nedeľa 8. marca 2015

Magnetická paletka

Tak ako my aj väčšina z vás má určite doma kopu tieňov, blushov a iných produktov, ktoré sú z freedom systémov, majú polámaný obal a podobne a vy neviete ako ich uskladniť tak, aby to bolo pekné aj praktické. Určite sa takéto produkty dajú uskladniť aj v rôznych vlastnoručne vyrobených krabičkách, my však máme tip pre tie pohodlnejšie z vás.

Mnohé ste už určite počuli o Z-palette. Je to prázdna magnetická paletka, do ktorej sa dajú umiestniť všetky druhy produktov v panvičkách z tenkého plechu. Na panvičky z hliníku, ktorý nie je priťahovaný magnetom sa nalepia magnetické nálepky. Paletka je úplne rovná bez otvorov, takže do jednej môžete dať produkty rôznych tvarov a veľkostí. Táto originálna Z-palette je však pomerne drahá, na e-Bay stojí vo veľkosti L od 30,- € vyššie http://www.ebay.com/itm/Z-Palette-Large-Empty-Magnetic-Make-Up-Palette

My sme hľadali cenovo dostupnejšiu alternatívu a objavili sme paletky za polovičnú cenu, ktoré síce nie sú k dostaniu v toľkých farebných prevedeniach, no svoj účel plnia dokonale. My sme si paletku objednali vo veľkosti L v odtieni Champagne a stála nás iba 15,- €


Paletka je kvalitná, je pekne vypracovaná bez fľakov od lepidla a prečnievajúcich materiálov. Je z pevného materiálu, strany sú rovné a pravidelné, magnetické dno dobre drží produkty, taktiež dobre drží aj magnetické zatváranie paletky a z kvalitného plastu je aj priehľadné okienko. Paletka za polovičnú cenu splnila všetky naše očakávania, pretože okrem toho, že je kvalitná má aj peknú povrchovú úpravu. Materiál, ktorým je paletka obalená, je kvalitný štruktúrovaná zrejme aj povoskovaný papier, v prekrásnej rosegold farbe.


Paletku sme kúpili u tohto predajcu http://www.ebay.com/itm/Magnetic-Empty-Makeup-Palette-L doba dodania bola cca 2 - 3 týždne. Paletka prišla myslím z Holandska a bola starostlivo zabalená v bublinkovej fólii a kartónovej krabici aby sa nepoškodila.


Paletku majú okrem veľkosti L aj vo veľkostiach S, M a XL. Veľkosti S, M a L sú dostupné v 4 farebných prevedeniach a to v čiernom, ružovom, hadej koži a Champagne, ktorú môžete vidieť aj u nás. Paletka vo veľkosti XL je iba v čiernej a hadej koži.


Počuli ste už o Z-palette respektíve o magnetických paletkách vo všeobecnosti? Páčia sa vám, alebo preferujete skladovanie produktov bez obalu vo vlastnoručne vyrobených krabičkách?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...