu na ňu si môžete prečítať tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/avon-supershock-gel-eyeliner.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Maybelline – Baby Lips Dr. Rescue, 55 Coral Crave, 4,4 g
Balzamy Baby Lips od Maybelline poznáte už určite všetky, pretože základná ponuka 6 druhov sa dá kúpiť už aj u nás. Tento bol zo špeciálnej liečivej rady Dr. Rescue s obsahom mentolu. Tento balzam bol tak ako všetky ostatné úžasný a keďže my sme si všetky Baby Lips zamilovali, tak nám je teraz aj trochu ľúto, že sme opäť jeden z nich minuli.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

S-he – Lak na nechty, 190, 10 ml
Tento lak na nechty od S-he je už poriadne starý a síce je minutý ešte iba do 3/4, tak je už riadne hustý a ťažko sa s ním manipuluje. Lak počas celej doby nestratil na farbe a stále je krásny sýto červený. Vyhodiť sme sa ho rozhodli práve preto, že už sa s ním nedajú pekne nalakovať nechty, a tak nám nepoužívaný iba zbytočne zavadzia.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO aj NIE, na S-he sa mi nepáči, že sa nijak neposúvajú dopredu. Aj keď som si dávno nekúpila žiaden z ich lakov a neviem či nenastala zmena, no vždy mi prekážali ich extrémne tenké štetčeky a nepraktický ozdobný uzáver, ktorý bol iba nastoknutý na malom uzávere, ktorý sa niekedy dosť ťažko otváral.

Či by tento produkt sovičky odporučili? Momentálne asi NIE, iné značky ponúkajú lepšie produkty za podobné ceny

3 komentáre:

  1. Philip B mi moc nesedl, takže ten bych naopak nekoupila znovu. Naopak řasenka Catrice byla skvělá a Rimmel make-up právě používám, pravda, že suchá místa zvýrazňuje, na moji plet prostě určen není, ale na druhou stranu jsem s ním spokojená, hezky kryje.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej ten Rimmel make-up naozaj dobre kryje, ak má už niekto prax v každodennom nanášaní make-upu tak nemá problém ani s jeho hustejšou konzistenciou. Mne sa tá špirála tiež zdala fajn počas prvých asi 6 týždňov, no potom začala hustnúť a aj keď jej stále bolo vo vnútri dosť a aj sa dosť naberalo na kefku, tak na riasy sa už nenanášala tak dobre ako predtým a nalíčiť sa s ňou veľmi ťažké, pretože nepokrývala celú dĺžku rias rovnomerne.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...