pondelok 16. marca 2015

Projekt: Testovanie kórejskej kozmetiky

Pre všetky blogerky sme pripravili projekt, ktorý je zameraný na testovanie kórejskej kozmetiky, ktorá je ešte stále v našich zemepisných šírkach pomerne neznáma. Niektoré e-shopy síce ponúkajú pár produktov, no väčšinou ide iba o niekoľko tých istých dobre známych značiek. My sme v priebehu posledného vyše rok vyskúšali mnoho rôznych značiek aj produktov a o niektoré z nich by sme sa s vami chceli podeliť. 


Preto sme sa rozhodli vybrať vždy jednu z vás a zaslať vám mystery balíček s niekoľkými produktami a vzorkami. Balíček budeme zasielať úplne zadarmo, keďže nepôjde o žiadne závratné hodnoty. Jedinou podmienkou bude po obdržaní balíčka napísať krátky názor/recenziu aspoň na jeden z produktov z balíčka a v príspevku uverejnenom na vašom blogu alebo FB stránke uviesť, že balíček bol od nás vrátane odkazu na náš blog.

a Rafflecopter giveaway

V prípade prvého balíčka bude výber náhodný, neskôr možno metódu výberu zmeníme. Do nášho projektu sa môžu všetky blogerky zapojiť prostredníctvom formulára vyššie, kde vás prosíme o zadanie odkazu na váš blog a kontaktného e-mailu. Už teraz máme pre vás pripravený obsah dvoch ďalších balíčkov a následne sa rozhodneme podľa vášho záujmu a spätnej väzby.

Podmienky sú teda jednoduché:
1. blogovať o kozmetike
2. blogovať o kozmetike
3. blogovať o kozmetike

Do žrebovania o vyskúšanie prvého balíčka sme sa rozhodli zapojiť iba Slovenky, no od ďalšieho balíčka sa budú môcť zapojiť už aj blogerky z Čiech.

Prihlasovací formulár bude aktívny do 20.3.2015 do 12:00. Následne vyžrebujeme jednu z vás, ktorej mystery balíček zašleme. 

My obsah balíčkov budeme zverejňovať až spätne s dostatočným časovým odstupom, no hneď ako nám blogerka, ktorá balíček dostane zašle link na príspevok, tak zverejníme ten, aby ste sa všetky dozvedeli, čo v balíčku bolo.

Myslíme si, že takáto z polovice giveaway a z polovice možnosť na novú spoluprácu medzi blogerkami by vás mohla zaujať, preto nás poteší aj každý váš názor na tento náš projekt.

4 komentáre:

  1. Tak to je parádní projekt, super nápad :) V dalším kole určo zkusím štěstí :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujeme
    Víťazka je už oznámená v tomto príspevku prostredníctvom aplikácie. Zaslali sme už aj e-mail a čakáme na odpoveď :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...