sobota 4. apríla 2015

Testujeme so Ziaja – línia Kozie mlieko

Opäť sme dostali možnosť otestovať produkty z rýchlo sa rozrastajúcej ponuky Ziaja. Tento krát sú to tri produkty z populárnej línie Kozie mlieko. Telový balzam a regeneračný koncentrát na ruky patria medzi novinky v tejto línii. Tretím testovaným produktom je odličovacie mlieko a tonikum v jednom.


Komplex zložiek kozieho mlieka
Línia s obsahom kozieho mlieka patrí medzi prvé a veľmi populárne línie značky Ziaja. Produkty z nej obsahujú komplex zložiek s obohateným obsahom proteínov, organických kyselín, lipidov, uhľohydrátov a vitamínov A a D. Všetky tieto zložky vytvárajú bohatú pre pokožku výživnú kombináciu, ktorá jej dodáva pružnosť, výživné látky, potrebnú hydratáciu a odďaľuje prvé známky jej starnutia.

Ziaja Telový balzam Kozie mlieko, 200 ml
Tento telový balzam je určený na suchú pokožku bez pružnosti so sklonom k tvorbe suchých miest. Pokožku vďaka svojmu bohatému krémovému zloženiu dokonale hydratuje a to nie iba bezprostredne po aplikácii, ale pôsobí dlhodobo počas dňa. 


Balzam obsahuje komplex zložiek kozieho mlieka, vitamíny A, E a profitamín B5, vďaka čomu pokožke dodáva potrebné výživné látky pre jej zdravý vzhľad. Pokožku spevňuje, zabraňuje strate hydratácie, vyhladzuje ju, zjemňuje a odstraňuje na dotyk drsný pocit na suchých miestach. Balzam má čisto bielu farbu, hustú krémovú konzistenciu a vôňu takú typickú krémikovú. Dobre a ľahko sa rozotiera, odporúčame však nanášať tenšiu vrstvu, pretože síce pokožku nezanecháva mastnú, no trochu pomalšie sa vstrebáva ak potrebujete poriadnu dávku hydratácie v podobe väčšieho množstva telového mlieka/balzamu. Keďže balzam je určený na suchú pleť, odporúčame nenanášať ho hneď po sprchovaní, ale až po tom, čo pokožku poriadne osušíte a pár minúť počkáte kým vyschne, balzam sa bude potom vstrebávať omnoho rýchlejšie.


Tento balzam je veľmi príjemným produktom a určite si ho hneď po prvom vyskúšaní obľúbi každá z vás, ktorá má suchú pokožku. Jeho bohaté krémové zloženie už po nanesení tenkej vrstvy zanecháva pokožku na dotyk jemnejšiu a hladšiu. Trochu pomalšiemu vstrebávaniu sa do mokrej pokožky hneď po sprchovaní sa dá ľahko predísť ak pred aplikáciou balzamu počkáte pár minút.

Naše hodnotenie  

Ziaja Regeneračný koncentrát na ruky Kozie mlieko, 50 ml
Druhou novinkou z línie Kozie mlieko je tento regeneračný koncentrát na ruky. Je to vlastne krém na ruky s extra zložením pre maximálnu starostlivosť o ženské ruky, ktoré sú namáhané každý deň a za každých okolností. 


Tento regeneračný koncentrát je určený na suchú až veľmi suchú pokožku so sklonom k praskaniu. Obsahuje komplex zložiek kozieho mlieka, faktor zosvetľujúci škvrny a zafarbenie pokožky spôsobené vekom a bambucké maslo, ktoré na pokožku pôsobí ako prírodný UV filter. Krém pokožku rúk vyživuje a zjemňuje, reguluje funkciu ochrannej bariéry pokožky, intenzívne ruky hydratuje a pokožke dodáva stratenú pružnosť. Krém má bielu farbu, hustú krémovú konzistenciu a príjemnú typickú krémikovú vôňu. Jeho konzistencia je úplne úžasná, hustý krém má ľahké zloženie, a preto sa veľmi dobre rozotiera a okamžite sa vstrebáva do pokožky rúk, ktorú v sekunde premení na jemnučkú a hladkú.


Vďaka konzistencii, ktorá sa rýchlo vstrebe do pokožky rúk a nezanecháva ju mastnú je tento regeneračný koncentrát vhodný naozaj na každodenné použitie a to nie iba ráno a večer, ale aj počas dňa.

Naše hodnotenie   

Ziaja Mlieko + Tonikum Kozie mlieko, 200 ml
Tretím testovaním produktom z línie Kozie mlieko, ktorý síce nepatrí medzi novinky a na trhu je tak už dlhšiu dobu je odličovacie mlieko a tonikum v jednom. Testovať najrôznejšie odličovače nás baví, pretože ich používame každý deň, a tak vždy hľadáme nejaké nové zaručene fungujúce produkty, ktoré odstraňujú make-up rýchlo, no zároveň šetrne, neštípu v očiach a nedráždia pokožku. 


Toto mliečko nás skutočne prekvapilo, pretože si hneď v prvý deň poradilo so špirálou, s ktorou si šetrným spôsobom neporadia ani všetky druhy dvojfázových odličovačov. Mliečko sme použili ako krémový odličovač, prstom sme ho naniesli na nalíčené oči a tvár a jemnými krúživými pohybmi sme ho rozotreli. V priebehu pár sekúnd si poradilo so všetkým make-upom aj špirálou a následne už iba stačilo očistiť tvár čistiacim vlhčeným obrúskom.


Mliečko a tonikum v jednom obsahuje komplex zložiek kozieho mlieka, vitamín E a provitamín B5. Toto mlieko a tonikum v jednom nielen dokonale odličuje make-up, ale pleť aj čistí, hydratuje, vyživuje, vyhladzuje a upokojuje podráždenie. Konzistencia je stredne tekutá, mlieko je biele a jeho jemnú typicky krémikovú vôňu takmer vôbec necítiť. Tento produkt vôbec nie je mastný a po použití na pokožke nezanecháva povlak. Tento produkt je určený hlavne na suchú pleť so sklonom k tvorbe vrások, pretože má hydratačné zloženie, no určite ho odporúčame každej z vás, ktorá hľadá odličovač, ktorý nie je agresívny, neštípe a nedráždi pleť, no pritom si poradí aj s odolnejším make-upom.

Naše hodnotenie  


Všetky testované produkty z línie Ziaja Kozie mlieko môžeme naozaj pochváliť, pretože v na prvý pohľad jednoduchom balení sa ukrývajú naozaj luxusné produkty. Zo všetkých troch testovaných produktov náš najviac prekvapilo odličovacie mlieko a tonikum v jednom, pretože je jemné, no pritom si poradí s akýmkoľvek make-upom, čo sme priznám sa nečakali. V prípade telového balzamu a regeneračného krémiku na ruky sme s oboma veľmi spokojné, pretože pokožke suchej skutočne dodávajú stratenú hydratáciu. Extra pochvala však patrí krému na ruky, ktorý sa okamžite vstrebáva, čo určite ocení každá žena, ktorá počas dňa trpí suchými rukami, no na druhej strane absolútne neznáša mastný či klzký povlak na rukách po použití iných krémov.

Oficiálnu stránku Ziaja Slovensko nájdete na facebooku https://www.facebook.com/ziajask a informácie o produktoch vrátane obrázkov, popisov a ingrediencií nájdete aj na stránkach Ziaja http://www.ziaja.sk/

Zástupkyni spoločnosti Ziaja ďakujeme za poskytnutie produktov na testovanie a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

1 komentár:

  1. Z tehle rady mam kozi krem je bozsky.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...