utorok 31. marca 2015

Maybelline Baby Lips Electro v DM-ke

Tak dnes som skoro v DM-ke oči od prekvapenia nechala, pretože som tam natrafila na tento stojan s Maybeline Baby Lips Electro, ktoré sú na Slovensku úplnou novinkou. V stojane som však z celkových 6 balzamov videla iba 4 druhy. Cena je 3,29 €. Keďže v zahraničí bola táto edícia najskôr uvedená ako limitovaná a následne bola zaradená do stálej ponuky, tak je ťažko odhadnúť, či sa tieto balzamy u nás ohrejú aj dlhšie, než do vypredania zásob.


Podľa farieb by malo ísť o nasledovné 4 druhy:
Maybelline Baby Lips Electro 75 Fierce N Tangy (žltý)
Maybelline Baby Lips Electro 85 Oh! Orange! (oranžový)
Maybelline Baby Lips Electro 95 Strike a Rose (koralový)
Maybelline Baby Lips Electro 80 Berry Bomb (fialový)

My tri z týchto balzamov už dlhšie vlastníme, dva z nich nájdete v tomto staršom článku: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/maybelline-baby-lips.html Máme fialový odtieň, ktorý je na stojane úplne v najspodnejšom rade a koralový, ktorý môžete vidieť úplne hore. Máme aj žiarivo ružový, ktorý sa na stojane nenachádza a u nás dostupný zrejme nebude.




Čo hovoríte na tieto balzamy? Prekvapilo vás, že sa iba tak z ničoho nič objavili v DM-ke? Pokiaľ viem, tak ich "príchod" neboj nijak špeciálne oznámený na FB Maybelline ani na webstránke. 

2 komentáre:

  1. V DMku jsem je viděla, ale po zkušenostech se baby lipsy mě už nijak nelákají. Ale třeba vyhraje zvědavost a jeden si pořídím.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mňa tiež absolútne nelákajú a nechám ich pekne tam kde sú :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...